سلامت

بوی بد پا نشانه این بیماری است! + راه های رفع بوی بد پا

خرید فالوور از سایت اینبو

به گزارش سرگرمی روز، بوی پا شرمآور است، ولی نتیجه ای برای آن وجود دارد. باکتری هایی که ترکیبات گوگردی بدبو تولید می کنند، در فضای گرم و مرطوب کفش شما رشد می کنند. برای جلوگیری از بوی بد، روزانه پاهای خود را با آب و صابون بشویید و آنها را نیز به خوبی خشک کنید. جوراب هایی که برای این نوع پا طراحی شده اند، به دنبال جفت‌های پنبه یا سایر مواد ساخته شده اند باشید که عرق را جذب کرده و به پاها اجازه تنفس می‌دهند.

اگر پاهای شما بیش از حد عرق می کند، مصرف کمتر غذاهای حیوانی و کافئین کمتر را در نظر بگیرید که هر دوی اینها می تواند بر متابولیسم شما و نحوه تولید عرق پاهای شما تأثیر بگذارد. شمامی توانید هر روز پاهای خود را در چای سیاه خنک خیس کنید تا مشکل برطرف شود؛ چرا که تانن موجود در چای ممکن است به کاهش تعریق کمک کند.

سردی پا نشانه چیست؟

سردی مزمن پاها نشانه گردش خون ضعیف است که اغلب نتیجه یک مشکل بزرگتر مانند بیماری قلبی، بیماری شریان محیطی یا کم خونی است.

کم کاری تیروئید همچنین می تواند منجر به سردی پا شود، مانند پدیده رینود، اختلالی که باعث انقباض شریان های کوچک در انگشتان دست و پا می شود و جریان خون را به طور موقت کاهش می دهد.

انگشتان پا ممکن است در پاسخ به سرما یا استرس عاطفی سفید و سپس آبی شوند و احساس سردی و بی حسی کنید.

هنگامی که جریان خون به حالت عادی باز می گردد دوباره قرمز می شوند و ضربان می زنند، گزگز می کنند یا متورم می شوند. پزشک شما می تواند وضعیت پاهای سرد شما را ارزیابی کرده و بر اساس تشخیص، درمان هایی را ارائه دهد.

تورم پا نشانه چیست؟

تورم مچ پا یا پاها اغلب در نتیجه خوردن غذای زیاد شور، مصرف برخی داروها یا ایستادن طولانی مدت است.

ورم پا همچنین یک عارضه جانبی شایع بارداری است. با این حال، ورم مزمن پاها ممکن است نشان دهنده موارد جدی تری مانند بیماری کلیوی، کبدی یا قلبی، نارسایی وریدی یا ترومبوز ورید عمقی باشد.

اگر بالا بردن پاها یا کاهش مصرف نمک در رژیم غذایی شما، ورم پاهایتان را کاهش نمی دهد، حتما به پزشک مراجعه کنید.

گزگز پا نشانه چیست؟

احساس سوزش، بی حسی یا گزگز در پاها اغلب نشان دهنده آسیب عصبی است که به عنوان نوروپاتی محیطی شناخته می شود.

دیابت یکی از علل شایع نوروپاتی است، اما می تواند ناشی از شرایط دیگری نیز باشد، از جمله بیماری کلیوی یا کبدی، اختلالات خودایمنی مانند سندرم شوگرن و لوپوس، کم کاری تیروئید و تومورها.

سوء مصرف الکل، شیمی درمانی، آسیب، و کمبود ویتامین B نیز می تواند منجر به نوروپاتی محیطی شود.

پزشک شما باید علت زمینه ای را شناسایی و درمان کند تا سلامت شما به روز اول بازگردد و سوزن سوزن شدن و گزگز پاهایتان متوقف شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا