راز خوشمزگی بادمجان بقچه ای +ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی بادمجان بقچه ای را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم بادمجان
راز طعم بادمجان و دستور تهیه بادمجان خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
بادمجان ترکی بادمجان یک انتخاب عالی برای پیش غذا یا وعده غذایی مخصوصا برای کسانی است که به طعم بادمجان علاقه دارند. این غذای لذیذ ریشه در غذاهای ترکی دارد و انتخاب خوبی برای پذیرایی از مهمانان خاص در کنار برنج است. باغچه بادمنجان عمدتا با گوشت چرخ کرده تهیه می شود اما در صورت تمایل می توانید از گوشت مرغ نیز برای تهیه آن استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه بادمجان
گوشت چرخ کرده 250 گرم
1 عدد پیاز متوسط رنده شده
5 تا 6 عدد بادمجان خلال شده
رب گوجه فرنگی 400 میلی لیتر
فلفل نمکف، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم
طرز تهیه جوانه بادمجان
توصیه می شود بادمجان های بلند و نازک را برای تهیه بادمجان ترکی انتخاب کنید زیرا راحت تر به شکل باچا در می آیند. ابتدا بادمجان ها را خوب بشویید و سپس با چاقوی تیز به صورت نوارهای نازک به ضخامت حدود 4 میلی متر برش دهید و پوست بادمجان ها را نگه دارید تا در هنگام سرخ شدن حالت خود را حفظ کند.
بعد از برش، نوارهای بادمجان را در یک کاسه بزرگ بریزید و روی آن را با آب بپوشانید و نمک به اندازه کافی اضافه کنید و بگذارید حدود 30 دقیقه تا یک ساعت بماند تا آب روی بادمجان ها کمی تیره شود. سپس این آب را دور بریزید و بادمجان ها را خشک کنید.
در مرحله بعد تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس روغن را اضافه کرده و بادمجان ها را در آن سرخ کنید. پس از سرخ شدن بادمجان ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
برای تهیه سس باچای داخلی، یک تابه متوسط را داغ کنید، پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را به سلیقه خود اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس اجازه دهید آب گوجه تبخیر شود. در صورت لزوم می توانید کمی رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
دو نوار بادمجان سرخ شده را به صورت علامت (+) روی هم قرار دهید و وسط آن مقداری گوشت قرار دهید و به شکل برگ در بیاورید و با خلال دندان محکم کنید.
برای تهیه برش های بادمجان را در ظرف پیرکس بچینید و با پنیر پیتزا بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید. یا می توانید نخود را در قابلمه با سس گوجه فرنگی، پیاز، ادویه جات و سبزیجات دلخواه خود بدون استفاده از فر برای طعم دادن بپزید.
پس از پخته شدن، بال ها را در ظرف سرو بچینید، با سس دلخواه تزیین کنید و برای تزیین، گوجه فرنگی و زیتون یا سبزیجات دیگر را اضافه کنید.
راز طعم بادمجان
مقادیر مواد این دستور تقریبی است و می توانید با توجه به ذائقه خود آنها را تنظیم کنید.
اگر ترجیح می دهید بادمجان ها را بدون روغن زیاد سرخ کنید، می توانید از تابه گریل استفاده کنید. کافی است روی تابه گریل مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و بادمجان ها را روی آن تفت دهید تا با روغن کمتری سرخ شوند که سلامت غذای شما را افزایش می دهد.
هنگام تهیه آب بادمجان علاوه بر ادویه های مشخص شده می توانید از پونه کوهی و زعفران نیز به سلیقه خود استفاده کنید. اضافه کردن حدود نیم پیمانه فلفل چیلی خرد شده در رنگ های مختلف و 3 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده به آبگوشت نیز ایده خوبی است.
می توانید مواد میانی جوانه بادمجان را به صورت کوفته های کوچک درآورید و جداگانه سرخ کنید و داخل جوانه ها قرار دهید. برای این کار پیاز رنده شده، گوشت چرخ کرده و ادویه های دلخواه را در ظرفی مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید، سپس یک قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را بردارید و با دست گلوله درست کنید و در روغن سرخ کنید.
هنگام پیچیدن بال ها، در صورت تمایل می توانید قبل از پیچیدن، یک برش کوچک پنیر پیتزا را روی مخلوط گوشت قرار دهید یا بعد از پیچیدن بادمجان، پنیر را اضافه کنید.
از برنج آب پز نیز می توان به عنوان مواد میانی باکچی استفاده کرد.
برش های بادمجان را می توان در قالب تفلون مافین یا کاپ کیک نیز تهیه کرد، به این صورت که نوارهای بادمجان را طوری قرار دهید که کف و کناره های قالب را بپوشاند، سپس سس گوشت را بریزید و کناره های بادمجان را روی هم بریزید. برای تهیه یک کیک بزرگ نیز می توان از قالب تفلون گرد استفاده کرد.