آشپزی

راز خوشمزگی بستنی شکلاتی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی بستنی شکلاتی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم بستنی شکلاتی

راز طعم بستنی شکلاتی و هنر بستنی شکلات خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

بستنی شکلاتی نوعی بستنی است که با طعم شکلاتی تهیه می شود. این طعم را می توان از طریق کاکائو طبیعی یا طعم دهنده های مصنوعی ایجاد کرد. بستنی شکلاتی پس از وانیل دومین طعم بستنی محبوب در ایالات متحده است.

بستنی شکلاتی را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. یک دستور پخت رایج شامل استفاده از شیر، خامه، شکر، زرده تخم مرغ، کاکائو و عصاره وانیل است. معمولاً مواد را با هم مخلوط می کنند تا مخلوط یکدست و یکدست شود سپس مخلوط را در دستگاه بستنی ساز ریخته و طبق دستور دستگاه منجمد می کنند.

بستنی شکلاتی را می توان به تنهایی یا با مواد مختلف مانند سس شکلات، چیپس شکلاتی، گردو یا خامه فرم گرفته سرو کرد.

در اینجا چند نکته اضافی در مورد بستنی شکلاتی وجود دارد:

تاریخچه: بستنی شکلاتی سابقه طولانی دارد. اولین دستور پخت بستنی شکلاتی در سال 1769 منتشر شد.
حقایق تغذیه ای: نصف فنجان بستنی شکلاتی حاوی حدود 200 کالری، 10 گرم چربی و 25 گرم شکر است.
انتخاب های سالم تر: اگر به دنبال جایگزین سالم تری برای بستنی شکلاتی هستید، می توانید بستنی کم چرب یا بدون چربی یا بستنی تهیه شده با شیر بادام یا نارگیل را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه بستنی شکلاتی

1 فنجان عسل

2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

1 فنجان شکلات تلخ

2 فنجان خامه

¼ فنجان شکلات چیپسی

طرز تهیه بستنی شکلاتی

پاروهای همزن برقی و کاسه ای که می خواهید مواد را در آن مخلوط کنید به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

شکلات را خرد کرده و در حمام آب ذوب کنید.

خامه را با همزن برقی بزنید تا سفت شود.

عسل، پودر کاکائو و شکلات ذوب شده را به خامه اضافه کنید و مخلوط کنید.

در آخر تکه های شکلات را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

مخلوط بستنی را در ظرفی بریزید و به مدت 4 تا 6 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

هر 30 دقیقه بستنی را از فریزر خارج کرده و هم بزنید تا یخ نزند.

راز طعم بستنی شکلاتی

می توانید از هر نوع عسلی که دوست دارید استفاده کنید.

اگر پودر کاکائو ندارید می توانید از 2 قاشق غذاخوری دیگر شکلات آب شده استفاده کنید.

برای تزیین بستنی می توانید از هر نوع آجیل، میوه و یا تکه های بیسکویت استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا