سبک زندگی

(اینفوگرافیک) مزایای حذف قند؛ کدام قند‌ها را بخوریم؟

خرید فالوور از سایت اینبو

برای مدتی، افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند، چالش حذف قند را در برنامه های غذایی خود گنجانده اند. چالشی که در روزهای اول بسیار سخت به نظر می رسد. افرادی که اعتیاد شدیدی به قندهای مصنوعی و شکلات دارند در این رژیم با مشکلات زیادی مواجه می شوند و گاهی این چالش به آنها هدیه می شود.

چقدر شکر مصنوعی مصرف می کنیم؟

بیشتر افراد روزانه بیش از 17 قاشق چایخوری شکر اضافه شده مصرف می کنند، در حالی که مقدار توصیه شده مصرف شکر برای مردان 9 قاشق چایخوری و برای زنان 6 قاشق چایخوری است.

کدام قندها را حذف کنیم؟

اگرچه توصیه‌های غذایی می‌گویند که مصرف قندهای افزوده را محدود کنید، اما این بدان معنا نیست که شما باید تمام قندها را از رژیم غذایی خود حذف کنید. همه قندها یکسان ایجاد نمی شوند. برای داشتن یک رژیم غذایی سالم، باید مصرف قندهای اضافه شده را که معمولاً در غذاهای فرآوری شده یافت می شود، به حداقل برسانید.

مضرات نوشابه برای بدن

قندهای مایع مانند نوشابه ها به سرعت جذب و متابولیزه می شوند و به طور ناگهانی قند خون را افزایش می دهند. از سوی دیگر، قندهای موجود در میوه‌های کامل مانند سیب، دیرتر هضم و جذب می‌شوند و در نتیجه قند خون را کندتر افزایش می‌دهند.

حذف همه قندها؟

حذف تمام قندها همچنین می تواند به معنای حذف کربوهیدرات های سالم مورد نیاز بدن برای انرژی باشد. ما نمی توانیم بدون کربوهیدرات زندگی کنیم.

فواید حذف شکر/ کدام قندها را بخوریم؟  (اینفوگرافیک)

اگر همه قندها را حذف کنیم چه؟

غلات کامل، میوه ها و سبزیجات منابع سالم کربوهیدرات هستند که بدن آنها را به گلوکز تبدیل کرده و برای انرژی استفاده می کند. اگر بدن شما به کربوهیدرات ها دسترسی نداشته باشد، مجبور به استفاده از چربی و پروتئین می شود که در دراز مدت می تواند مضر باشد.

رژیم های کم کربوهیدرات از نظر مواد مغذی مهمی مانند فیبر به اندازه کافی بالا نیستند و می توانند زمینه را برای سرطان و بیماری قلبی فراهم کنند.

مکانیسم گردش قند در بدن

بدن خود را به عنوان یک کاسه بزرگ شکر تصور کنید. در بدو تولد این کاسه خالی است. برای چندین دهه شکر و کربوهیدرات های تصفیه شده می خورید و کاسه به تدریج پر می شود و هنگامی که وعده غذایی بعدی را می خورید، شکر از غذای شما روی دو طرف کاسه می ریزد زیرا کاسه از قبل پر شده است.

همین وضعیت در بدن وجود دارد. هنگامی که شکر می خورید، بدن شما هورمون انسولین را آزاد می کند تا به انتقال قند به سلول های شما کمک کند، جایی که برای انرژی استفاده می شود. اگر به اندازه کافی از این قند نمی سوزانید، پس از چند دهه سلول های شما کاملاً پر می شوند و دیگر نمی توانند این مقدار قند را تحمل کنند.

در این شرایط، وقتی قند می‌خورید، انسولین نمی‌تواند مقدار بیشتری از آن را به سلول‌های پر شده برساند، بنابراین آن را در خون آزاد می‌کند. قند به شکلی به نام گلوکز در خون شما حرکت می کند و وجود بیش از حد آن در خون (معروف به قند خون بالا) یکی از علائم اولیه دیابت نوع 2 است.

آن قندها را حذف کنید

اولین قدم این است که تمام قندها و کربوهیدرات های تصفیه شده را از رژیم غذایی خود حذف کنید. قندهای افزوده ارزش غذایی ندارند و می توانید با خیال راحت از آنها اجتناب کنید. کربوهیدرات های پیچیده، که به سادگی زنجیره های طولانی قند هستند، و کربوهیدرات های بسیار تصفیه شده مانند آرد به سرعت به گلوکز تجزیه می شوند.

استراتژی بهینه محدود کردن یا حذف نان و ماکارونی آرد سفید و همچنین برنج سفید و سیب زمینی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا