راز خوشمزگی دال عدس + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی دال عدس را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم عدس
راز طعم دال و عدس نکاتی در مورد پخت عدس و سوپ عدس خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
عدس دال نوعی عدس قرمز یا نارنجی است که کوچکتر از عدس معمولی است. این نوع عدس خواص دارویی زیادی دارد. عدس به عنوان یک منبع غنی از پروتئین برای زنان باردار توصیه می شود زیرا می تواند بدن را تقویت کرده و سطح انرژی را افزایش دهد.
عدس دال حاوی مواد معدنی مانند آهن، منیزیم و پتاسیم است که در حفظ سلامت جنین و مادر موثر است. علاوه بر این، از خواص درمانی عدس می توان به درمان اختلالات گوارشی، کاهش یبوست، کنترل سطح قند خون، تقویت بینایی، تقویت عضلات قلب، کمک به کاهش وزن، درمان درد استخوان و مفاصل، بهبود گردش خون و خواص درمانی بیشتر اشاره کرد.
بنابراین مصرف عدس به عنوان منبع غنی پروتئین و مواد معدنی می تواند به حفظ سلامت جنین و مادر، کاهش بیماری های گوارشی و دیابت، تقویت سیستم ایمنی و بهره مندی از سایر خواص درمانی کمک کند.
عناصر
2 عدد پیاز متوسط
آب لیمو به میزان لازم
15 حبه سیر
3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
سینه مرغ 1 عدد
2 عدد سیب زمینی
عدس قرمز 4 فنجان
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
یک قاشق چای خوری زردچوبه
یک قاشق چایخوری ادویه کاری
2 قاشق غذاخوری کره
طرز پخت بشقاب عدس
برای تهیه عدس دال مراحل زیر را انجام دهید:
سینه مرغ را خیلی ریز خرد کنید و در قابلمه مناسب بچینید.
یک فنجان آب به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد.
حرارت را کم کنید و مقداری دارچین به قابلمه اضافه کنید تا مرغ طعم خوبی پیدا کند. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید مرغ به مدت 7 دقیقه بپزد.
پس از پخته شدن مرغ، تکه های آن را از قابلمه خارج کنید.
سیب زمینی ها را چهار قسمت کرده و در قابلمه دیگری بریزید. کمی آب اضافه کنید و حرارت دهید تا سیب زمینی ها خوب بپزند.
سپس سیب زمینی ها را از قابلمه خارج کرده و له کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای با روغن بریزید. روغن را داغ کرده و پیاز را تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
عدس و آب را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عدس نرم شود.
سپس تکه های مرغ و سیب زمینی را به قابلمه اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید تا مواد مخلوط شوند.
در نهایت با اضافه کردن نمک، فلفل و آبلیمو، طعم عدس را تنظیم کنید.
بعد از 5 دقیقه خورش عدس آماده است.
راز طعم عدس
با توجه به اینکه عدس معمولاً داغ پخته می شود، می توانید مقدار فلفل را افزایش دهید. همچنین برای تهیه عدس خوشمزه و محلی خوزستانی باید از سیر و پیاز و فلفل سیاه به مقدار کافی استفاده کرد و به دلخواه میزان سیر را افزایش داد.
قبل از تهیه سایر محصولات فراموش نکنید که سینه مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و آن را تا نیمه بپزید. سپس تکه های مرغ را از قابلمه خارج کنید. از آب مرغ در داخل عدس استفاده نکنید زیرا می تواند طعم ناخوشایندی به غذا بدهد.
در حین پخت مرغ می توانید دارچین اضافه کنید تا طعم لذیذی به عدس بدهد.
همچنین به این نکته توجه داشته باشید که عدس باید غلیظ باشد و به هیچ وجه زیاد آبکی نباشد و شل نباشد.
در صورت تمایل می توانید عدس را بدون مرغ تهیه کنید. می توانید از تمر هندی در تهیه دال آدس نیز استفاده کنید.
در حین تهیه عدس از عدس می توانید سیر له شده یا له شده را اضافه کنید اما بستگی به ذائقه شما دارد.
همه چیز درباره پختن عدس
آبگرفتگی و سوختن بشقاب عدس معمولاً هنگام پخت مشکل ایجاد می کند، برای جلوگیری از این مشکل بهتر است مدام هم بزنید و چک کنید تا نسوزد.
مقدار فلفل دال عدس بستگی به ذائقه شما دارد، می توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید، اما یادتان باشد که طعم اصلی دال عدس تندی بودن آن است.
اگر می خواهید عدس ها اسیدی تر شوند، می توانید کمی آب یا آب پرتقال به آن اضافه کنید. اما اگر نمی خواهید غذایتان ترش شود، می توانید تمر هندی را کم یا حتی حذف کنید.
برای لعاب بیشتر در عدس، سیب زمینی را رنده کرده و اضافه کنید.
با افزایش مقدار سیر در عدس می توانید طعم بیشتری به دست آورید.
این دستور به رب گوجه فرنگی نیاز دارد، اما اگر نمی خواهید از آن استفاده کنید، می توانید آن را با یک قاشق غذاخوری سس تند جایگزین کنید.
این غذا را می توانید با نان یا برنج سرو کنید.
آشنایی با خواص لنز
عدس دال یا عدس قرمز در مقایسه با عدس معمولی ویتامین و خواص بیشتری دارد. این غذا برای افراد مبتلا به کم خونی مناسب است. عدس به دلیل داشتن ویتامین های A، C، E و روی (روی) یکی از مواد غذایی مفید برای تقویت بینایی، سلامت پوست و مو است. همچنین به دلیل اینکه سرشار از آنتی اکسیدان های طبیعی است، این ماده غذایی می تواند از سرطان پیشگیری کند.
وجود فیبر در عدس یکی از مواد مغذی است و برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و گرفتگی رگ ها مفید است. فیبر و اسید فولیک موجود در عدس نیز می تواند از سرطان جلوگیری کند. این ماده غذایی سرشار از مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم و فسفات است که برای تقویت استخوان ها و دندان ها بسیار مهم هستند. به همین دلیل عدس یکی از غذاهای سالم برای زنان باردار، کودکان و سالمندان است.
با توجه به اینکه شاخص گلوکز عدس بسیار پایین است، این محصول غذایی می تواند یکی از غذاهای عالی برای بیماران دیابتی باشد. علاوه بر این، اگر با کاهش وزن مشکل دارید و نمی توانید به راحتی وزن کم کنید، وجود فیبر در ساختار عدس می تواند به کاهش وزن شما کمک کند.