راز خوشمزگی حلوا زرده + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی حلوا زرده را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز حلوای زرد خوشمزه
راز حلوای خوشمزه زرده و نکاتی برای تهیه حلوای خوشمزه زرده در همدانی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
حلوا زرده یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین دسرهاست که از سوغات معروف منطقه همدان است. این دسر به طعم ایرانی و دلپذیرش معروف است. حلوای زرده شباهت زیادی به شله زرد دارد اما ترکیبات آن کاملا متفاوت است و برای مراسم مذهبی نیز مناسب است. حلوای زرده معمولاً در ماه رمضان در همدان تهیه و مصرف می شود. نام این حلوا از استفاده از زرده تخم مرغ برای تهیه آن گرفته شده است. حلوای زرده کمی سفت تر از کچمک است و مانند آن قاشقی مانند حلیم آب پز کشدار است. این دسر بدون افزودنی تهیه می شود و زرده واقعی آن از زرده به دست می آید.
عناصر
10 عدد زرده تخم مرغ
شکر آسیاب شده یا پودر قند 1/2 پیمانه
کره یا چربی حیوانی 3 قاشق غذاخوری
گلاب 1/4 پیمانه
زعفران غلیظ 3 وعده
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه حلوای زرده
برای تهیه حلوای زرده ابتدا زرده را از سفیده جدا کرده و در ظرفی بریزید. با همزن برقی زرده ها را به مدت 10 دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود.
سپس به تدریج شکر یا پودر قند را به زرده ها اضافه کنید تا زرده ها کمی غلیظ تر و غلیظ تر از قبل شوند. همچنین با همزن سیمی بزنید تا مخلوط یکنواخت بدون گلوله مخلوط شود.
کره را در تابه ای بریزید و صبر کنید تا آب شود و داغ شود. سپس زرده های زده شده را به تابه اضافه کنید و سریع کار کنید و زرده ها را حدود 15 دقیقه هم بزنید. حتما مرتب هم بزنید تا مخلوط صاف و نشکن باقی بماند.
سپس وقتی مخلوط غلیظ شد گلاب و هل له شده را اضافه کنید و 10 دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید. همچنین زعفران را با کمی شکر مخلوط کرده و با یخ بجوشانید تا رنگ دلپذیری به خود بگیرد. سپس زعفران طرح دار را به مخلوط اضافه کنید.
وقتی حلوا رنگ و قوام دلخواه را به دست آورد، آماده است. حلوا را در ظرفی بریزید و روی آن را با گل تزئین کنید. سپس حدود 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس می توانید سرو کنید.
راز حلوای زرد خوشمزه
برای بهتر شدن طعم حلوا بهتر است به جای روغن های دیگر از روغن حیوانی استفاده شود تا طعم بهتری به حلوا بدهد.
مقدار تهیه شده از این حلوای زرده برای 4 نفر مناسب است.
در حین هم زدن مخلوط، اطراف ظرف را با دقت تمیز کنید تا نسوزد و خراب نشود. به علاوه حلوا پس از سرد شدن سفت تر می شود.
در شیرینیپزیهای معروف همدان این حلوا را در ظروف مسی تهیه میکنند زیرا از نظر خصوصیات بهتر است.