راز خوشمزگی خورشت مرغ + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی خورشت مرغ را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز خورش مرغ خوشمزه
راز طعم خورش مرغ مجلسی و قوام خورش مرغ سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
خورش مرغ یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین غذاهایی است که می تواند گزینه مناسبی برای مهمانی باشد. اما این خورش مرغ ساده تکنیک هایی دارد که می تواند طعم و اصالت این غذا را بیشتر کند. در ادامه رازهای خورش مرغ خوشمزه را برای شما شرح می دهیم.
طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه
برای خوش طعم شدن خورش مرغ و درست کردن سس سالاد رنگارنگ می توانید از روش های زیر استفاده کنید:
برای اینکه مرغ لذیذتر شود، توصیه می شود که مرغ تا حد امکان آب کمتری مصرف کند. این باعث می شود طعم مرغ غنی تر شود. در آب مرغ در صورت وجود زعفران می توانید مقداری زعفران اضافه کنید. اگر زعفران ندارید می توانید از زردچوبه و فلفل سیاه استفاده کنید زیرا این ادویه ها بوی بد مرغ را از بین می برد.
برای تنوع می توانید مرغ را تفت دهید و سپس آن را بپزید. همچنین گاهی می توانید پیاز را سرخ کنید و در قابلمه بریزید و با مرغ بپزید. این روش ها به طعم و عمق خورش مرغ می افزاید.
برای خوش رنگ شدن سس سالاد می توانید از روش های زیر استفاده کنید:
آب لبو اضافه کنید: اضافه کردن مقداری آب لبو به سس، رنگ صورتی خوبی به آن می دهد.
استفاده از سس قرمز: با افزودن کمی سس قرمز به سس سفید می توانید رنگ و تنوع زیبایی برای سس سالاد خود ایجاد کنید.
طرز تهیه سس سالاد: برای تهیه سس سالاد دو قاشق سس سفید را با دو قاشق ماست مخلوط کنید. اگر ماست کمی ترش باشد بهتر است. سپس مقداری نمک، فلفل و یک قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید. سپس مقداری سس قرمز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در آخر می توانید مقداری آبلیمو و نعناع خشک اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
با این روش ها می توانید خورش مرغ خوشمزه تری داشته باشید و به سس سالادتان طعم و رنگ دلخواه بدهید.
راز خورش مرغ خوشمزه
خورش مرغ یکی از پرطرفدارترین و پرمصرف ترین خورش های ایرانی است که از گذشته تاکنون در سراسر ایران مورد استفاده قرار می گرفته است. یکی از دلایل محبوبیت خورش مرغ، تهیه سریع و آسان آن است. در این مقاله نکاتی را ذکر می کنیم که به شما کمک می کند خورش مرغ را خوشمزه تر کنید.
استفاده از زعفران یا زردچوبه: اگر زعفران در دسترس دارید، میتوانید مقداری زعفران به آب مرغ اضافه کنید تا خورش طعمدار شود. اگر زعفران ندارید می توانید از زردچوبه استفاده کنید. برای گرفتن طعم زردچوبه در خورش می توانید آن را در روغن سرخ کنید و سپس به خورش اضافه کنید.
استفاده از ماکارونی: برای خوش رنگ شدن خورش می توانید قبل از اضافه کردن ماکارونی به خورش در ظرفی جداگانه آن را با روغن سرخ کردنی مخلوط کنید و سپس به خورش اضافه کنید. این به طعم و رنگ خورش کمک می کند.
استفاده از هویج: می توانید از هویج پخته در پخت خورش مرغ استفاده کنید. این به بهبود طعم خورش و تنوع بخشیدن به آن کمک می کند.
می توانید به جای رب از خود گوجه فرنگی استفاده کنید. برای این کار، گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و برش دهید. سپس آنها را بپزید تا آب گوجه تبخیر شود و می توانید به جای پاستا در خورش از آن استفاده کنید.
اگر در خورش از بادمجان استفاده می کنید باید مراقب باشید که زیاد سرخ نشود زیرا ممکن است در خورش له شود. برای جلوگیری از له شدن بادمجان، می توانید کلاهک را روی بادمجان بگذارید.
در فرآیند سرخ کردن مواد مورد استفاده در خورش، بهتر است از روغن های گیاهی سالم مانند روغن زیتون استفاده کنید. این روغن ها طعم و عطر مطبوعی به خورش می دهند.
همچنین نکته ای که در مورد بسیاری از خورش های دیگر به جز خورش مرغ صدق می کند این است که خورش را باید با حرارت ملایم و به مدت طولانی بپزید. این کار باعث آماده شدن بهتر غذا، ترکیب و پخش بهتر طعم ها و افزایش طعم خورش می شود.
روشی حرفه ای برای چاشنی مرغ
برای تهیه خورش مرغ خوشمزه بهتر است مرغ را تمیز کرده و پوست آن را جدا کنید. همچنین سیر و پیاز را ریز خرد کرده و به مرغ اضافه کنید سپس مرغ را حداقل یک ساعت در آب و نمک خیس کنید. این کار باعث ترد و خوش طعم شدن مرغ می شود و تمام قسمت های مرغ طعم یکنواخت و عالی دارد.
نکاتی برای سرخ کردن مرغ
برای گرفتن رنگ طلایی تکه های مرغ، آنها را کمی تفت دهید. برای این کار تکه های مرغ را در تابه ریخته و هر طرف را به مدت 4 تا 5 دقیقه سرخ کنید. این کار باعث طلایی و لذیذ شدن تکه های مرغ می شود و همچنین در حین پخت، مرغ پوست خوش طعمی که تمایل به جدا شدن دارد ندارد.
سیر و پیاز در خورش مرغ
برای خوش طعم شدن خورش مرغ، سیر و پیاز را ریز خرد کرده و در تابه تفت دهید. این کار باعث می شود سیر و پیاز طعم و عطر خود را به خورش داده و طعم عالی و لذیذی به خورش مرغ بدهد.
نکات پاستا
برای افزایش رنگ و زیبایی خورش می توانید پاستا را در قابلمه ای جداگانه با کمی روغن تفت دهید و سپس به خورش اضافه کنید. می توانید از خود گوجه فرنگی نیز استفاده کنید. برای استفاده از گوجه فرنگی ها را پوست کنده و خرد کنید سپس بپزید تا آب گوجه تبخیر شود و سپس به جای پاستا در خورش استفاده کنید. همچنین این روش به خورش شما طعم و تازگی بیشتری می دهد.
هویج و فلفل را فراموش نکنید
برای بهتر شدن طعم خورش مرغ می توانید از هویج و فلفل در آشپزی استفاده کنید. این عمل طعم خورش را بیشتر می کند و به پخت شما تنوع می بخشد. با افزودن هویج و فلفل، خورش مرغ شما طعم و رنگ بیشتری خواهد داشت.
از چاشنی مناسب استفاده کنید
یکی از رازهای بهبود طعم غذاهای مختلف، استفاده از ادویه جات است. می توانید زردچوبه و فلفل سیاه را به خورش مرغ خود اضافه کنید زیرا بوی مرغ را کاملا می گیرند. زردچوبه را حتما تفت دهید تا عطر آن به خورش منتقل شود. افزودن مقداری پودر دارچین به خورش مرغ می تواند طعم و تنوع طعم آن را افزایش دهد، اما باید توجه داشت که ممکن است برخی از افراد طعم دارچین را دوست نداشته باشند.
اضافه کردن زعفران به خورش مرغ
افزودن زعفران به خورش مرغ طعم خوبی می بخشد و رنگ بی نظیری می دهد. بنابراین در نیم ساعت آخر پخت مرغ می توانید زعفران را اضافه کنید تا طعم و رنگ آن بهتر شود.
استفاده از آلو در خورش مرغ
خورش مرغ معمولاً بدون آلو تهیه می شود اما در صورت تمایل می توانید از آلوهای شیشه ای، آلو بخارا و … استفاده کنید. لازم به ذکر است که آلو می تواند طعم خوبی به خورش بدهد اما این می تواند روی رنگ آن تاثیر منفی بگذارد.
قیمه و آبلیمو را به خورش مرغ اضافه کنید
اگر می خواهید خورش مرغ شما کمی ترش شود، می توانید در حین پخت مقداری آبغوره یا آبلیمو به آن اضافه کنید. البته باید توجه داشت که این مواد می توانند روی رنگ خورش تاثیر منفی بگذارند. اگر طعم مرغ برایتان مهمتر از رنگ آن است، می توانید از این روش استفاده کنید.
اضافه کردن آب به خورش مرغ
برای بهتر شدن طعم سس مرغ مناسب است آب کمتری به آن اضافه کنید. اگر مقدار آبی که به مرغ اضافه می کنید زیاد باشد، ممکن است غذای شما طعم خوبی نداشته باشد. بنابراین توصیه می شود از آب کمتری برای خوش طعم شدن و خوش طعم شدن غذا استفاده کنید.