آشپزی

راز خوشمزگی جوجه کباب تنوری + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی جوجه کباب تنوری را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز مرغ کبابی تنوری خوشمزه

راز مرغ کبابی خوشمزه تنوری خانگی خوشمزه و مرغ سوخاری سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

مرغ تنوری کبابی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که با استفاده از مرغ، زعفران، پیاز، فلفل سیاه و ادویه های مختلف تهیه می شود. این غذا را می توان به دو روش اصلی در فر یا فر تهیه کرد.

مواد لازم برای تهیه مرغ تنوری کبابی

1 مرغ کامل (حدود 1.5 کیلوگرم)

زعفران پخته ۲ قاشق غذاخوری

1/4 فنجان آب لیمو

1/4 فنجان روغن زیتون

1 پیاز بزرگ، رنده شده

2 حبه سیر، رنده شده

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل

1/2 قاشق چایخوری زردچوبه

نمک به میزان لازم

طرز پخت مرغ تنوری کبابی

مرغ را بشویید و به قطعات دلخواه برش دهید.

در یک کاسه بزرگ زعفران، آبلیمو، روغن زیتون، پیاز، سیر، فلفل، زنجبیل، زردچوبه و نمک را با هم مخلوط کنید.

مرغ را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام تکه های مرغ کاملا آغشته شوند.

روی ظرف را با سلفون بپوشانید و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ طعم دار شود.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

مرغ را روی یک سینی فر قرار دهید و به مدت 1 تا 1.5 ساعت یا تا زمانی که مرغ پخته و طلایی شود در فر قرار دهید.

در صورت تمایل می توانید مقداری زعفران پخته شده را در نیمه پخت روی مرغ بپاشید تا طعم و رنگ آن بهتر شود.

راز مرغ کبابی تنوری خوشمزه

برای طعم بیشتر، می توانید به جای مقداری روغن زیتون از ماست غلیظ استفاده کنید.

می توانید از سبزیجات معطر مانند گشنیز و جعفری نیز در این غذا استفاده کنید.

مرغ کبابی تنوری را می توانید با نان، برنج یا برنج سرو کنید.

مرغ تنوری کبابی با سرخ کن

اگر به فر دسترسی ندارید، می توانید مرغ تنوری را روی گریل فشار هوا نیز بپزید. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:

مرغ را به قطعات دلخواه برش دهید و طبق دستور بالا مزه دار کنید.

مرغ را در سبد بخارپز قرار دهید.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و به مدت 1 تا 1.5 ساعت یا تا زمانی که مرغ پخته و طلایی شود بپزید.

مرغ کبابی در فر

اگر به تنور سنتی دسترسی دارید، می توانید مرغ سوخاری تنوری را نیز به روش سنتی تهیه کنید. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:

مرغ را به قطعات دلخواه برش دهید و طبق دستور بالا مزه دار کنید.

زغال ها را در فر روشن کنید و صبر کنید تا کاملاً مشتعل شوند.

مرغ را به سیخ بکشید و روی گریل قرار دهید.

مرغ سوخاری را مدام بچرخانید تا یکنواخت بپزد.

مرغ کبابی تنوری را با نان، برنج یا پلو سرو کنید.

مرغ تنوری کبابی یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید. این غذا را می توانید برای مهمانی ها، پیک نیک ها یا حتی شام های خانوادگی تهیه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا