فناوری و تکنولوژی

اولین موش جهان با سیستم ایمنی انسانی ساخته شد

خرید فالوور از سایت اینبو

اولین مدل موش در جهان با سیستم ایمنی انسان کاملاً کاربردی ایجاد شده است و این رویکرد جدید ممکن است جایگزین مناسبی برای استفاده از پستانداران غیر انسانی در تحقیقات ایمنی و میکروبیولوژیکی باشد.

به گزارش سرگرمی روز، دانشمندان با موفقیت مدل موشی را ساخته اند که دارای سیستم ایمنی کامل و عملکردی انسان است.

همچنین گزارش شده است که این مدل دارای یک میکروبیوم روده انسانی است که قادر به القای پاسخ های آنتی بادی خاص است.

این موش‌های دارای سیستم ایمنی انسانی که توسط دانشمندان مرکز علوم بهداشت تگزاس در سن آنتونیو ساخته شده‌اند، TruHuX نام دارند.

به گفته محققان، این مدل دارای غدد لنفاوی، مراکز ژرمینال، سلول‌های اپیتلیال تیموس، لنفوسیت‌های T و B انسان، لنفوسیت‌های B حافظه و سلول‌های پلاسما است که آنتی‌بادی‌ها و اتوآنتی‌بادی‌های بسیار اختصاصی مشابه آنتی‌بادی‌های موجود در بدن انسان تولید می‌کنند.

موش های THX بستری را برای مطالعات سیستم ایمنی انسان فراهم می کنند

دکتر پائولو کاسالی، استاد دانشگاه تگزاس، گفت: «موش‌های Thx با تأثیر بر فعالیت استروژن برای حمایت از تمایز سلول‌های بنیادی و سلول‌های ایمنی و پاسخ‌های آنتی‌بادی، بستری را برای تحقیقات سیستم ایمنی انسان، توسعه واکسن انسانی و آزمایش‌های درمانی فراهم می‌کنند».

به گفته وی، این کشف جدید راه‌های جدیدی را برای آزمایش‌ها در بدن انسان باز می‌کند، از جمله ساخت داروهای ایمنی مانند مهارکننده‌های سرطان، واکسن‌های باکتریایی و ویروسی انسانی و مدل‌سازی بسیاری از بیماری‌های انسانی.

او همچنین خوش بین است که این رویکرد جدید می تواند به طور بالقوه نخستی های غیر انسانی را در تحقیقات زیست پزشکی ایمونولوژیکی و میکروبیولوژیکی منسوخ کند.

این موش ها همچنین می توانند به بیماری خودایمنی لوپوس مبتلا شوند

بر اساس تحقیقات منتشر شده در مجله معتبر نیچر، این موش‌ها مجموعه‌های مختلفی از گیرنده‌های آنتی‌ژن سلول B و سلول T را نشان می‌دهند و می‌توانند پاسخ‌های آنتی‌بادی بالغ وابسته به سلول T و مستقل از سلول T، از جمله هیپرجهش سلول‌های سوماتیک و پلاسما و و تمایز سلول های B حافظه لازم به ذکر است که این موش ها پس از تزریق پریستین می توانند به بیماری خودایمنی لوپوس نیز مبتلا شوند.

با استفاده از فعالیت استروژنی برای حمایت از تمایز سلول‌های ایمنی انسان و بلوغ پاسخ‌های آنتی‌بادی، موش‌های THX بستری را برای مطالعه سیستم ایمنی انسان و توسعه واکسن‌ها و درمان‌های انسانی فراهم می‌کنند.

پس از توسعه مدل موش THX، آزمایشگاه Casali اکنون در حال بررسی پاسخ ایمنی آزمایشگاهی آنها به ویروس کرونا است. آن‌ها همچنین لنفوسیت‌های B حافظه انسانی، وابستگی آن‌ها به گیرنده هسته‌ای RORα برای تولید، و وقایعی را که منجر به بیان و اختلال در تنظیم RORα می‌شوند، مطالعه کردند.

محققان همچنین در حال بررسی عوامل و مکانیسم‌های اپی ژنتیکی هستند که واسطه تولید سلول‌های پلاسمای انسانی هستند، کارخانه‌های سلولی که به معنای واقعی کلمه هزاران آنتی‌بادی در ثانیه علیه باکتری‌ها، ویروس‌ها یا سلول‌های سرطانی تولید می‌کنند.

موش ها به دلیل جثه کوچک، سهولت کار، عناصر ایمنی مشترک و خواص بیولوژیکی مشترک با انسان و حساسیت به تغییرات ژنتیکی، اغلب در انواع تلاش های تحقیقاتی بیولوژیکی و زیست پزشکی استفاده می شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا