آشپزی

راز خوشمزگی دونات سیب زمینی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی دونات سیب زمینی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز دونات های سیب زمینی خوشمزه

راز طعم دونات سیب زمینی و هنر دونات سیب زمینی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

دونات سیب زمینی به دلیل ظاهر منحصر به فرد و طعم بی نظیرش شناخته شده است. این غذای وسوسه انگیز برای سرو در مهمانی ها و جشن های تولد انتخابی عالی است که می توان آن را با غذاهای دیگر نیز سرو کرد. برای تهیه دونات سیب زمینی نیازی به استفاده از فر ندارید و می توانید آنها را در روغن سرخ کنید، اما اگر به دنبال گزینه سالم تری هستید، می توانید آنها را در قالب های مخصوص دونات در فر بپزید. این دونات ها با پنیر درست می شوند، می توانید از پنیر گودا، پنیر رنده شده یا ورقه شده استفاده کنید. همچنین می توان سبزیجات مختلف را اضافه کرد تا طعم دونات ها متفاوت باشد.

مواد لازم برای تهیه دونات سیب زمینی

2 عدد سیب زمینی بزرگ

500 گرم آرد گندم

1 عدد تخم مرغ

1 قاشق غذاخوری مخمر

1 قاشق غذاخوری شکر

1 قاشق چایخوری نمک

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

طرز تهیه دونات سیب زمینی

تکه های سیب زمینی را به قطعات بزرگ برش دهید و در قابلمه ای پر از آب قرار دهید تا پخته شوند.

پس از پخته شدن، سیب زمینی ها را با نمک و نصف فنجان از آب پخت آنها له کنید.

سپس تخم مرغ و شکر و مخمر را اضافه کرده و مخلوط کنید.

آرد الک شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سطح خمیر را چرب کرده و به مدت نیم ساعت در جای گرم قرار دهید.

سپس خمیر را دوباره ورز می دهیم تا حباب های اضافی هوا گرفته شود، سپس به 12 قسمت مساوی تقسیم شده و در تابه می چینیم.

دوباره روی خمیر را بپوشانید و بیست دقیقه دیگر استراحت دهید.

روغن را در تابه ای عمیق بریزید و بعد از داغ شدن دونات ها را در آن سرخ کنید و با سس دلخواه سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه دونات سیب زمینی و پنیر

5 عدد سیب زمینی

پنیر پیتزا 10 وعده

گشنیز یا جعفری 2 قاشق غذاخوری

1 هویج

3 قاشق غذاخوری آرد

نشاسته ذرت 3 وعده

نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه دونات پنیر سیب زمینی

اولین قدم این است که سیب زمینی ها را بشویید و در قابلمه ای پر از آب بجوشانید. سیب زمینی ها را بعد از پخته شدن زیر آب سرد می ریزیم و پوست می گیریم و برش می دهیم و در ظرفی می ریزیم تا خنک شوند. جعفری یا گشنیز را تمیز کرده، بشویید و ریز خرد کنید.

هویج را که نیمه پخته شده پوست بگیرید و به صورت مکعبی برش دهید. سیب زمینی های پخته شده را پوره کنید، سپس همه مواد را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. در آخر پنیر پیتزا رنده شده یا خرد شده را اضافه کنید تا مخلوط کاملا یکدست شود.

دستان خود را خیس کنید، مقداری از مخلوط را به اندازه نارنگی بردارید، به شکل گرد در آورید و مرکز آن را با انگشت خالی کنید. روغن را داخل شیر در حال جوش بریزید و بگذارید داغ شود سپس پیراشکی ها را یکی یکی در روغن قرار دهید تا طلایی شوند و در آخر روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

برای تهیه دونات در فر باید از قالب مخصوص پیراشکی استفاده کنید، خمیر را داخل قالب بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد سپس از قالب خارج کنید. دونات های سیب زمینی را در صورت تمایل با سس سرو کنید.

راز طعم دونات پنیر سیب زمینی

سیب زمینی ها باید قبل از له کردن کاملا خنک شوند.

در صورت تمایل می توانید فلفل سیاه را نیز به مخلوط اضافه کنید.

نشاسته ذرت را به تدریج به مخلوط اضافه می کنیم و با دقت ورز می دهیم تا خمیر یکدستی به دست آید.

اگر مخلوط به اندازه کافی چسبناک نیست، می توانید تخم مرغ را به آن اضافه کنید تا بافت مناسبی پیدا کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا