اگر زیاد برنج میخورید، این مطلب را از دست ندهید!
ویتامین هایی که به طور طبیعی در برنج وجود دارند عبارتند از ویتامین E، ویتامین B6، نیاسین، اسید پانتوتنیک، ریبوفلاوین، تیامین (ویتامین B1) و فولات. این ویتامین ها در سبوس یافت می شوند، بنابراین وقتی برنج فرآوری می شود، سبوس آن حذف می شود و آنچه باقی می ماند برنج سفید غنی از نشاسته و فاقد مواد مغذی است.
به گزارش سرگرمی روز، به همین دلیل برنج قهوه ای مغذی تر و برای مصرف مناسب است. علاوه بر این، غنیسازی برنج وجود دارد که آن را مغذیتر میکند و میتواند از کمبودهای تغذیهای در جمعیتهایی که به برنج به عنوان اساس رژیم غذایی خود متکی هستند، جلوگیری کند.
برنج منبع عالی کربوهیدرات است. بیشتر کربوهیدرات های موجود در برنج سفید از نشاسته و شکر بدست می آید.
در حالی که برنج سفید بدون روغن یا کره پخته می شود، تقریبا هیچ چربی در برنج سفید وجود ندارد. در حالی که پروتئین موجود در برنج سفید 4 گرم در هر وعده است. برنج سفید منبع عالی منگنز و ویتامین های گروه B مانند آستین، نیاسین و ریبوفلاوین است.
برنج حاوی ویتامین های گروه B است که ویتامین های محلول در آب هستند.