آشپزی

راز خوشمزگی آبگوشت بزقرمه + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی آبگوشت بزقرمه را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه شدن آبگوشت بز

راز طعم آبگوشت بز نکاتی در مورد تهیه آبگوشت بز کرمانی در سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

آبگوشت یکی از غذاهای محبوب و لذیذ در ایران است که سال هاست مورد توجه و تحسین مردم قرار گرفته است. با ترکیبات مناسب، آبگوشت به عنوان یک غذای مغذی و مفید شناخته شده است. یکی از نمونه های معروف آبگوشت سنتی ایرانی آبگوشت بزکورمه است که با وجود شباهت به آبگوشت بزباش در کل غذای بی نظیری است. آبگوشت بز مخصوصاً با غذاهای محلی استان کرمان پیوند خورده است، اما در شهرهای دیگر نیز شهرت دارد. در این مطلب طرز تهیه آبگوشت بز را بررسی می کنیم و طرز تهیه آن را توضیح می دهیم.

این نوع آبگوشت محلی کرمان طعم و عطر شگفت انگیزی دارد و از نظر تغذیه ای بسیار مفید و سرشار از مواد مغذی است. همانطور که گفته شد، آب بز به طور کلی شباهت زیادی به آب بز دارد، با این تفاوت که در فرآیند تهیه آن، گوجه فرنگی ها به طور کامل حذف می شوند. با یادگیری روش درست پخت این غذای محلی کرمانی، می توانید یک غذای خوشمزه با فواید فراوان را به لیست وعده های غذایی خود اضافه کنید.

عناصر

گوشت گوسفند 400 گرم

1 عدد پیاز متوسط

1 عدد سیب زمینی

200 گرم نخود

5 حبه سیر

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

فلفل قرمز و پیازچه برای تزئین

آموزش پخت آبگوشت بز کرمانی

اول از همه یادتان باشد که نخودها را در آب خیس کنید تا تورم آنها کاهش یابد. وقتی نخود خیس می شود، پوسته آن پف می کند و پوسته آن به راحتی از بافت اصلی نخود جدا می شود. برای از بین بردن پوست، کافی است آن را با دست خود مالش دهید.

نخود را در ظرفی بریزید و روی آتش بگذارید تا نیم پز شود.

پیاز را نیز ریز خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود.

قبل از تغییر رنگ کامل پیاز، سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید. مقداری زردچوبه به سیر و پیاز اضافه کنید تا رنگ و طعم بهتری پیدا کند.

توجه داشته باشید که سرخ کردن زیاد سیر می تواند تلخی آن را افزایش داده و طعم غذا را تغییر دهد.

گوشت شسته و خرد شده را به سیر و پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. اما مراقب باشید که برشته کردن گوشت باعث سفت شدن آن می شود.

بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد و قهوه ای شد، نخودهای نیم پز را اضافه کنید و آب را داخل قابلمه بریزید تا پخت مواد شروع شود.

یک عدد سیب زمینی را پوست گرفته و برش دهید و به این مواد پخت اضافه کنید.

بهتر است زمان بیشتری را برای جوشاندن آب بز صرف کنید تا به آرامی و با شعله ملایم بپزد و خوب لعاب دهد.

بعد از اینکه گوشت و محتویات باقیمانده آبگوشت خوب پخته شد با گوشت کوب خوب هم می زنند تا بافت یکنواختی به دست آید.

در مرحله آخر تهیه آبگوشت بز، بز را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با فلفل چیلی و پیازچه تزیین کنید. همچنین می توانید از مقداری پنیر برای تزئین روی آبگوشت استفاده کنید.

دستور آشپزی 500 گرم گوشت گوسفند

5 عدد بادمجان

200 گرم نخود

100 گرم لوبیا سفید

1 عدد پیاز

1 عدد سیب زمینی

1 چغندر

4 عدد خیار

پنیر کوتیج 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی

ابتدا لوبیاها را از شب قبل در آب خیس کرده و تا نصف بجوشانید.

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید و زردچوبه را اضافه کنید. سپس گوشت را به مواد سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

طرز تهیه بز بز شیراز طرز تهیه فیلم بز بز ترکی طرز تهیه بز کرمانی طرز تهیه بز بز رفسنجانی طرز تهیه بز بز مجلسی طرز تهیه بز بز با بادمجان نی بز بز نی سایت طرز تهیه بز بز قشقایی

مواد شامل پیاز، گوشت و حبوبات را در قابلمه بریزید و بپزید و نیمی از آب را اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد. سیب زمینی خرد شده را نیز به این مواد اضافه کنید.

بادمجان ها را پوست گرفته و بعد از اینکه خوب خشک و آبکش شدند در روغن سرخ می کنند.

چغندر را خرد کرده و در ته ظرف قرار دهید. سپس بادمجان پخته شده را داخل چغندر بریزید و داخل آن را پر کنید.

چغندر و بادمجان را با مقداری آب گوشت می‌ریزند و روی آن را می‌پوشانند تا خوب بپزند.

در این حین گوشت و حبوبات هم پخته و آماده کوبیدن است. بادمجان و چغندر را بیشتر با گوشت پخته شده و لوبیا مخلوط کنید و له کنید.

بادمجان و گوشت چرخ کرده را در ظرف مناسبی بریزید و اطراف آنها را با خلال های بادمجان، چغندر و خیار خلال شده پخته شده تزئین کنید. در آخر روی آبگوشت تمام شده دو قاشق پنیر بریزید تا با الگوی دلخواه خود تزئین کنید.

راز خوشمزه شدن آبگوشت بز

اضافه کردن جوجن داغ و سیر داغ به این دلیل است که کشک خنک می‌شود، پس بهتر است هنگام تهیه این غذا آن‌ها را حذف نکنید.

برخی از افراد ترجیح می دهند از نخود فرنگی و سیب زمینی صرف نظر کنند و آن را با مقدار زیادی گوشت، سیر و پیاز درست کنند. در این صورت پس از پختن گوشت، آن را ریش ریش کرده و مقداری از لپه را سرخ کرده و به گوشت اضافه می کنند. سپس با اضافه کردن کشک گوسفندی محلی، اجازه می‌دهند ماهی کاد با گوشت بپزد و گوشت بز خوب مخلوط شود.

در دستور پخت پنیر بز می توانید به جای نخود از لپه استفاده کنید.

بزقرمه نوعی آبگوشت بز است که در منطقه کرمان رایج است. در این نوع پنیر بزی به جای گوجه فرنگی، پنیر کوتیج اضافه می شود.

پنیر بزی اصیل کرمانی معمولاً کمی رقیق است و از نان یا تالیت استفاده می کند. دلیل این امر این است که هنگام تهیه کرمانی به پنیر بزی سیب زمینی اضافه نمی شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا