سبک زندگی

آیا گرم کردن دوباره برنج برای سلامتی خطرناک است؟

خرید فالوور از سایت اینبو

بعدی- برنج باقی مانده از وعده های غذایی قبلی می تواند یک موهبت الهی در روز بعد باشد و شما را از آشپزی نجات دهد.

به گزارش سرگرمی روز به نقل از دلیش، برنج باقی مانده برای درست کردن برنج سرخ شده عالی است، اما شاید اطلاعات هشداردهنده ای در مورد سندرم برنج سرخ شده شنیده باشید و فکر کرده باشید که آیا خوردن برنج باقی مانده از وعده غذایی قبلی به همان اندازه که فکر می کنید بی خطر است. پاسخ ساده به این سوال بله است. برنج باقی مانده برای خوردن بی خطر است، اما چند نکته مهم وجود دارد. جنیلین هاچینگز، کارشناس ایمنی مواد غذایی و دانشمند مواد غذایی، می گوید: «مواد باقی مانده، از جمله برنج باقیمانده، تا زمانی که به درستی استفاده شده باشند، برای خوردن کاملاً بی خطر هستند.

چگونه باقی مانده برنج را سالم و ایمن نگه داریم؟

بر خلاف برنج خام، برنج پخته نیاز به زمان و کنترل دما دارد. این بدان معنی است که رشد پاتوژن ها در برنج پخته شده آسان تر است. Hutchings می گوید وقتی برنج پخته شده در دمای اتاق قرار می گیرد، مستعد رشد باکتری به نام باسیلوس سرئوس است که در غذاهای نشاسته ای مانند برنج و سیب زمینی رشد می کند.

رشد پاتوژن ها می تواند باعث بیماری معروف به سندرم برنج سرخ شده شود. این محقق گفت: برای ایمن نگه داشتن چنین مواد غذایی، باید مدت زمان ماندن آنها در دمای اتاق یا دمای محیط نگهداری را کنترل کنید.

چه مدت می توان برنج را در دمای اتاق نگهداری کرد؟

بسیاری از مردم عادت دارند بعد از صرف غذا مدتی غذا را روی میز بگذارند. اکنون محققان می گویند دلیل بسیار خوبی برای بسته بندی و سرد شدن سریع غذا پس از خوردن غذا وجود دارد. Hutchings می‌گوید: «پاتوژن‌ها می‌توانند در حدود چهار ساعت در غذا در دمای اتاق به سطوح خطرناکی رشد کنند. بنابراین مراقب ساعت باشید و مطمئن شوید که برنج باقیمانده خود را پس از صرف غذا سریعا در یخچال قرار دهید.

اگر عوامل بیماری زا به سطوح خطرناکی برسند، بیماری های ناشی از غذا یا چیزی که ما آن را مسمومیت غذایی می نامیم افزایش می یابد. Hutchings می گوید: «حتی پختن یا گرم کردن غذای باقی مانده، تعداد پاتوژن ها را تا حد خطرناکی افزایش نمی دهد.

باقی مانده برنج را در چه دمایی باید نگهداری کرد؟

راه دیگر برای ایمن نگه داشتن باقی مانده برنج، کنترل دمای آن است. چیزی که Hutchings آن را “نقطه شیرین” برای رشد پاتوژن می نامد، دمای بین 5 تا 45 درجه سانتیگراد است. به گفته این محقق، برای جلوگیری از آنچه “منطقه خطر دما” نامیده می شود، باقی مانده برنج را در یخچال زیر 5 درجه سانتی گراد یا در بخاری های بالاتر از 41 درجه سانتی گراد نگهداری کنید.

ماندگاری برنج باقی مانده چقدر است؟

حتی با نگهداری مناسب، برنج، مانند سایر مواد غذایی باقیمانده، فاسد می شود. Hutchings توصیه می کند باقیمانده مواد فاسد شدنی را پس از 7 روز در یخچال دور بریزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا