سبک زندگی

ترفندهای درست کردن ترشی خانگی و جلوگیری از کپک زدنش رو یاد بگیر!

خرید فالوور از سایت اینبو

استفاده از خیارشور همراه با غذا باعث هضم بیشتر غذا و افزایش متابولیسم بدن می شود و ما از خوردن بیشتر لذت می بریم و همچنین پزشکان استفاده از انواع ترشی ها را با غذاهای گوشتی به خصوص گوشت حیوانات توصیه می کنند. زیرا در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی بسیار موثر است.

نکات مهم برای تهیه ترشی

به گزارش سرگرمی روز، مقدار سرکه باید به اندازه ای باشد که خیارشور خام را بپوشاند.

همچنین باید محلول نمک و سرکه ای را که اضافه می کنید بچشید تا مطمئن شوید که شور یا شور نیست.

سرکه باید خالص باشد و بهترین سرکه برای تهیه ترشی انگور و سیب است.

برای اینکه ترشی عطر و طعم خوبی پیدا کند باید از ادویه های مناسب مانند فلفل قرمز، فلفل سبز، سیاه دانه، رازیانه خشک، زیره، برگ آلبالو و برگ مو استفاده کرد.

ترشی سبزی باید از این 7 سبزی ( پیازچه، گشنیز، جعفری، شوید، ریحان، مرزنجوش) باشد.

بسیار مهم است که میوه های استفاده شده را قبل از استفاده برای تهیه ترشی در سرکه بجوشانید.

انتخاب ظرف مناسب هنگام تهیه ترشی بسیار مهم است (ظروف پلاستیکی ممنوع است و باید از ظروف کریستالی، سفالی یا چوبی استفاده کنید)

استفاده از ظروف شیشه ای تیره به دلیل عدم تغییر طعم ترشی در طول زمان به شدت توصیه می شود.

باید ترشی را تا آماده شدن خنک نگه دارید.

ترفندی برای جلوگیری از کپک زدن ترشی ها

ترفند جلوگیری از کپک زدن ترشی ها بسیار ساده و کاربردی است، فقط باید این نکات را به دقت رعایت کنید.

سرکه را قبل از استفاده بجوشانید و اجازه دهید قبل از استفاده خنک شود.

روی ترشی مقدار کمی روغن مایع و روغن زیتون بریزید از کپک زدن آن جلوگیری می کند.

هرگز قاشق خیس را در ظرف ترشی نریزید زیرا کپک می زند.

از سبزیجات خام و تازه استفاده کنید و خوب بشویید تا ساقه های گل کلم به خوبی تمیز شوند.

بعد از شستن مواد باید با دستمال تمیزی خشک شوند تا ترشی کپک نزند. برای این کار می توانید مواد را روی یک پارچه نخی تمیز پهن کنید تا رطوبت از بین برود.

استفاده از گلپر به دلیل خاصیت ضد عفونی کنندگی در جلوگیری از کپک زدن خیارشور بسیار موثر است.

درب ظرف ترشی را به گونه ای ببندید که هوا وارد شیشه نشود.

بسیار مهم است که ظرف خیار شور را در مکانی دور از نور خورشید با دمای مناسب قرار دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا