راز خوشمزگی جوجه کباب لاری + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی جوجه کباب لاری را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز مرغ بریان خوشمزه لری
راز مرغ کبابی خوشمزه لری و هنر جوجه کبابی لاری خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
مرغ کبابی به عنوان یکی از غذاهای پرطرفدار در بین ایرانیان، عمدتاً در مناسبت هایی مانند اعیاد و مهمانی های دوستانه استفاده می شود و طرفداران زیادی دارد.
یکی از دلچسبترین گزینههای مرغ کبابی، مرغ کبابی لاری است که با روش پخت خاص خود که شامل استفاده از ماست در فرآیند پخت است، مرغ کبابی لذیذ و لذیذی را ارائه میدهد.
مرغ لری با بافت نرم و طعم استثنایی خود به ویژه با استفاده از ماست پرچرب در دستور غذا از دیگر مرغ های کبابی متمایز است.
استفاده از ادویه ها و طعم دهنده های خاص در تهیه مرغ لری، آن را به انتخابی بسیار محبوب در بین دوستداران مرغ کبابی تبدیل کرده است.
مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری لری
مرغ، پیاز
روغن زیتون
ماست شیر کامل
پودر فلفل سیاه
لیمو ترش
بذر گشنیز
نمک و فلفل
طرز تهیه لری مرغ کبابی
ابتدا مرغ را تمیز می کنیم و به اندازه های مناسب مرغ سوخاری برش می دهیم و خوب می شوییم.
انتخاب ظرف بزرگی که بتواند تمام تکه های مرغ را در خود جای دهد مرحله بعدی است.
پیاز را به صورت حلقه ای یا حلقه ای برش می دهیم و در بشقاب می گذاریم.
سپس آبلیمو را گرفته و به ظرف اضافه کنید.
دانه های گشنیز را خرد کرده و همراه با روغن زیتون به مخلوط اضافه کنید.
زعفران آب پز، ماست پرچرب، فلفل سیاه، نمک و فلفل قرمز نیز به غذا اضافه می شود.
پس از مخلوط شدن کامل مواد، تکه های مرغ را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا مواد کاملا به مرغ بچسبد.
بعد از اینکه مطمئن شدیم مرغ کاملا با مواد آغشته شده است، روی ظرف را سلفون می کنیم و به مدت چهار ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ طعم دار شود.
چهار ساعت بعد مرغ ها را از یخچال خارج می کنیم و پیازها را جدا می کنیم و مرغ ها را به سیخ می گذاریم.
گریل را با دقت آماده می کنیم، دقت می کنیم که ذغال ها به طور یکنواخت روشن شوند، سپس سیخ ها را روی آن قرار می دهیم.
مهم است که سیخ ها را مدام بچرخانید تا مرغ سوخاری به طور یکنواخت بپزد.
برای سرو، می توانید مرغ کبابی را با برنج یا نان و افزودنی هایی مانند فلفل کبابی یا گوجه فرنگی کبابی ارائه دهید تا طعم آن بهتر شود.
راز مرغ بریان خوشمزه لری
مطمئن شوید که پیاز درشت خرد شده باشد، نه ریز خرد شده یا رنده شده. چون ریز خلال کردن پیاز جدا کردن آن از گوشت را قبل از سیخ کشیدن مشکل می کند. همچنین پیازهای ریز مانده روی گوشت به سرعت می سوزد و طعم ناخوشایندی به مرغ سوخاری می دهد. بنابراین توصیه می شود برای استفاده در کباب کردن مرغ، پیاز را خلال یا خلال کرده و درشت خرد کنید.
همچنین بسته به ذائقه شخصی می توان به جای زعفران از رنگ خوراکی یا ریشه زعفران کمتر معطر استفاده کرد تا به دلیل طعم قوی زعفران تغییر محسوسی در طعم مرغ ایجاد نشود، به خصوص اگر این تغییر طعم برای برخی افراد مطلوب نباشد. .
قبل از سیخ کشیدن گوشت ها، مهم است که میزان نمک گوشت ها را بررسی کنید تا از طعم مناسب گوشت ها مطمئن شوید.
استفاده از تکه های مرغ با اندازه مساوی در هر سیخ برای پخت یکنواخت بسیار مهم است، زیرا قطعات مختلف زمان پخت متفاوتی دارند.
برای لطافت بیشتر به کباب در حین پخت، می توانید گوشت را با کره ذوب شده در حین چرخاندن آن روی گریل بمالید.
برای زیبایی بیشتر سیخ ها، فلفل، پیاز و گوجه فرنگی را بین تکه های گوشت قرار دهید یا از فلفل های طرح دار برای ایجاد رنگ های متنوع در سیخ ها استفاده کنید.
طرز تهیه مرغ کبابی
این نسخه از مرغ کبابی را می توان به جای کباب کردن در تابه پخت. در این روش باید جوجه ها را روی سیخ های چوبی به سیخ کشیده و سپس در تابه ای که کمی روغن زده و حرارت داده اید بچینید.