آشپزی

راز خوشمزگی باقلوای ترکی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی باقلوای ترکی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز باقلوای خوشمزه ترکی

راز باقلوای خوشمزه نکاتی برای باقلوای ترکی به زبان ترکی و تبریزی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار ترکی باقلوای خانگی استانبولی است. امروزه این باقلوا به روشی ساده و خانگی در سراسر دنیا تهیه می شود. باقلوا استانبولی معمولا با خمیر رشته و مواد دلخواه مانند گردو و پسته درست می شود.

مواد لازم برای باقلوای ترکی

یک فنجان پودر پسته

پودر قند نصف پیمانه

پودر بادام نصف پیمانه

دو قاشق غذاخوری پودر هل

روغن و خمیر لازم برای باقلوا

یک فنجان شکر

یک قاشق غذاخوری گلاب

یک لیوان شیر

کمی زعفران آب پز

توصیه می شود این مواد را با توجه به نسبت های بالا مخلوط کرده و دستور پخت را رعایت کنید.

آموزش آشپزی باقلوا استانبولی

مواد زیر پودر پسته، پودر قند، پودر بادام و پودر هل را با هم ترکیب و مخلوط کنید.
یک ورقه از خمیر باقلوا را بردارید و روی آن کره آب شده بریزید و سپس مواد مخلوط شده را روی خمیر بپاشید. سپس خمیر را گرد کنید.
شیرینی را در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 220 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه بپزید تا طلایی شود.
شربت باقلوا را از ترکیب شکر، زعفران، گلاب و شیر تازه در ظرف مناسبی بجوشانید و به غلظت دلخواه برسانید.
پس از پخت خمیر در فر، آن را از فر خارج کرده و شربت شیرین را روی خمیری که آماده کرده اید و خنک کرده اید بریزید تا کاملا در شربت غوطه ور شود.
برای تزیین باقلوا از پودر پسته یا پودر بادام استفاده کنید.
حالا یک باقلوای خوشمزه و آماده سرو دارید، لذت ببرید!

راز باقلوای خوشمزه ترکی

برای بهترین نتیجه، مطمئن شوید که خمیر فیلو را به خوبی در دمای اتاق ذوب کنید. اگر خمیر فیلو رطوبت زیادی داشته باشد، باعث می شود که تکه های خمیر به هم بچسبند و نتوانید آنها را رها کنید. برای استفاده بهتر، خمیر را قبل از استفاده به مدت 12 تا 14 ساعت در یخچال قرار دهید تا نرم و تازه بماند و خراب نشود.

برای تهیه باقلوا ابتدا باید خمیر فیلو را بین دو تکه پارچه یا پارچه تمیز قرار دهید. این روش خمیر را نرم و تازه نگه می دارد و آسیب نمی بیند.

قبل از شروع تهیه باقلوا حتما شربت را آماده کنید. همچنین وقتی می خواهید از شربت روی باقلوای گرم استفاده کنید، ابتدا باید شربت را خنک کنید.

اگر این مراحل را به درستی انجام دهید یک باقلوای عسلی رنگ خوشمزه خواهید داشت. یادتان باشد آجیل ها را نباید زیاد خرد کنید، بلکه باید تعادل خوراکی و خوش طعمی داشته باشند تا برای تزیین مناسب باشند.

همچنین نکته دیگری که باید رعایت کنید بریدن باقلوا با چاقوی تیز و تازه است.

چرا باقلوا قبل از پخت بریده می شود؟

بعد از پخت فیله، بافت آن بسیار شکننده و ترد می شود، بنابراین اگر بخواهید بعد از پخت باقلوا آن را برش دهید، ممکن است شکل آن به هم بریزد.

طرز تهیه باقلوا ترکی با خمیر خانگی شربت باقلوای ترکی باقلوا استانبولی انواع باقلوای ترکی شربت باقلوا کی اضافه کنیم خمیر باقلوا ترکی طرز تهیه باقلوا با خمیر رشته طرز تهیه باقلوا با خمیر خانگی

باقلوا نباید خیس باشد

وقتی خمیر فیلو پخته می شود بافت آن بسیار شکننده و سبک می شود و اگر باقلوا را بعد از پخت برش دهید به راحتی شکل آن خراب می شود و برای جلوگیری از این مشکل می توانید باقلوای گرم را با شربت خنک سرو کنید. به این ترتیب شربت بهتر جذب می شود و باقلوا نرم و تازه می ماند. باید توجه داشته باشید که اگر هم شربت و هم باقلوا سرد باشد، باقلوا خراب می شود و شربت به خوبی جذب نمی شود. این می تواند دلیل اصلی خراب شدن شیرینی های خانگی شما باشد که به سختی به دست آورده اید. پس برای جلوگیری از این اتفاق هنگام ریختن باقلوا با شربت این نکته را رعایت کنید. در غیر این صورت ممکن است با این همه زحمتی که برای باقلوای خانگی کشیده اید، شیرینی تان به کلی خراب شود و باقلوای خیس و بی شکلی بمانید که اصلاً زیبا نیست.

نحوه نگهداری باقلوای ترکی

باقلوا یکی از دسرهای خانگی است که می توان آن را قبل از مصرف تهیه و نگهداری کرد.

کیک های خانگی را می توان در ظروف شیشه ای درب دار در دمای اتاق یا در یخچال تا 14 روز نگهداری کرد.

نگهداری باقلوا در دمای محیط باعث نرمی آن می شود، اما اگر می خواهید مدت بیشتری نگهداری شود، می توانید آن را در یخچال قرار دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا