آشپزی

راز خوشمزگی توپک پنیری + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی توپک پنیری را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز توپ های پنیر خوشمزه

راز طعم پنیر توپی و هنر پنیر توپ های خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

پنیر توپی که به آن «چیزبال» نیز می گویند، یک پیش غذای خوشمزه و پرطرفدار است که می توان آن را به عنوان فینگر فود نیز سرو کرد. این غذا از ترکیب سیب زمینی پخته، پنیر و سایر مواد تهیه می شود و سپس با مواد مختلف مانند آرد سوخاری، کنجد، آجیل و سبزیجات تزیین می شود.

طعم توپ های پنیر بستگی به نوع پنیر و مواد افزودنی آن دارد. پنیر چدار رایج ترین نوع پنیر است که برای تهیه توپ های پنیری استفاده می شود، اما می توانید از پنیرهای دیگری مانند پنیر فتا، موزارلا یا گودا نیز استفاده کنید.

گلوله های پنیر بسیار آسان درست می شوند و می توانید آن ها را در فر، سرخ کن یا حتی در قابلمه بپزید.

مواد لازم برای تهیه توپک پنیر

2 عدد سیب زمینی متوسط

100 گرم پنیر چدار رنده شده

1 عدد تخم مرغ

2 قاشق غذاخوری آرد نان

نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه توپک پنیر

سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس پوست بگیرید و له کنید.

پنیر چدار، تخم مرغ، نمک و فلفل را به پوره سیب زمینی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مقداری از مخلوط را به اندازه گردو بردارید و در دست بغلتانید.

توپک های پنیر را در آرد سوخاری بغلتانید تا کاملا پوشانده شوند.

توپک های پنیر را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود، می پزیم.

مواد لازم برای تهیه توپک پنیر به روش دوم

2 عدد سیب زمینی متوسط

200 گرم مرغ آب پز و رنده شده

1 عدد پیاز متوسط

2 حبه سیر

100 گرم پنیر پیتزا

2 قاشق غذاخوری سس سویا

1 عدد تخم مرغ

آرد سوخاری به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه توپک های پنیری به روش دوم

سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس پوست بگیرید و له کنید.

پیاز و سیر را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا نرم شوند.

مرغ رنده شده، سس سویا، نمک، فلفل و زردچوبه را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا طعم ها با هم مخلوط شوند.

مخلوط مرغ را به پوره سیب زمینی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مقداری از مخلوط را به اندازه گردو بردارید و در دست بغلتانید.

توپک های پنیر را در تخم مرغ آغشته کنید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا کاملا آغشته شود.

توپک های پنیر را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود، می پزیم.

راز توپ های پنیر خوشمزه

برای تهیه توپک های پنیری می توانید از انواع پنیر استفاده کنید.

همچنین می توانید از سبزیجات معطر مانند جعفری، شوید و ریحان استفاده کنید تا توپک های پنیر معطر تر شوند.

اگر می خواهید گلوله های پنیر را سرخ کنید، آنها را به مدت 2 تا 3 دقیقه در روغن داغ از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شوند.

توپک های پنیر را می توانید با سس های مختلف مانند سس گوجه فرنگی، سس مایونز یا سس تارتار سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا