آشپزی

راز خوشمزگی آبگوشت غوره + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی آبگوشت غوره را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم آبگوشت غور

راز یک آبگوشت خوشمزه گور و نکاتی در مورد پخت آبگوشت کدوی خوشمزه خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

آبگوشت ها انواع زیادی دارند و عمدتاً در اکثر شهرها طبق دستور پخت خودشان تهیه می شوند. اما در این موارد از شوید برای افزایش طعم آبگوشت استفاده می کنیم. همونطور که میدونید استفاده از لیمو عمانی یا پودر لیمو عمانی در پایان جوشاندن آبگوشت مناسب است تا طعم ترش به آبگوشت بدهد. اگر در فصل تابستان هستید، می توانید از کدوی تازه یا منجمد در زمان رسیدن استفاده کنید. می توانید از گوشت گوسفند یا گردن استفاده کنید و از دنبه برای افزایش طعم استفاده کنید.

عناصر

گوشت گوسفند با دم 300 گرم

نخود و لوبیا 1 فنجان

1 عدد پیاز

3 عدد گوجه فرنگی

سیر 3 حبه

1 عدد سیب زمینی

2 ساعت غذا خوردن

1 قاشق غذاخوری غذا

نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت غور

ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ نخود و لوبیا گرفته شود و راحتتر بپزند. امکان استفاده از لوبیا سفید یا چیتا به دلخواه وجود دارد. هر دو برای تهیه این آبگوشت مناسب هستند.

بعد از آماده شدن لوبیا و نخود، گوجه ها را شسته و له کنید و شاید هم روی رنده ریز. در قابلمه مورد نظر کمی روغن بریزید و پیاز را خرد کنید. بعد از اضافه کردن گوشت و دنبه، مواد را کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس ادویه ها را به مواد اضافه کنید. اگرچه می توانید مواد را بدون پخت بپزید، اما این می تواند طعم نهایی غذا را تحت تأثیر قرار دهد.

در مرحله بعد نخود و لوبیا خیس شده، رب گوجه فرنگی و سیر پوست کنده را به مواد اضافه کنید و روی آنها را با آب جوش بپوشانید. اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد و به تدریج روغن را اضافه کنید. در صورت لزوم از زودپز استفاده کنید تا گوشت سریعتر بپزد.

وقتی گوشت پخت، پاستا را در تابه سرخ کنید تا بوی خامی ماکارونی گرفته شود. سپس سیب زمینی های پوست گرفته را به آبگوشت اضافه کنید. در آخر کدو حلوایی را به مواد اضافه کنید و دم آن را با گوشت کوب خوب بزنید. دوباره داخل آب گوشت بریزید و نیم ساعت بگذارید تا مواد جا بیفتند. در آخر به میزان دلخواه نمک بزنید و ظرف را مزه دار کنید.

راز طعم آبگوشت غور

حتی به مقدار یک فنجان کوچک هم می توانید مقدار قیسی را اضافه کنید.

آبگوشت باید به آرامی پخته شود تا روغن آن جدا شود و مواد در آن جا بیفتند.

در صورت تمایل می توانید گوجه فرنگی خرد شده را به آبگوشت اضافه کنید اما استفاده از پوره گوجه فرنگی لعاب بهتری به آبگوشت می دهد.

توصیه می شود گوشت را در آب سرد نریزید و از ابتدا به آب گوشت نمک نزنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا