آشپزی

راز خوشمزگی ترشی یونانی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی ترشی یونانی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه ترشی یونانی

راز ترشی خوشمزه یونانی و هنر درست کردن ترشی خانگی خوشمزه یونانی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

به عنوان افزودنی های خوشمزه به غذا، ترشی ها انواع مختلفی دارند و به غذاها غنا می بخشند. اگرچه پاییز یک زمان سنتی برای تهیه ترشی است، اما برخی از ترشی ها را می توان با محصولات موجود در تمام سال تهیه کرد. ترشی یونانی با طعمی مطبوع و ظاهری آبکی از ترکیب سبزیجات مختلف مانند هویج، فلفل، قارچ و ذرت تهیه می شود. اگرچه این ترشی معطر در بازار و خواربار فروشی ها یافت می شود، اما به راحتی در خانه تهیه می شود و می توانید از تازگی آن لذت ببرید. آموزش و نکات اولیه برای تهیه ترشی یونانی به همراه آموزش درست کردن ادویه های این ترشی در زیر آورده شده است تا بتوانید به راحتی این ترشی را در خانه درست کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی یونانی

قارچ: 200 گرم

زیتون بدون هسته: 1 فنجان

فلفل رنگی: 2 عدد

ذرت شیرین: 1 فنجان

هویج: 3 عدد

روغن زیتون: یک چهارم فنجان

سرکه: 1 فنجان

آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه: به میزان لازم

ادویه برای ترشی: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی یونانی

با شستن قارچ ها شروع کنید. سپس آنها را در آب جوش بریزید و مقداری آبلیمو و نمک به آن اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه قارچ ها را آبکشی کرده و روی آن ها را با آب سرد بپوشانید. سپس قارچ ها را روی یک حوله تمیز بگذارید تا خشک شوند و سپس آنها را ورقه کنید.

هویج، فلفل قرمز و زیتون خرد شده را در ظرفی بریزید و قارچ خرد شده و ذرت شیرین را اضافه کنید.

در این مرحله نمک، زردچوبه و ادویه ترشی را به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

حالا روغن زیتون و سرکه را به مخلوط ترشی اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. ترشی تمام شده را در شیشه های خشک و تمیز ریخته و در یخچال نگهداری می کنند.

راز ترشی های خوشمزه

ترشی را در ظرف شیشه ای بریزید و مطمئن شوید که ظرف مورد استفاده کاملا تمیز و خشک است. در غیر این صورت احتمال کپک زدن ترشی وجود دارد. همچنین درب ظرف را محکم ببندید تا از ورود هوا جلوگیری شود، زیرا ورود هوا باعث خراب شدن ترشی می شود.

برای نگهداری ترشی جات خنک و دور از نور مستقیم خورشید ترجیحا در یخچال انتخاب کنید.

هنگام اضافه کردن ادویه و نمک به ترشی مراقب باشید زیاده روی نکنید. با افزودن بیش از حد ادویه ها، برخی از افراد می توانند باعث شوند که مواد اصلی ترشی طعم و عطر ذاتی خود را از دست بدهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا