راز خوشمزگی خورش طلا کوله + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی خورش طلا کوله را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز یک خورش طلا کله خوشمزه
راز طعم خورش طلا کله و هنر خورش طلا کله خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
خورش طلا کله نوعی خورش فسنجان معطر با گیاهان معطر است که طعم فوق العاده ای دارد. این خورش مقوی و خوشمزه یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که پیشنهاد می کنیم حتما آن را امتحان کنید. خورش طلا کله را می توان با گوشت یا مرغ درست کرد و در صورت استفاده از مرغ به گویش محلی به آن خورش طلا کله قرابه می گویند.
مواد لازم برای تهیه خورش تالا کله
مرغ: 1.5 کیلوگرم
آرد برنج: 1 قاشق غذاخوری
آب: سه لیوان فرانسوی دسته دار
جعفری تازه خرد شده: 150 گرم
آجیل: 300 گرم
نعنای تازه خرد شده: 150 گرم
گشنیز تازه خرد شده: 150 گرم
آبجو: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
کره: 4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: 1 عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه خورش تالا کله
برای شروع تهیه خورش غرابه گیلانی باید بدانید که این غذا را هم با گوشت و هم با مرغ می توان تهیه کرد. در این دستور از مرغ استفاده می کنیم. اولین کار این است که مرغ را با دقت بشویید و در ظرف بگذارید. پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن به مرغ اضافه کنید. پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود سپس مرغ را اضافه کنید و با کمی زردچوبه تفت دهید. پس از چند دقیقه تفت دادن مرغ و پیاز، 3 پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم بپزد.
در مرحله دوم از تهیه خورش طلایی کوله قرابه همه سبزی ها را شسته و برش بزنید. سبزیجات را در تابه با کمی روغن سرخ کنید؛ نیازی به سرخ کردن کامل نیست. سپس سبزیجات تفت داده شده را به مرغ پخته شده اضافه کنید. گردوها را به همان روشی که برای خورش فسنجان آماده کردید خرد کنید و به خورش اضافه کنید. برای افزایش طعم غرابه خام، مقداری فلفل سیاه، نمک و آب اضافه کنید. آرد برنج را در آب سرد حل کرده و کم کم به خورش اضافه کنید تا غلیظ شود. بعد از اینکه خورش کمی غلیظ شد آن را با برنج آب پز و مخلفات محلی سرو کنید.
راز یک خورش طلا کله خوشمزه
برای تهیه خورش طلای کله قرابه ابتدا پیازها را تفت دهید تا طلایی شوند سپس مرغ را اضافه کنید. این عمل طعم و ظاهر عالی به غذا می دهد.
برای تهیه غرابه گیلانی باید سبزی را ریز خرد کنید.
برخی از دستور العمل های قرابه گیلانی استفاده از تره فرنگی را در کنار سبزیجات دیگر توصیه می کنند.
اگر در این دستور به جای مرغ از گوشت استفاده می کنید، مطمئن شوید که گوشتی که انتخاب می کنید بدون استخوان باشد.
این خورش نوردیک نیاز به استفاده از گردوی آسیاب شده دارد. بهتر است گردو را دو بار چرخ کنید تا چربی آن بهتر در خورش پخش شود.
توجه داشته باشید که مقدار نعناع مصرفی از حد تعیین شده بیشتر نشود زیرا اضافه کردن زیاد آن باعث تلخی خورش می شود.
کله قرابه طلا خورشت به سبک مازندرانی نیز معروف است.