راز خوشمزگی آش کشک + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی آش کشک را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم آش کشک
راز طعم ماش و آش نکاتی برای پخت و پز پنیر پخته شده توسط مامان خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
آش نشه یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که بسیار مورد توجه قرار می گیرد. اگرچه پختن آش رشته در سطح آسان به نظر می رسد، اما در واقع برای پختن یک آش رشته حرفه ای و لذت بخش، باید جزئیات و نکاتی را بدانید که فقط مادربزرگ ها و سرآشپزهای حرفه ای در این زمینه می دانند. در آینده با ما همراه باشید تا با تمام ترفندها و روش های تهیه یک آش رشته حرفه ای و شگفت انگیز بیشتر آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه سوپ پنیر
لوبیا چیتی 1 پیمانه
1 فنجان نخود
عدس 1 پیمانه
برنج 1/2 پیمانه
پنیر کوتیج 1 فنجان
4 عدد پیاز
سبزیجات 1 کیلوگرم
نعنا داغ 4 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز، 8 قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری سیر داغ
به اندازه نیاز رشته
نمک و فلفل به میزان لازم
آموزش پخت پنیر
ابتدا لوبیاها را در فنجان ریخته و بشویید و قبل از پخت حداقل 12 ساعت در آب مرطوب قرار دهید. در این مدت چندین بار آب آنها را عوض کنید.
در یک قابلمه بزرگ روغن بریزید و نیمی از پیاز و نیمی از سیر را گرم کنید. سپس نخود و لوبیا را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس آب جوش را به قابلمه اضافه کنید و نخود و لوبیا را نصف کنید.
در این مرحله عدس و برنج را به بقیه مواد اضافه کنید و در حین پختن نخود و لوبیا، عدس و برنج نیز پخته می شود. در طول پخت و پز مراقب مقدار آب باشید و از کم آبی بدن خودداری کنید.
وقتی لوبیاها کاملاً پختند، سبزیجات را اضافه کنید و زمان بدهید تا سبزیجات نیز کاملاً پخته شوند.
سبزی هایی که به رشته ها رنگ می دهند را اضافه کنید و در این مرحله به مقدار آب آن توجه کنید زیرا رشته ها برای پختن به آب بیشتری نیاز دارند.
سپس نیمی از پنیر را با کمی آب رقیق کرده و به سوپ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شود. سپس با اضافه کردن سوپ نمک سوپ را بچشید و تنظیم کنید.
حالا سوپ را در ظرف خوبی بریزید و روی آن را با کشک، فلفل تند، پیاز تند و سیر تند تزیین کنید و سرو کنید.
همه چیز درباره تار در آش کشک
برای لذت بردن بهتر از آش یکی از موارد اصلی و کلیدی استفاده از تارهای آش با کیفیت بالا است. رشته آش به دو صورت شل و بسته بندی شده در بازار موجود است. توجه داشته باشید که نودل های کیسه ای بسته به مارک مورد استفاده ممکن است مناسب تر باشند. زیرا علاوه بر سلامت آنها می توانید کیفیت محصول را نیز تضمین کنید. به عنوان مثال رشته سبزدان آش یکی از رشته های با کیفیت و سالم موجود در بازار در بسته بندی های 500 گرمی می باشد.
همه چیز درباره حبوبات در آش کشک
استفاده از غلات تازه و مرغوب یکی از عوامل مهم در تهیه برنج اسپاگتی است. در اکثر مناطق کشور از حبوباتی مانند عدس، نخود، لوبیا و در صورت تمایل لوبیا قرمز برای تهیه آش رشته استفاده می شود. برای کاهش تورم حبوبات می توانید از شب قبل آن ها را خیس کنید و آب آن ها را چندین بار عوض کنید. بهتر است حبوبات را قبل از پخت آبکشی کرده و بشویید تا آلوده و سفید رنگ نشوند.
همه چیز درباره ادویه آش کشک
استفاده از ادویه های مرغوب در غذا نقش مهمی در ایجاد طعم بی نظیر این غذا دارد. ادویه های مناسب و باکیفیت می توانند عمق و طعم بیشتری به غذا ببخشند. همچنین استفاده صحیح و مناسب از سبزیجات مخصوص در پخت این غذا نقش بسیار مهمی دارد. انتخاب و استفاده صحیح از سبزیجات تازه و با کیفیت می تواند یک غذای حرفه ای و عالی، ترکیبی از طعم ها و مزه های مختلف را به ما بدهد و تجربه ای لذیذ را به ما بدهد.
راز طعم رشته برنجی
لطفا دقت کنید رشته ها را به آرامی و به مقدار مناسب به قابلمه اضافه کنید زیرا رشته ها بعد از پختن و سرد شدن سفت می شوند.
اگر سوپ لعاب کمتری داشت می توانید یک قاشق غذاخوری آرد را در آب حل کرده و برای پخت به سوپ اضافه کنید.
توصیه می شود برای جلوگیری از له شدن رشته برنج از قابلمه بزرگتر از اندازه سوپ استفاده کنید.
برای بهتر شدن طعم نودل می توانید از عصاره گوشت یا آب قلم استفاده کنید.
برای کاهش تورم دانه ها، مناسب است آنها را در آب گرم خیس کنید.
لوبیا قرمز یا لوبیا سفید نیز در برخی از دستور العمل های نودل استفاده می شود.
هنگام اضافه کردن نعناع، توجه داشته باشید که استفاده بیش از حد آن می تواند رشته را تلخ کند.
برای افزایش طعم سوپ می توانید از پیازچه بیشتر استفاده کنید.
اگر می خواهید سوپ ته نشین و غلیظ تری داشته باشید می توانید در کنار حبوبات از مقداری ماش یا آرد گندم استفاده کنید.
توصیه می شود برای پخت آش از نمک کمتری استفاده کنید، زیرا برخی از رشته ها و کشک ها نمک زیادی دارند و ممکن است رشته شما شور باشد.