راز خوشمزگی ترتیلا + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی ترتیلا را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز تورتیلاهای خوشمزه
راز طعم نان تورتیلا و نکاتی برای درست کردن تورتیلاهای خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
نان تورتیلا که در زبان اسپانیایی به معنای کیک کوچک است و در زبان محلی «tertia» تلفظ میشود (کاهش صدای «l» در کلمه)، نوعی نان رایج در غذاهای مکزیکی است. این نان به طور سنتی با آرد ذرت مخصوص مکزیکی درست می شود، اما آرد ذرت معمولی برای پخت مناسب نیست. در دستور پخت های مختلف برای رسیدن به نتیجه بهتر، گاهی به جای آرد ذرت از آرد گندم استفاده می شود.
تورتیلاهایی که از ترکیب آرد گندم و آرد ذرت درست می شوند به ترتیب تورتیلاهای رنگی و تورتیلا ذرت نامیده می شوند. تورتیلاهای گندم به دلیل بافت نرم تر، محبوبیت بیشتری دارند. از سوی دیگر، تورتیلاهای ذرت به دلیل طعم متمایز و محتوای کالری کمتر، طرفداران خود را دارند. از این نان برای تهیه غذاهایی مانند تاکو، ساندویچ و چیپس تورتیلا استفاده می شود.
عناصر
2 فنجان (283 گرم) آرد گندم کامل