راز خوشمزگی آب هندوانه + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی آب هندوانه را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز آب هندوانه خوشمزه
راز طعم آب هندوانه و نکاتی برای آب هندوانه خوشمزه و خانگی در این است سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
هندوانه تقریباً در تمام فصول سال در بازار ایران یافت می شود که به ما این امکان را می دهد که در هر زمان از سال با استفاده از این میوه خوشمزه و پر خاصیت، آب هندوانه خوشمزه درست کنیم. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه آب هندوانه آشنا شوید و با فواید این میوه خوش رنگ و خوشمزه بیشتر آشنا شوید.
تهیه آب هندوانه در خانه با استفاده از مخلوط کن آسان و راحت است. هنگام تهیه آب هندوانه با مخلوط کن باید چند نکته کلیدی را به خاطر بسپارید.
یک هندوانه انتخاب کنید
اولین و مهمترین قدم برای تهیه یک نوشیدنی هندوانه با کیفیت، انتخاب هندوانه مناسب است. انتخاب یک هندوانه با کیفیت مستلزم توجه به چند نکته اصلی در هنگام خرید است.
یکی از معیارهای مهم برای انتخاب هندوانه وزن آن است. هندوانه سنگین نشان دهنده آبدار و خوشمزه بودن میوه است. هندوانه ای که سبک باشد ممکن است رسیده نباشد.
دومین نکته ای که باید به آن توجه کرد رنگ دم یا ساقه هندوانه است که به محل اتصال میوه به زمین اشاره دارد. در هندوانه رسیده رنگ این قسمت مایل به زرد است در حالی که رنگ سفید نشانه عدم رسیدن هندوانه است.
سومین معیار انتخاب، وضعیت پوست هندوانه است. هندوانه با پوست کدر به این معنی است که زمان کافی برای رشد و سفت شدن داشته است، در حالی که پوست براق نشان دهنده نارس و جوان بودن هندوانه است.
در نهایت می توانید هندوانه را بردارید و به آن ضربه بزنید. هندوانه ای که صدای توخالی می دهد یا به اصطلاح طبل می زند، نشانه رسیده و آبدار بودن آن است.
یک هندوانه را قاچ کنید
شاید چالش برانگیزترین بخش تهیه آب هندوانه جدا کردن دانه های هندوانه باشد. اگرچه این مرحله زمان کمی می برد، اما توجه می تواند در زیبایی و کیفیت نوشیدنی نهایی تفاوت ایجاد کند. اگرچه باید توجه داشت که تخمه هندوانه در صورت جویده شدن می تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد. با این حال، حضور آنها در آب میوه ممکن است مطلوب نباشد.
برای برداشتن دانه ها ابتدا هندوانه را ورقه ای برش دهید و سپس آن ها را به قطعات کوچکتر ببرید. در این مرحله می توانید از چنگال برای جدا کردن دانه ها از برش ها استفاده کنید.
راه دیگری برای حذف تخمه هندوانه وجود دارد. پس از پوست کندن هندوانه، تکه های آن را در مخلوط کن ریخته و با دانه ها مخلوط می کنند. سپس می توانید آب به دست آمده را از صافی عبور دهید تا تفاله و دانه های له شده هندوانه از آب خارج شود. این روش ساده تر به نظر می رسد، اما می تواند بر طعم و رنگ نوشیدنی تأثیر بگذارد.
عناصر
1 عدد هندوانه کوچک
شکر یا عسل 1 قاشق غذاخوری
تکه های یخ به اندازه کافی
نصف قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده
نصف قاشق چایخوری آب لیموی تازه
نحوه تهیه آن
مرحله اول: ابتدا هندوانه را مکعبی خرد کرده و در مخلوط کن بریزید. در این مرحله در صورت تمایل می توانید زنجبیل رنده شده و آبلیمو را به مخلوط اضافه کنید.
مرحله 2: اگر فکر می کنید هندوانه به اندازه کافی شیرین نیست، می توانید در این مرحله مقداری شکر یا عسل به مخلوط اضافه کنید.
مرحله سوم: برای رسیدن به غلظت دلخواه نوشیدنی، آب را اضافه کنید تا نوشیدنی رقیق شود یا تکه های یخ اضافه کنید تا غلظت آن افزایش یابد. استفاده از یخ نیز به خنکتر ماندن نوشیدنی کمک میکند.
مرحله چهارم: مخلوط کن را روشن کنید و حدود 30 ثانیه تا 1 دقیقه ادامه دهید تا مایع به خوبی مخلوط و یکدست شود.
مرحله 5: بسیاری از افراد ترجیح می دهند نوشیدنی را از صافی عبور دهند تا تکه های میوه و کف آن جدا شود و نوشیدنی نرم تری به دست آید. نوشیدنی شما اکنون آماده است. بلافاصله سرو کنید و بنوشید.
طرز تهیه آب هندوانه و نعنا
نعناع به دلیل طعم بی نظیر و تاثیر مثبت بر عملکرد دستگاه گوارش در ترکیب نوشیدنی ها بسیار محبوب شده است. بنابراین مخلوط هندوانه با نعنا به یکی از محبوب ترین نوشیدنی های تابستانی تبدیل شده است. نصف هندوانه ورقه شده و 2 قاشق غذاخوری برگ نعنا را در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید. برای نوشیدنی رقیقتر، آب و برای نوشیدنی غلیظتر، تکههای یخ را به مخلوط خود اضافه کنید.
مایع همگن حاصل را در یک لیوان بلند بریزید و در صورت تمایل کمی نمک سیاه و ادویه ماسالا به آن اضافه کنید. نوشیدنی شما آماده است. برای خنک تر شدن آن می توانید چند تکه یخ اضافه کنید. برای تزیین آب هندوانه از برگ نعناع استفاده کنید و سپس آن را بنوشید.
طرز تهیه آب هندوانه و پرتقال
اگر به دنبال ترکیب جدیدی برای نوشیدن هندوانه هستید، آب هندوانه با پرتقال می تواند گزینه جذابی باشد. این ترکیب ممکن است در نگاه اول ناآشنا به نظر برسد. اما اگر یک بار آن را امتحان کنید، می توانید یک طرفدار دائمی شوید. پرتقال منبع غنی ویتامین C است و می تواند انرژی از دست رفته شما را پس از یک روز کاری طولانی یا یک دوره بیماری بازگرداند.
یک پرتقال متوسط یا بزرگ را پوست بگیرید و آب آن را بگیرید. توجه داشته باشید که حداقل نصف لیوان باید پر از آب پرتقال باشد. 4 تا 5 فنجان هندوانه ورقه شده، 5 تا 6 برگ نعناع و 1 تا 2 قاشق غذاخوری شکر (اختیاری) را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید. پس از مخلوط شدن، نوشیدنی را در لیوان بریزید و آب پرتقال را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در آخر در صورت تمایل تکه های یخ را اضافه کرده و با برگ نعنا تزیین کنید.
طرز تهیه لیموناد هندوانه
برای ایجاد یک نوشیدنی خنک و مقوی هندوانه، لیموناد هندوانه یک انتخاب عالی است. برای تهیه آن، برگ های نعناع، آب یک لیموترش تازه فشرده، 1 قاشق غذاخوری شکر و 2 عدد هندوانه کوچک خرد شده را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست و یکدست شود. سپس مخلوط را از صافی صاف کرده و در قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مطمئن شوید که آب گرم شده است اما به جوش نمی آید. تست نوشیدنی را ادامه دهید و به محض اینکه طعم آن را دوست داشتید، حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شود. آب سرد شده را در یک لیوان بریزید و بنوشید و تکه های یخ و نعناع را اضافه کنید.
طرز تهیه آب هندوانه و خیار
تهیه انواع نوشیدنی هندوانه آسان و لذت بخش است و یکی از آن نوشیدنی ها ترکیب هندوانه و خیار است. برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه خیار و هندوانه را به قطعات کوچک برش دهید و در مخلوط کن بریزید تا یکدست و یکدست شود. سپس مایع به دست آمده را از صافی رد کنید تا کف ها جدا شوند. آب یک لیموی تازه را بگیرید و به مخلوط اضافه کنید. مقداری عسل را با آب داغ مخلوط کنید تا رقیق شود و سپس به نوشیدنی اضافه کنید. نوشیدنی شما آماده است؛ داخل لیوان بریزید و با برش های هندوانه تزئین کنید.