آشپزی

راز خوشمزگی خورشت فسنجان + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی خورشت فسنجان را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم خورش فسنجان

راز طعم خورش فسنجان و نکات آشپزی خورش فسنجان حرفه ای سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

خورش فسنجان یک غذای سنتی ایرانی است که با استفاده از گردو، رب انار، پیاز و ادویه تهیه می شود. این خورش در اکثر مناطق ایران تهیه می شود و در استان های گیلان و مازندران طرفداران خاصی دارد. برای تهیه این خورش می توان از گوشت گوسفند یا مرغ نیز استفاده کرد. خورش فسنجان با طعم متمایز و دلنشینی که دارد می تواند سفره های ایرانی را با رنگ و عطری خاص تزیین کند و دلچسب باشد.

مواد لازم برای تهیه خورش قرقاول

1 کیلوگرم گردوی تازه

1 فنجان رب انار

1 پیاز بزرگ، خرد شده

1 قاشق چایخوری نمک

1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1/4 قاشق چایخوری زردچوبه

1/4 قاشق چایخوری دارچین

1/4 قاشق چایخوری هل

به مقدار لازم آب

آموزش آشپزی خورش فسنجان

برای تهیه خورش فسنجان ابتدا گردوها را در آسیاب برقی یا غذاساز پوره کنید.

سپس پیاز را در یک قابلمه بزرگ با کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود. سپس گردوی له شده را به پیازها اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ آنها تغییر کند.

در مرحله بعد رب انار، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و هل را به خورش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سپس کمی آب به خورش اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد و خورش را روی حرارت ملایم قرار دهید. 30 دقیقه بجوشانید تا جا بیفتد و روغن آن آزاد شود.

در نهایت خورش قرقاول را با برنج سرو کنید و از این غذای خوشمزه لذت ببرید. این غذا با طعم خاص خود می تواند غذا خوردن را به یک تجربه مفرح و متفاوت تبدیل کند.

هنر آشپزی فسنجان خورشت

برای طعم لذیذتر خورش فسنجان بهتر است از گردوی تازه استفاده کنید.

اگر از گردو خشک استفاده می کنید، قبل از مصرف آن را 2 ساعت خیس کنید تا نرم شود و بهتر جذب خورش شود.

برای افزایش رنگ و طعم خورش فسنجان می توانید از رب انار ترش استفاده کنید.

اگر خورش فسنجان خیلی ترش بود می توانید کمی شکر اضافه کنید تا ترش آن کمتر شود.

اگر خورش فسنجان شما خیلی شیرین است می توانید مقداری رب انار ترش اضافه کنید تا اسیدیته آن زیاد شود و شیرینی آن کم شود.

برای تزیین خورش فسنجان نیز می توانید از مقداری پیاز داغ و جوجن خشک استفاده کنید تا زیباتر به نظر برسد و طعم آن متنوع تر شود. با این تغییرات خورش فسنجان شما یک غذای متفاوت و لذیذ خواهد بود که دوستش خواهید داشت.

راز طعم خورش فسنجان

برای افزایش طعم خورش فسنجان می توانید به جای گوشت معمولی از گوشت قلقلی استفاده کنید.

برای خوش رنگ شدن خورش فسنجان می توانید مقداری زعفران اضافه کنید.

همچنین برای افزایش طعم و تنوع طعم می توانید مقداری آلو بخارا به خورش فسنجان اضافه کنید. با این تغییرات خورش فسنجان شما بهترین طعم و لذت را خواهد داشت.

راز طعم فسنجان نی نی سایت پای و فن فسنجان مجلسی رب انار فسنجان کی بریزیم پرپشت شدن فسنجان نی نی سایت غلیظ شدن فسنجان نی نی سایت چه دسر خورش فسنجان چگونه است نگهداری سیب در فسنجان، نی نی سایت

نکاتی برای تهیه خورش قرقاول

گردوی تازه و رب انار ترش راز خوشمزه خورش فسنجان است و طعم آن را افزایش می دهد. همچنین افزایش زمان پخت فسنجان خام به خوش طعم شدن آن کمک می کند. با این دو ترفند آسان خورش فسنجان شما بهترین طعم و لذت را به ارمغان می آورد.

پای سفالگر خورشت فسنجان

برای افزایش طعم خورش فسنجان از گردوی تازه و رب انار ترش استفاده کنید همچنین با افزودن مقداری زعفران خورش را خوش رنگ تر کنید و با افزودن مقداری آلو بخارا طعم خاصی به آن بدهید. همچنین خورش قرقاول را به مدت طولانی بپزید تا خوشمزه تر شود. با این روش ها خورش فسنجان شما بی نظیر و خوشمزه می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا