با این مواد غذایی بدن خود را خنک نگه دارید
برای جلوگیری از گرمازدگی، این غذاها را در برنامه آشپزی تابستانی خود بگنجانید.
به گزارش همشهری، هندوانه میوه ای سرشار از آب است و در کاهش حرارت و حرارت بدن بسیار موثر است. آب موجود در این میوه بدن را هیدراته و خنک نگه می دارد.
در تابستان برای کاهش دمای بدن، خوردن یک عدد خیار در روز توصیه می شود. بهتر است پوست خیار را با دقت بشویید، در غیر این صورت سعی کنید خیار را با پوست بخورید.
نعناع تاثیر زیادی در کاهش حرارت بدن دارد. می توانید از برگ نعناع سبز در غذاها و سالادها استفاده کنید. البته استفاده از آب نعناع یا شربت نعناع نیز یک راه مفید برای جلوگیری از گرمازدگی است.
در میان سبزیجات، تربچه منبع غنی ویتامین C است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و می تواند بدن شما را خنک کند. تربچه ضد التهاب است و ترکیب آن با ماست یکی از غذاهای خنک تابستانی است.
برخی از دانه های خوراکی می توانند در کاهش دمای بدن در تابستان موثر باشند. می توانید کنجد را به لیوان آب خود اضافه کنید یا دانه های رازیانه را در آب خیس کنید و بنوشید.
برای رهایی از کم آبی و خنک شدن بدن، نوشیدن آب نارگیل یک پیشنهاد خوشمزه است. این نوشیدنی در صورت گرمازدگی به سرعت بدن شما را خنک می کند.
شاید باور نکنید، اما پنیر دلمه یکی از غذاهای خنک کننده بدن است که منبع غنی از کلسیم و ویتامین است. می توانید از پنیر کوتیج مایع در غذا استفاده کنید یا انواع خشک آن را به عنوان میان وعده حمل کنید.
اگرچه فلفل سبز طعمی تند دارد، اما مصرف آن در تابستان به کاهش دمای بدن کمک می کند. فلفل با افزایش دما به بدن احساس می کند. به همین دلیل، مکانیسم های خنک کننده بدن به سرعت فعال می شوند.