راز خوشمزگی برنج تایلندی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی برنج تایلندی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز برنج خوشمزه تایلندی
راز طعم برنج تایلندی و زمان پخت برنج تایلندی نکاتی برای پخت برنج تایلندی در سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
برای بهترین نتیجه هنگام پخت برنج تایلندی، توصیه می شود از برنج یاس استفاده کنید. زیرا این نوع برنج دانه های ریز و سفت دارد که پس از پخت نرم و معطر می شود.
قبل از پختن برنج، توصیه می شود آن را حداقل 30 دقیقه در آب خیس کنید و سپس آبکشی کنید.
هنگام پخت برنج تایلندی، بهتر است نسبت آب به برنج را 2:1 در نظر بگیرید. به عنوان مثال برای هر فنجان برنج از دو فنجان آب استفاده کنید.
برنج را قبل از حرارت دادن در قابلمه بریزید و حداقل 30 دقیقه در آب خیس کنید.
وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. برنج را به مدت 15 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید.
بعد از پختن برنج، آن را به مدت 5-10 دقیقه در قابلمه می گذاریم تا بو داده و بهتر مخلوط شود.
قبل از سرو برنج، آن را با چند قاشق روغن سرخ شده بریزید تا دانه های برنج جدا شده و مخلوط شوند.
آشنایی با برنج تایلندی
برنج تایلندی نوعی برنج سرخ شده است که نه تنها در بین تایلندی ها بلکه در سراسر جهان به دلیل طعم بی نظیرش شهرت دارد. در ادامه به طرز تهیه و خیساندن برنج تایلندی پرداخته می شود.
برنج تایلندی را معمولا می توان با انواع گوشت و مرغ سرو کرد و با آنها یک غذای کامل به حساب می آید. اگرچه ممکن است در ابتدا روش تهیه برنج تایلندی که همه دوست دارند متفاوت باشد، اما با چند بار تجربه می توانید طعم اصلی آن را تجربه کنید.
مردم تایلند به خاطر غذاهای خوشمزه و پرطرفدارشان در سراسر جهان شناخته شده اند. اگر به این کشور سفر کنید، جدا از رستوران های فوق العاده، می توانید از غذاهای خیابانی زیادی لذت ببرید. خیابان های تایلند غذاهای تازه و خوشمزه ای را به شما عرضه می کنند. با توجه به قیمت مناسب غذاهای خیابانی، افراد زیادی به آن علاقه مند هستند. در بین این غذاها، برنج تایلندی همیشه به عنوان یکی از پرطرفدارترین غذاها محسوب می شود.
مواد لازم برای تهیه میگو پلو تایلندی
مواد لازم برای تهیه یک غذای تایلندی با میگو:
پیاز: 1 عدد
گوجه فرنگی: 250 گرم
میگو تمیز شده: 250 گرم
برنج: 500 گرم
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
کره: 100 گرم
سیر: 3 حبه
تخم مرغ: 3 عدد
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
آموزش پخت میگو پلو تایلندی
برای تهیه برنج تایلندی ابتدا کره را در یک قابلمه گازی مناسب بریزید تا آب به جوش آید. سپس پیاز خرد شده را به روغن اضافه کرده و تفت دهید. سیر خرد شده و نمک را به پیاز اضافه کنید و مواد را هم بزنید و حرارت را خاموش کنید.
در مرحله بعد، میگوها را تمیز کرده و رگهای پشت آنها را بدون برداشتن تخم مرغ با هم ترکیب کنید. سپس این مخلوط را در ظرف مناسبی در یخچال نگهداری کنید. همچنین گوجه فرنگی ها را در آب جوش بریزید و بعد از 10 ثانیه از آب خارج کرده و پوست آن ها را بگیرید. سپس گوجه ها را نگینی خرد کنید و به همراه ماکارونی و ادویه ها به مخلوط پیاز داغ اضافه کنید و شعله گاز را روشن کنید و اجازه دهید گوجه ها خوب بپزند.
حالا در قابلمه دیگری آب بریزید و قابلمه را روی گاز قرار دهید تا آب بجوشد. سپس برنج خیس شده را به آب در حال جوش اضافه کنید و به محض اینکه به مرحله آبکشی رسیدید، برنج را در آبکش بریزید.
میگوها را در یک قابلمه دیگر سرخ کنید. سپس کف قابلمه را روی ته قابلمه قرار دهید و لایه هایی از مخلوط برنج، میگو و پیاز و گوجه فرنگی را داخل قابلمه بریزید. صبر کنید تا برنج پخته شود و پلو آماده شود.
هنر برنج تایلندی
در صورت تمایل می توانید این نوع پلو را به صورت کتلت تهیه کنید. همچنین اگر دوست داشتید مواد را داخل قابلمه نچینید، فقط آنها را روی برنج قرار دهید و مخلوط میگو و برنج را جداگانه سرو کنید. همچنین برای تهیه برنج تایلندی بهتر است از گوجه گیلاسی استفاده کنید.
راز برنج خوشمزه تایلندی
برای تهیه برنج تایلندی باید توجه داشت که این نوع برنج با برنج سرخ شده تهیه شده توسط چینی ها تفاوت هایی دارد. این برنج از مواد خام با مواد مغذی بالا تهیه می شود و به دلیل همین ویژگی ها به تنهایی یک وعده غذایی محسوب می شود.
برای طبخ برنج تایلندی بهتر است آن را با گوشت یا مرغ بپزید. برای این کار ابتدا برنج را بشویید و حداقل 30 دقیقه در آب خیس کنید. سپس برنج را در ظرف مناسبی بریزید و دو برابر برنج از آبی که آماده کرده اید پر کنید. قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و آب را به جوش بیاورید.
حرارت را کم کنید و برنج را به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزید. توجه داشته باشید که برنج کاملا پخته نشده و به اندازه کافی نرم است. برای جلوگیری از پخت کامل برنج، می توانید شعله را خاموش کنید و در قابلمه را به مدت 5 تا 10 دقیقه روی حرارت باقی مانده بگذارید.
همچنین برای افزایش طعم برنج تایلندی می توانید از ادویه هایی مانند فلفل سیاه، فلفل سفید، زنجبیل، فلفل قرمز، کرفس، پیاز، سیر و نعناع استفاده کنید. همچنین می توانید از سس سویا، سس هویج و سس انبه برای خوش طعم شدن غذا استفاده کنید.
با رعایت اصول و دستورالعمل های آشپزی می توانید برنج تایلندی را به راحتی و در مدت زمان کوتاهی تهیه کنید. تهیه این غذا بسیار آسان است و اگر تا به حال برنج تایلندی را امتحان نکرده اید، پیشنهاد می کنیم یک بار آن را امتحان کنید و از ارزش و طعم آن لذت ببرید. اگرچه تهیه آن آسان به نظر می رسد اما با رعایت دستورالعمل ها و اصول آماده سازی می توانید بهترین نتیجه را بگیرید.