راز خوشمزگی جوجه کباب یونانی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی جوجه کباب یونانی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز خوشمزه مرغ کبابی یونانی
راز مرغ کبابی خوشمزه یونانی و هنر مرغ گریل یونانی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
کباب مرغ یونانی که با مرغ و سبزیجات مختلف تهیه می شود و به دلیل طعم مطبوعش در سراسر جهان شناخته شده است. در این دستور مرغ را با ادویه های مخصوص مزه دار کرده و سپس با سبزیجاتی مانند فلفل کباب می کنند.
برای تهیه این کباب خوشمزه روش های مختلفی وجود دارد. یکی از آنها استفاده از تابه است که ساده ترین و رایج ترین روش است. روش دیگر پخت در فر و روش سوم کباب کردن روی زغال است.
مواد لازم برای مرغ کبابی یونانی
سیر 2 حبه
سینه مرغ 600 گرم
پودر جعفری 1 قاشق غذاخوری
پودر پونه کوهی 1/2 قاشق غذاخوری
پودر آویشن 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
2 عدد فلفل رنگی
نمک و فلفل و سیخ های چوبی به میزان لازم
طرز پخت مرغ گریل یونانی
ابتدا مرغ را تمیز کرده و به اندازه های مناسب گریل برش داده و در ظرف مناسبی قرار دهید. سپس سیر را خرد کرده و به همراه پودر جعفری، آویشن و پونه کوهی به مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید.
سپس آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را به مخلوط مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام تکه های مرغ به طور یکنواخت با ادویه ها آغشته شوند.
روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود. سپس مرغ را از یخچال خارج کرده و آماده طبخ است.
فلفل را نگینی خرد کنید تا بین تکه های مرغ روی سیخ قرار گیرد. پس از تمام شدن کوبیدن، یک تابه مناسب را با کمی روغن گرم کنید و سیخ ها را در آن قرار دهید.
فراموش نکنید سیخ ها را چند بار بچرخانید تا از هر طرف خوب بپزند. برای افزایش طعم مرغ کبابی می توانید از گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ کرده نیز استفاده کنید. پس از آماده شدن، کباب را با نان یا برنج سرو کنید.
تاریخچه مرغ کبابی
کباب از قدیم الایام در فرهنگ و تاریخ ایران اهمیت زیادی داشته است. در گذشته به جای سیخ های فلزی از شاخه های نازک درخت برای پخت سیخ استفاده می کردند. کبابهای امروزی که امروزه در ایران تهیه میشود، ریشه در دوران ناصرالدین شاه قاجار دارد. ناصرالدین شاه پس از سفر به روسیه، سرآشپزهای محلی را به ایران آورد و از آن زمان کباب های مختلفی مانند کباب مرغ در ایران معروف شد.
در سطح جهانی، کباب جایگاه مهمی در فرهنگ و تاریخ بسیاری از کشورها دارد. کباب های معروف بین المللی مانند کباب مغولی، کباب ترکی و کباب یونانی نمونه هایی از این نوع هستند. موادی که برای چاشنی مرغ کبابی استفاده می شود از کشوری به کشور دیگر متفاوت است، به عنوان مثال در کشورهای غربی از سس باربیکیو برای طعم دادن به مرغ استفاده می شود.