خواص این ۵ میوه برای سلامت کبد

کبد عضو مهمی است که وظایف اساسی دارد و به همین دلیل توصیه می شود با رعایت رژیم غذایی مناسب از آن محافظت کنید.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، کبد مسئول اصلی متابولیسم پروتئین است. سنتز و تخریب آنها تمام پروتئین های خون در بدن ما، به استثنای گاما گلوبولین ها، در کبد سنتز می شوند. علاوه بر این، این اندام مسئول سنتز اکثر اسیدهای آمینه است. کبد در تولید فاکتورهای انعقادی و همچنین تولید گلبول های قرمز نقش دارد. بنابراین، با چنین عملکردهای مهم کبد، محافظت از سلامت آن مهم است.
برخی از غذاها تأثیر مفیدی بر کبد دارند. این مزایا شامل موارد زیر است:
بسیاری از غذاها حاوی ترکیبات یا آنتی اکسیدان های خاصی هستند که نشان داده شده است از عملکرد کبد حمایت می کنند.
میوه هایی مانند گلابی، انگور، گریپ فروت، زغال اخته، زغال اخته و سبزیجاتی مانند بروکلی از جمله این مواد هستند.
طبق مقالات علمی، غذاهای حاوی ترکیباتی مانند آنتی اکسیدان ها می توانند با کاهش التهاب، کاهش استرس اکسیداتیو و جلوگیری از آسیب سلولی از سلامت کبد حمایت کنند.
لازم به ذکر است که برخی از غذاها سرشار از فیبر هستند و می توانند به شما در مدیریت وزن کمک کنند تا مطمئن شوید کبد شما به درستی کار می کند.
توصیه می شود در انتخاب مواد غذایی حاوی مواد مغذی مانند پروتئین یا چربی های سالم تر برای کمک به درمان یا پیشگیری از سایر بیماری های مرتبط با کبد مانند دیابت دقت کنید.