آشپزی

راز خوشمزگی خورشت آلو اسفناج + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی خورشت آلو اسفناج را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خورش اسفناج آلو خوشمزه

راز خورش آلو و اسفناج خوشمزه نکاتی برای تهیه خورش اسفناج در سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

خورش اسفناج آلو یکی از غذاهای لذیذ و اصیل ایرانی است که طرفداران بسیاری را در ایران و جهان به خود اختصاص داده است. بسیاری از افراد علاقه مند هستند که این غذا را یکی از وعده های غذایی هفتگی خود بدانند. خورشت به گروهی از غذاهای پخته گفته می شود که از ترکیب سبزیجات سرخ شده، لوبیا آب پز و گوشت یا مرغ تشکیل شده است. یکی از نکات جالب در این مورد این است که کلمه “خورشت” از کلمه “خورش” به معنای “خوردن” در فارسی گرفته شده است. اصطلاح نان بخارپز نیز به همین دلیل شکل گرفت، زیرا در قدیم نان منبع اصلی غذای مردم ایران بود. امروزه معمولا خورش ها را با برنج سرو می کنند. با خوردن خورش اسفناج با آلو می توانید از خواص مفید اسفناج بهره مند شوید.

مواد لازم برای تهیه خورش اسفناج آلو

وقتی با موادتان برای درست کردن خورش آلو و اسفناج آماده شدید، حدود 15 دقیقه طول می کشد تا درست شود. این ظرف برای ناهار و شام مناسب است. برای تهیه خورش آلو و اسفناج زمان پخت و انتظار حدود ۲ ساعت می باشد.

برای تهیه خورش اسفناج با آلو به مواد زیر نیاز دارید:

گوشت گوسفند: 300 گرم

آلو خورش: 200 گرم

اسفناج: 500 گرم

آب: 3 لیوان

پیاز متوسط: 2 عدد

سیر: 2 حبه

تره فرنگی: 200 گرم

روغن مایع: به میزان لازم

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

آموزش پخت خورش اسفناج با آلو

بعد از تهیه مواد اولیه می توانید به راحتی اسفناج آلو را به این صورت تهیه کنید:

پیاز را تمیز کرده و پوسته های آن را جدا کنید. یک عدد پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.

ظرف مناسبی را روی اجاق بگذارید و کمی روغن داخل آن بریزید. صبر کنید تا روغن داغ شود.

پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. سپس زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. برای مدت کوتاهی به سرخ کردن ادامه دهید.

گوشت گوسفند را تمیز کرده و بشویید. سپس گوشت را به قطعات دلخواه برش دهید و با پیاز و روغن به قابلمه اضافه کنید. گوشت را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس 3 فنجان آب اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید. بگذارید با حرارت ملایم بپزد.

سیر را پوست بگیرید و تمیز کنید. پیاز دیگر را به همراه سیر خرد شده نگینی خرد کنید.

یک تابه مناسب انتخاب کنید و داخل آن روغن بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا روغن داغ شود. سپس سیر و پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

آلوها را بشویید و به قطعات مناسب برش دهید. این آلوهای خرد شده را به تابه اضافه کرده و همراه با بقیه مواد تفت دهید.

طرز تهیه سبزیجات

آنها را با شستن و تمیز کردن اسفناج و تره فرنگی آماده کنید. سپس آنها را برش داده و روی تخته آشپزخانه بچینید. سپس محصولات برش خورده را به تابه مناسبی منتقل کرده و در دمای مناسب تفت دهید تا خوب قهوه ای شوند. در این مرحله دقت کنید که حرارت تابه به حدی باشد که بتوان سبزیجات را به طور یکنواخت سرخ کرد اما خاصیت و طعم اولیه خود را از دست ندهند.

سپس بررسی کنید که گوشت کاملا پخته شده باشد. اگر گوشت کاملاً پخته نشد، سبزیجات را به تابه اضافه کنید و با محتویات مخلوط کنید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی خورش را درست کنید تا کاملا بپزد.

