ارده کنجد و کبد چرب و خاصیت مصرف ارده کنجد برای کبد چرب مضر است
ارده کنجد و کبد چرب
ارده کنجد و کبد چرب ؛ خاصیت مصرف ارده کنجد برای کبد چرب مضر است همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
ارده کنجد و کبد چرب
از کنجد و ارده در درمان اختلالات کبد و کلیه استفاده میشود .
ارده حاوی ترکیباتی است که به سم زدایی و دفع سموم بدن کمک کرده و باعث بهبود عملکرد کبد و کلیه می شود.
مصرف دانه کنجد به افزایش چربی سوزی و کاهش تولید چربی در کبد کمک کرده و خطر ابتلا به مشکلات کبدی را کاهش می دهد،
اگرچه مقدار این ترکیبات در ارده نسبت به دانه کنجد و عصاره آن کمتر است.
آشنایی با خواص دیگر ارده کنجد
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص ارده کنجد آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با ارده کنجد
ارده مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد .
از ارده بیشتر برای وعده غذایی صبحانه استفاده می کنند تا انرژی لازم را برای تمام روز دریافت نمایند.
ماده اصلی تشکیل دهنده ارده، کنجد است. کنجد یکی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن،
روی و کلسیم به شمار میرود. ویتامینهای موجود در ارده شامل ویتامینهای گروه ب، ویتامین آ، د. و … است.
ارده سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباعی نظیر امگا ۳، امگا ۶ و امگا ۹ است.
دانههای کنجد موجود در ارده دارای ۲۰ تا ۲۵ درصد پروتئین، ۵۰ درصد چربی و به نسبت مساوی اسیدلینولئیک و اولئیک است.
همچنین ارده از نظر اسیدهای آمینه سولفوردار و تریپتوفان نیز غنی است.
رنگ ارده قهوه ای مایل به زرد است، بافت نرم و صاف روغنی داشته و طعم آن کمی تلخ می باشد.
ارده سرشار از مواد مغذی است که خطر ابتلا به التهاب را کاهش می دهند،
برای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی مفید بوده و خواص ضد سرطانی دارند.
خواص ارده کنجد برای کودکان
مصرف ارده برای کودکان بسیار توصیه می شود زیرا به دلیل تحرک بالای کودکان، انرژی لازم را برای آنها تامین می کند و سبب تقویت حافظه شان می شود.
خواص ارده کنجد برای معده
یکی از شایعترین بیماریهای گوارشی در جامعه ایرانی بیماری رفلکس معده یا بازگشت اسید معده است.
این بیماری به دلایل متعدد بسیاری از افراد را گرفتار میکند. استفاده مداوم و منظم از روغن ارده کنجد میتواند در کنترل و درمان این بیماری موثر باشد.
یکی از کاربردهای ارده برای تقویت معده است و اختلالات معدهای را برطرف میکند.
با مصرف ارده شما میتوانید به معده خود کمک کنید تا عمل هضم و دفع را بهتر انجام دهد.
در نتیجه اختلالاتی مانند سوزش یا رفلاکس برطرف میشود. بهتر است قبل از اینکه
وعده غذایی خود را میل کنید، یک قاشق غذاخوری ارده کنجدی مصرف کنید.
بهاینترتیب معده شما تقویت میشود و اختلالات آن کمتر میشود. حتی درمان زخم معده با ارده امکانپذیر است.
خواص ارده کنجد برای چاقی
خوردن بیش از حد ارده کنجد به این دلیل که حاوی چربی بالا و کالری زیادی است موجب چاقی و اضافه وزن خواهد شد
پس اگر شما فرد کم تحرکی هستید و پیاده روی منظم ندارید یا ورزش نمی کنید، با خوردن زیاد این ماده غذایی حتما چاق خواهید شد.
توصیه می شود افرادی که لاغر هستند و تمایل بسیاری به چاق شدن دارند، از ترکیب ارده و شیره استفاده کنند .
خواص ارده کنجد برای پوست
ارده منبع خوب اسیدهای آمینه، ویتامین E، ویتامین های گروه B، مواد معدنی و اسیدهای چرب است
که همگی برای جوان سازی سلول های پوستی و جلوگیری از علائم پیری مفید هستند.
ارده چه به صورت خوراکی یا موضعی به یکپارچگی و استحکام پوست کمک می کند و مواد معدنی موجود
در این سس برای ترمیم بافت های آسیب دیده، افزایش کلاژن و الاستیسیته پوست مفید است.
روغن کنجد نیز از هزاران سال پیش برای درمان زخم ها، سوختگی، حساسیت و خشکی پوست استفاده می شده است.
ارده به دلیل مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی که دارد با افزایش تولید کلاژن
و بهبود الاستیسیته پوست باعث رفع چین و چروک و جوان سازی پوست صورت می شود.
خواص ارده کنجد برای لاغری
ارده چربی زیادی دارد اما به دلیل مقادیر قابل توجه پروتئین و فیبر موجود در آن با کاهش اشتها و جلوگیری از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن می شود.
از مهمترین خواص ارده برای لاغری، کاهش اشتها است. متخصصان تغذیه توصیه میکنند، افراد برای کاهش وزن و لاغری،
یک یا نیم ساعت قبل از وعده غذایی اصلی، بهمیزان یک یا دو قاشق غذاخوری
ارده کنجد بخورند، با این کار اشتها کم شده و غذای کمتری خواهند خورد.
مصرف ارده به ویژه در وعده صبحانه میل به پرخوری و ریزهخواری را در طول روز کاهش میدهد.
همچنین ارده به دلیل احساس سیری، اشتهای فرد را برای غذای بعدی کم میکند.
به طور کلی صرف یک صبحانه کامل و مملو از کربوهیدارت و پروتئین و رعایت یک رژیم غذایی
کم کربوهیدارت و کم کالری در بقیه روز، موجب کاهش وزن و حفظ آن میشود.
خواص ارده کنجد برای مردان
ارده باعث تقویت قوای جنسی در مردان می شود و آب منی را بسیار می کند و مردان در صورت مصرف ارده می توانند رابطه جنسی طولانی را تجربه کنند.
خواص ارده کنجد برای زنان
ارده از بهترن مواد غذایی برای زنان بوده و بسیاری از نیازهای بدن به مواد معدنی و ویتامین ها را تامین می کند.
مصرف ارده در زنان قاعده آور بوده و بیماری های رحم را رفع می کند.
مصرف ارده از بروز کم خونی پیشگیری کرده و بخاطر داشتن فولات مصرف آن برای زنان حامله نیز توصیه می شود.
مواد مغذی ارده شیره به بهبود عملکرد دستگاه تناسلی و عملکرد تخمدانها کمک شایانی میرساند.
خواص ارده کنجد برای بدنسازی
ترکیب شیره انگور و ارده کنجد به کسانی که کارهای سنگین و طاقت فرسا انجام می دهند
توصیه می شود، چرا که علاوه بر مقوی بودن باعث افزایش حجم عضلات می شود
خواص ارده کنجد در بارداری و شیردهی
ارده با توجه به تامین کلسیم در بدن برای خانمهای باردار و یا شیرده نیز بسیار توصیه شده است.
ارده با توجه به تامین کلسیم در بدن مادر باردار، نقش بسزایی در ضریب هوشی جنین و تقویت حافظه او می گذارد.
افراد بارداری که دچار کم خونی هستند و یا از فقر آهن در رنجند، میتوانند از ارده به عنوان
یک مکمل غذایی غنی در مصرف روزانه سبد غذایی خود گنجانده و استفاده کنند.
مصرف ارده موجب افزایش شیر در دوران شیردهی می شود.
اما باید توجه داشت که مصرف ارده در سه ماه اول بارداری موجب سقط جنین می شود.
خواص ارده کنجد و خرما
ارده، طبعی بسیار گرم دارد و معمولا با موادی همچون عسل، شیره انگور و شیره خرما ترکیب می شود
که در این صورت ارزش غذایی آن چند برابر می شود. شیره خرما دارای ویتامین های بسیاری مانند A،B،C، E ، آهن، فسفر
و مقداری املاح معدنی میباشد. ترکیب ارده و شیره خرما بسیار انرژی زا است که می تواند به عنوان تغذیه سالم
و افزایش قدرت ذهنی برای کودکان استفاده شود. شیره خرما همان خواص خرما را دارد.
