آشپزی

راز خوشمزگی خوراک خاویار بادمجان + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی خوراک خاویار بادمجان را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه خاویار بادمجان

راز طعم خاویار بادمجان و نکاتی برای خاویار بادمجان خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

غذای بادمجان به عنوان یکی از غذاهای سریع و مورد علاقه در آشپزی ایرانی شناخته می شود. این غذای خوشمزه که از بادمجان درست می شود جایگاه ویژه ای در بین انواع غذاهای بادمجانی دارد. می توانید این غذا را در قوطی از فروشگاه ها تهیه کنید، اما اگر علاقه مندید خودتان از این غذای خوشمزه درست کنید، گزینه های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد.

مواد لازم برای تهیه غذای خاویار بادمجان

بادمجان درشت: 4 عدد

پیاز ریز خرد شده: 2 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

نمک و پاپریکا: اختیاری

گوجه فرنگی: 3 عدد متوسط

طرز تهیه خاویار بادمجان مجلسی

برای تهیه یک غذای خاویار بادمجان، اولین قدم این است که بادمجان ها را کبابی کنید. این کار را می توان روی گریل، با استفاده از گریل یا در فر انجام داد. به یاد داشته باشید، بادمجان های خوش رنگ، شیرین و بدون دانه برای این دستور غذا عالی هستند.

برای اینکه پوست بادمجان های کبابی را به راحتی جدا کنید، پس از اینکه پوست آن کاملا ذغالی شد و گوشت آن نرم شد، آن ها را زیر آب سرد قرار دهید.

سپس بادمجان ها را برش دهید. گوجه فرنگی ها را خرد کرده و آماده کنید.

پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. در حین سرخ شدن پیاز، زردچوبه را اضافه کنید تا بوی خامی آن گرفته شود.

بعد از قرمز شدن پیاز، گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید آب آن گرفته شود و کمی تفت دهید.

پوره گوجه فرنگی را در تابه ای جداگانه با کمی روغن سرخ کنید. وقتی ماکارونی خامی خود را از دست داد، آن را به مخلوط پیاز و گوجه فرنگی اضافه کنید.

زمانی که آب گوجه فرنگی کاملاً جذب شد، بادمجان های خرد شده را اضافه کنید. مقدار نمک و فلفل را تنظیم کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. سپس حدود 5 تا 10 دقیقه بگذارید تا غذا خوب پخته و معطر شود.

غذای خاویار باید کمی تند و چرب باشد اما میزان تند و چرب آن کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. در نهایت مقداری آبلیموی تازه یا لیمو ترش به غذا اضافه کنید تا طعم دلپذیرتری به آن ببخشد.

اگر خاویار بادمجان را با این روش بپزید، طعم و بویی شبیه به خاویار بادمجان کنسرو شده خواهد داشت.

مواد لازم برای تهیه خوراک خانگی بادمجان

بادمجان: 5 عدد

پیاز درشت: 1 عدد

فلفل قرمز: 2 عدد (اختیاری)

سیر: 3 حبه

گوجه فرنگی: 2 عدد

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه غذای خانگی بادمجان

برای تهیه خاویار بادمجان یا کنسرو بادمجان، ابتدا بادمجان ها را با پوست روی شعله یا در فر تفت دهید.

پس از تفت دادن، بادمجان ها را به مدت 5 دقیقه در نایلون بپیچید تا به راحتی پوست آن جدا شود.

به همین ترتیب گوجه ها و فلفل ها را در جای گرم یا در فر تفت دهید و بگذارید خنک شوند.

بعد از پخت، پوست این مواد را جدا کرده و تکه تکه کنید.

پیاز و سیر را رنده کنید و در تابه ای با کمی روغن زیتون تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

سپس فلفل و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب آنها تبخیر شود.

نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید. سپس بادمجان ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا همه مواد خوب سرخ شوند.

آبلیمو و جعفری خرد شده را به غذا اضافه کنید و درب تابه را ببندید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا ظرف خوب پخته و طعم دار شود.

در صورت تمایل می توانید از یک قاشق رب گوجه فرنگی استفاده کنید تا رنگ زیباتری به غذا بدهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا