آشپزی

راز خوشمزگی آبگوشت به و سرکه و شیره + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی آبگوشت به و سرکه و شیره را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز یک آبگوشت خوشمزه در سرکه و آب آن است

راز یک آبگوشت خوشمزه در سرکه و آب آن است نکاتی برای پخت آبگوشت در سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

آبگوشت به عنوان یکی از بهترین روش های طبخ آبگوشت در غذاهای ایرانی شناخته می شود.

با کاهش زمان پخت و استفاده از حرارت کمتر، آبگوشت بهتر شده و طعم و لذت بیشتری خواهد داشت.

آبگوشت یکی از غذاهای سنتی قم محسوب می شود. نوع دیگری از آبگوشت در این شهر وجود دارد که شامل آبگوشت برگ هویج و آبگوشت گل کلم است.

آبگوشت یکی از نمونه های معروف آبگوشت قم است.

میوه بهی قسمت گوشتی خشک و ریز دارد و طعمی ترش و تقریباً گازدار دارد. اما وقتی آن را بپزید، بو و طعم بسیار لذیذتری به خود می گیرد. این میوه حاوی ویتامین های A و B، نمک های کلسیم و تانن است. علاوه بر این، این میوه دارای پروتئین، گلوکزید، چربی و آب است.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت

گوشت کبابی چند تکه 500 گرم

چغندر، پوست کنده و خرد شده 3 عدد

پیاز 1 عدد، ربع شده

2 سیب سبز، پوست کنده و خرد شده

نصف پیمانه سرکه

لوبیا قرمز خیس شده 2 فنجان

پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل

راز طعم آبگوشت مجلسی، راز طعم آبگوشت نی نی، محل ادویه هایی که آبگوشت را خوشمزه می کند، غلیظ شدن آبگوشت، راز طعم آب مرغ، ادویه های آبگوشت امام حسینی , طرز تهیه آبگوشت خانگی ساده , طرز تهیه آبگوشت در قابلمه

پختن آبگوشت با سرکه و آب میوه

برای تهیه سرکه شیره، یک لیتر آب انگور را در قابلمه ای بجوشانید و دو فنجان سرکه به آن اضافه کنید. مواد را به نسبت 10 به 1 مخلوط کنید.

وقتی جوش آمد یک دسته جوجن تازه و شسته شده را به قابلمه اضافه کنید و 15 دقیقه بجوشانید.

محلول فیلتر شده و آماده استفاده است. اگر قصد ندارید سرکه شیره را برای مدت طولانی نگهداری کنید، غلیظ کردن آن ضروری نیست.

گوشت و پیاز و حبوبات را با دو لیتر آب در یک قابلمه بزرگ بریزید. حرارت را زیاد می کنیم و وقتی جوش آمد ته گوشت را جمع می کنیم.

در پایان دو ساعت پخت، سیب و برنج را به همراه زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید.

سپس حرارت را زیاد کنید تا قابلمه بجوشد. سپس درب قابلمه را تا نیمه باز کنید و حرارت را کم کنید.

10 دقیقه قبل از اینکه آبگوشت را از قابلمه خارج کنید، سرکه را به آبگوشت اضافه کنید.

برای تزیین می توانید آبگوشت را با دارچین بپاشید.

اگر به سرکه شیره دسترسی ندارید می توانید از سکنجبین یا ترکیبی از سرکه و شکر استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا