با مصرف این نوشیدنی از سنگ کلیه فرار کنید

بسیاری از مطالعات نشان می دهد که ممکن است چیزی منحصر به فرد در مورد قهوه وجود داشته باشد که خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می دهد.
بر اساس تحقیقات انجام شده در یک بررسی علمی در سال 2018 که در Advances in Nutrition منتشر شد، سنگ های کلیه اغلب از اگزالات کلسیم و فسفات کلسیم تشکیل شده اند که در کلیه ها تشکیل می شوند. با این حال، کافئین موجود در قهوه با افزایش دفع کلسیم همراه است و گفته می شود مصرف زیاد کافئین افراد را مستعد ابتلا به سنگ کلیه می کند. در همین حال، تحقیقات فزاینده ای نشان می دهد که ممکن است چیزی منحصر به فرد در مورد قهوه وجود داشته باشد که خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می دهد.
محققان در یک مطالعه در سال 2022 که در Frontiers in Nutrition منتشر شد، رابطه بین مصرف کافئین و خطر ابتلا به سنگ کلیه را در بیش از 30000 بیمار داوطلب با سابقه سنگ کلیه تجزیه و تحلیل کردند. نتایج این مطالعه رابطه بین مصرف کافئین و کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه را نشان می دهد. به طور خاص، مشخص شده است که قهوه نسبت به سایر غذاها و نوشیدنی های کافئین دار تأثیر بیشتری در کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه دارد.
یک مطالعه قبلی در سال 2014 که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده بود، نتایج مشابهی داشت، که در آن محققان همچنین به ارتباط بین مصرف کافئین و کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه پی بردند. تیم تحقیقاتی داده های سه مطالعه مختلف در حال انجام را تجزیه و تحلیل کردند. در میان شرکت کنندگان در مطالعه پیگیری متخصصان سلامت (HPFS)، کسانی که بیشترین کافئین را مصرف کردند، 26 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سنگ کلیه بودند.
توجه داشته باشید که نوشیدن بیش از حد قهوه می تواند نتیجه معکوس داشته باشد. طبق دستورالعمل های سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA)، مصرف قهوه نباید بیش از 400 میلی گرم کافئین در روز باشد. حفظ وزن مناسب و نوشیدن آب فراوان راه های دیگری برای کاهش احتمال ابتلا به سنگ کلیه است.