همزمان آلوها را حداقل نیم ساعت در آب خیس کنید تا آماده شود. در 20 دقیقه آخر پخت خورش، آلوها را به تابه اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید. در آخر می توانید یک قاشق غذاخوری آبلیمو یا آب تازه اضافه کنید تا طعم و عطر خورش شما بیشتر شود. حالا خورش شما آماده است. از آن لذت ببرید!

راز خورش اسفناج آلو خوشمزه

یکی از غذاهای مقوی و با ارزش، خورش اسفناج است که در تمام دنیا طرفدار دارد. اما برای حفظ خواص ارزشمند سبزیجات در این غذا به دقت و تجربه در پخت نیاز دارید. هنگام پوره کردن اسفناج، از پختن بیش از حد آن برای جلوگیری از از دست رفتن مواد مغذی خودداری کنید. برای این کار اسفناج را کمی تفت دهید تا حدی که کیفیت آن حفظ شود. همچنین می‌توانید خورش آلو را بدون اسفناج درست کنید که برای افرادی که از گوشت قرمز اجتناب می‌کنند یا مشکل فشار خون دارند، گزینه‌ای است.

خورش آلو و اسفناج هنر حرفه ای خورش آلو و اسفناج نی سایت طرز تهیه خورش آلو و اسفناج رستوران خورش آلو و اسفناج Rosa nadgiri طرز تهیه خورش آلو و اسفناج با مرغ طعم دار خورش با آلو و اسفناج، خورش آلو و اسفناج با گوشت، و خورش اسفناج، نواب ابراهیمی

برای تهیه خورش اسفناج با آلو می توانید از مرغ یا بوقلمون هم استفاده کنید، این انتخاب برای افرادی است که به دلایل مختلف از گوشت قرمز استفاده نمی کنند. در واقع می توانید در این خورش به جای گوشت بره از 500 تا 700 گرم مرغ یا بوقلمون استفاده کنید.

در برخی از مناطق کشور به ویژه در شمال کشور با افزودن رب انار و گردوی آسیاب شده خورش آلو و اسفناج تهیه می شود. در واقع استفاده از رب انار در این غذا اختیاری است، اما توصیه می شود حتماً از گردو در این خورش استفاده کنید تا طعم و ارزش غذایی آن بیشتر شود.

اگر از رژیم گیاهخواری پیروی می کنید، می توانید این خورش را بدون استفاده از گوشت تهیه کنید. برای این کار مراحل تمیز کردن و آماده سازی را مانند دستور اصلی انجام دهید و به جای گوشت از قارچ خرد شده استفاده کنید.

همچنین برای افزایش طعم خورش می توانید در آخرین مرحله آماده سازی یک قاشق غذاخوری زعفران آب پز اضافه کنید. با این اختیاری می توانید خورش را بهتر کنید. در نهایت دستور تهیه شده در این مطلب برای پخت خورش با اسفناج و آلو برای 4 نفر آماده شده است که می توانید نسبت مواد را به سلیقه خود تغییر دهید.

نکاتی برای تهیه خورش اسفناج

اگر نمی خواهید گوشت قرمز بخورید یا با مشکلات فشار خون دست و پنجه نرم می کنید، می توانید از گوشت سفید مانند مرغ یا بوقلمون استفاده کنید. در این صورت به جای گوشت گوسفندی می توانید از 500 تا 700 گرم مرغ یا بوقلمون استفاده کنید و طبق دستور بالا عمل کنید.

در مناطق شمالی کشور به ویژه گیلان در تهیه خورش اسفناج با آلو از رب انار و گردوی آسیاب شده استفاده می شود. استفاده از رب انار یک موضوع ترجیحی شخصی است، اما گردو قطعا توصیه می شود. از آنجایی که گردو خاصیت گرمی دارد، می توان از آن به عنوان گزینه ای مناسب برای متعادل کردن خاصیت خنک خورش استفاده کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا