راز خوشمزگی اسموتی خرما + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی اسموتی خرما را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز یک اسموتی خرما خوشمزه
راز طعم اسموتی خرما و هنر اسموتی خرما خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
اسموتی خرما یکی از نوشیدنی های نشاط آور و خوشمزه است که برای افراد در دوره رشد بسیار مفید است. روش های مختلفی برای تهیه این اسموتی وجود دارد که افزودن انواع مختلف مواد می تواند ارزش غذایی آن را افزایش دهد. نوشیدن این اسموتی به عنوان بخشی از صبحانه انرژی لازم برای گذراندن روز پرمشغله را به شما می دهد. اگر اهل ورزش هستید و به دنبال نوشیدنی کم کالری و سرشار از آنتی اکسیدان هستید، تا پایان این مقاله با سه روش مختلف تهیه اسموتی خرما آشنا شوید.
مواد و طرز تهیه اسموتی شیر و خرما
شیر 2 لیوان با دسته فرانسوی
2 عدد موز
5 خرما
2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
پودر دارچین، نصف قاشق چایخوری
مرحله 1: با پوست کندن موز و برش آنها شروع کنید. سپس موزها را در ظرف یا کیسه پلاستیکی سنگین قرار دهید و به فریزر منتقل کنید تا کاملا منجمد شوند.
مرحله دوم: خرماها را بشویید و در سینک قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس خرماها را همراه با آبکش در قابلمه آب جوش بریزید و دو دقیقه صبر کنید. پس از این مدت خرماها را از قابلمه خارج کرده و با آب سرد بشویید. خرماها را فشار دهید تا پوست آن جدا شود و دانه ها جدا شوند. این مرحله اختیاری است، اما میتوانید تاریخها را برای استفاده بعدی ثابت کنید.
مرحله 3: موزهای یخ زده را از فریزر خارج کرده و به همراه خرما، شیر و پودر دارچین در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. در این مرحله می توانید از غذاساز یا همزن برقی نیز استفاده کنید.
مرحله چهارم: در مرحله آخر پس از مخلوط شدن همه مواد، کره بادام زمینی را اضافه کرده و مخلوط کن را به مدت 20 ثانیه روشن کنید تا کره بادام زمینی به خوبی با شیر مخلوط شود. سپس اسموتی را داخل لیوان ها بریزید و روی آن را با حلقه های موز، نارگیل و برش هایی از مغزهای مختلف تزئین کنید و سرو کنید.
مواد لازم و طرز تهیه اسموتی خرما و ارده
اسموتی خرما اردک یکی از مغذی ترین و آسان ترین اسموتی های خرما است. دستور تهیه این اسموتی با افزودن آرد کنجد به خرماهای معمولی و اسموتی شیر با موز (مانند روش اول) تقریباً یکسان است. تفاوت اصلی در این دو روش جایگزینی کره بادام زمینی با دو قاشق غذاخوری آرد در روش دوم است. با توجه به کالری بالای این دستور، می توانید میزان مصرف خرما را کاهش دهید.
مواد لازم و طرز تهیه اسموتی شیر بادام و خرما
200 گرم بادام
2 لیوان آب
یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
عسل یا نمک (اختیاری) در صورت نیاز
مرحله اول: حدود 200 گرم یا یک فنجان بادام را یک شب یا حداقل به مدت 8 تا 12 ساعت در آب خیس کنید. پس از خیساندن بادام ها را به راحتی پوست بگیرید. سپس بادام های بدون پوست را در مخلوط کن بریزید و دو فنجان آب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و یکدست شود.
مرحله دوم: یک حوله نخی را روی یک کاسه بزرگ پهن کنید و مخلوط بادام را داخل آن بریزید. پارچه را به آرامی بچرخانید و فشار دهید تا شیر بادام کاملاً صاف شود. افزودن پوره بادام به شیر بادام اختیاری است و بنا به ذائقه شما قابل تغییر است.
مرحله 3: شیر بادام را با یا بدون پوره بادام به مخلوط کن برگردانید. خرماها را از هسته و پوست جدا کرده و به همراه اسانس وانیل و پودر دارچین به مخلوط اضافه کنید. سپس مخلوط کن را روشن کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.
مرحله چهارم: در صورت تمایل می توانید اسموتی را از صافی رد کنید تا تفاله خرما از بین برود. در نهایت برای طعم دادن می توانید مقداری عسل یا نمک به اسموتی اضافه کنید. اسموتی تمام شده را در لیوان مورد نظر بریزید و با خلال بادام و نارگیل تزیین کنید.