ارده و شیره خرما چاق کننده و برطرف کننده کم خونی و کمبود آهن میباشد.
خواص ارده کنجد و شیره انگور
معمولا ارده را با شیره انگور ترکیب می کنند. برای جلوگیری از شیرین شدن زیاد آن باید مقدار کمتری از شیره انگور استفاده کنید.
شیره انگور دارای ویتامینهای A,B,C ، آهن ، منیزیم ، فسفر و مقداری کلیسیم است و تا حدود زیادی مواد مغذی انگور را دارا می باشد .
مخلوط ارده و شیره انگور از نفخ جلوگیری می کند. این ترکیب بسیار پرکالری و انرژی زا است ،
بنابراین مصرف نقداری از آن باعث جبران انرژی از دست رفته می شود.
ترکیب ارده و شیره انگورگزینه مناسبی برای درمان افسردگی است.
ارده و شیره انگور دارای طبع گرم است بنابراین افراد گرم مزاج بهتر است به همراه این ماده غذایی از پونه ، ماست ،
کاسنی و مواد غذایی با طبع سرد استفاده کنند تا دچار مشکل ناشی از گرم بودن این ترکیب نشوند.
کودکان و نوجوانان برای رشد خود نیازمند مواد مغذی بسیاری هستند. شیره انگور علاوه بر تامین کالری مورد نیاز، مواد مغذی برای رشد بدن را نیز فراهم می کند.
بنابراین مصرف ارده و شیره انگور را می توان در وعده های غذایی مخصوصا در صبحانه گنجاند.
ارده شیره از مخلوط مساوی شیره انگور با ارده کنجد مرغوب و یا مخلوط مساوی عسل و ارده کنجد بدست می آید .
خواص ارده کنجد و عسل
ارده و عسل، هر یک به تنهایی خواص بسیاری را شامل میشوند ترکیب ارده و عسل برای استخوان درد و مشکلات وابسته به استخوان، ثابت شده است.
این دو ماده خوراکی مفید با ترکیباتی که به همراه دارند به درمان مشکلات استخوان و آرتروز کمک بسزایی میکنند.
همچنین ارده و عسل هر دو طبع گرمی دارند که برای سلامت استخوانها نیز مفید هستند.که به درمان بسیاری از بیماریها کمک میکنند.
ترکیب ارده و عسل برای استخوان درد و مشکلات وابسته به استخوان، ثابت شده است.
این دو ماده خوراکی مفید با ترکیباتی که به همراه دارند به درمان مشکلات استخوان و آرتروز کمک بسزایی میکنند.
همچنین ارده و عسل هر دو طبع گرمی دارند که برای سلامت استخوانها نیز مفید هستند.
ترکیب ارده و عسل به دلیل قند و چربی مفید، به افزایش انرژی بدن کمک بسزایی میکنند.
از این جهت ارده و عسل برای صبحانه کودکتان بسیار مفید خواهد بود.
افرادی که با مشکل کم خونی مواجه هستند، در صورتی که تغذیه سالمی داشته باشند
و از غذاهای سرشار از آهن همچون ارده و عسل بهرهمند شوند، کمتر دچار ضعف عضلانی، خستگی بیدلیل و خواب نامنظم خواهند شد.
طرز تهیه ارده کنجد
خیلی از افراد تمایل به تهیه ارده در خانه دارند. برای این منظور تنها کافی است ابتدا مواد زیر را تهیه کنید:
کنجد: ۲ پیانه معادل ۳۰۰ گرم
روغن زیتون یا روغن آووکادو: ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
دانههای کنجد را در قابلمهای بریزید.
روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی برشته شوند.
بهتر است پوست آنها جدا شود.
سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شوند.
سپس آنها را داخل غذاساز بریزید.
باید آنقدر دانهها را به همراه روغن زیتون یا روغن آووکادو آسیاب کنید تا ترکیبی یکدست حاصل شود.
ارده کنجد برای سرماخوردگی
مصرف حلوا ارده به دلیل داشتن اسید چرب امگا ۶، در پیشگیری از ابتلا به عفونت های سرماخوردگی موثر است.