آشپزی

راز خوشمزگی رب انار + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی رب انار را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه ماکارونی انار

راز طعم رب انار و نحوه تشخیص رب انار تهیه شده در آن سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

دو روش متداول برای تهیه رب انار خانگی وجود دارد. روش اول این است که آب انار را با استفاده از دستگاه‌های آب‌گیری مناسب بیرون می‌آوریم و سپس آن را می‌جوشانیم تا غلیظ شود. روش دیگر له کردن انارها و تهیه تفاله انار از تفاله و آب آن است که بافت سفتی دارد. رب انار که آب آن به میزان بیشتری کاهش یافته است، راحت تر نگهداری می شود و مانند پوره گوجه فرنگی کمتر دچار کپک می شود. من رب انار را در شیشه هایی با درب فلزی در یخچال نگهداری می کنم.

رب انار به عنوان چاشنی و سس خوشمزه در خورش فسنجان، خوراک مرغ، مرغ سوخاری، اکبرجوجه، ماکارونی و بسیاری از غذاهای دیگر استفاده می شود.

رب انار یکی از محبوب ترین ادویه ها و طعم دهنده های دنیاست که به روش های مختلفی تهیه می شود. رب انار نیز مانند سایر رب ها از عصاره انار تهیه می شود که این عصاره را می جوشانیم تا کاملا غلیظ شود و سپس به عنوان طعم دهنده در انواع غذاها استفاده می شود. برخی از غذاهای معروفی که با رب انار درست می شوند عبارتند از اکبرجوجه، شامی ترش و فسنجان خام. نکته دیگر در مورد رب انار این است که عمدتا مربوط به شهر ساوه است که به شهر انار نیز معروف است و رب انار را با دستور پخت های مختلف در این شهر می توانیم پیدا کنیم. نکاتی در مورد تهیه رب انار با ما بمان.

عناصر

انار 8 کیلوگرم

نمک 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه رب انار

برای تهیه رب انار سنتی ابتدا انارها را بشویید و در ظرفی که دانه های انار نصف شده است بریزید و له کنید. سپس آبکش را روی قابلمه قرار دهید.

انارها را در آبکش بریزید و با قاشق فشار دهید تا آب انارها از صافی رد شود و داخل قابلمه بریزید. سپس دانه های انار را با دست فشار دهید تا آب آن ها کاملا گرفته شود.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب انار بجوشد در ابتدا که آب انار داغ شد کف تشکیل می شود. تا جایی که ممکن است از این کف را با قاشق جمع آوری کنید و در بشقاب بریزید و به آب انار اضافه کنید تا بجوشد و غلیظ شود.

سپس در حین پخت هر از چند گاهی آب انار را هم می زنید تا به قاشق نچسبد، زیرا طعم رب انار را خراب می کند، وقتی رب انار به غلظت دلخواه رسید، نمک را به آن اضافه کنید و به آن اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا نمک به خوبی با رب انار مخلوط شود.

در پایان پخت حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید رب انار خنک شود. توجه داشته باشید که از هر هشت کیلوگرم انار مرغوب، یک کیلوگرم رب انار به دست می آید، پس از سرد شدن، رب انار را در شیشه های درب دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان!

تصمیم برای زیبا کردن رب انار

برای رسیدن به رنگ زیباتر رب انار باید از ظرف مناسبی برای تهیه آن استفاده کرد که حداقل دو برابر حجم انار باشد به این ترتیب باید از قابلمه مناسب و بزرگی استفاده کرد.

هر کیلوگرم انار چقدر رم می دهد؟

یکی از سوالات مهمی که ممکن است در مورد تهیه رب انار داشته باشید این است که برای تهیه 1 کیلوگرم رب انار به چند عدد انار نیاز داریم و مناسب ترین نوع انار برای این منظور کدام است.

بسته به کیفیت و نوع اناری که استفاده می کنید، مقدار مورد نیاز برای تولید 1 کیلوگرم رب انار متفاوت است. اگر از انار درجه یک با پوست نازک و میوه های آبدار استفاده شود، حدود 7 تا 8 کیلوگرم انار می تواند 1 کیلوگرم رب انار تولید کند، اما اگر از انار با کیفیت معمولی استفاده کنید، تقریباً هر 10 تا 12 کیلوگرم انار، 1 کیلوگرم انار به شما می دهد. رب از انار

بنابراین انتخاب مناسب ترین نوع انار و تعیین مقدار مناسب آن به کیفیت انار و نیاز شما بستگی دارد.

راز خوشمزه ماکارونی انار

برای تهیه رب انار اگر انارها پر آب باشد می توانید به ازای هر 8 کیلوگرم انار 1 کیلوگرم رب انار تهیه کنید.

برای جلوگیری از سرریز شدن آن می توانید داخل ظرف رب انار یک نعلبکی قرار دهید.

لازم به ذکر است که خمیر غلیظ تر آسیب دیده و رنگ آن تیره تر می شود. اما باید مراقب باشید که رب خیلی غلیظ نباشد و ته نگیرد زیرا در این صورت زحمات و پول شما هدر می رود.

معمولاً برای صرفه جویی در هزینه از انارهای له شده و ریز برای تهیه رب استفاده می کنند که ظاهر زیبایی ندارند و ارزانتر هستند. اما این تاثیری در کیفیت ماکارونی ندارد و مهم این است که انار آبدار و قرمز است. بنابراین دانه های انار نباید کهنه، پوسیده و خشک باشند.

بهترین رنگ برای رب انار قهوه ای روشن تا قهوه ای تیره و قرمز تیره است. اگر رنگ ماکارونی سیاه شد، نشانه سوخته شدن ماکارونی است یا ممکن است مواد دیگری مانند آلو به آن اضافه شده باشد.

پس از تهیه رب انار، آن را در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. برای هر بار استفاده از یک قاشق خشک و تمیز استفاده کنید و پس از هر بار استفاده درب شیشه یا ظرف را محکم ببندید تا از کپک زدن رب جلوگیری شود.

توصیه می شود رب انار را در یخچال نگهداری کنید و اگر خارج از یخچال بود نمک بیشتری اضافه کنید تا قالب ماکارونی خراب نشود.

برای صرفه جویی در مواد در برخی از رب های انار موجود در بازار علاوه بر انار از آلو یا آلو استفاده می شود که باعث ترش شدن طعم رب و تغییر بافت رب انار می شود و در این موارد دانه های سیاه ریز مشاهده شده پوست آلو هستند. پالپ

طرز تهیه رب انار خانگی، طرز تهیه رب انار، ویدئو، طرز تهیه رب انار، طرز تهیه رب انار با مخلوط کن، طرز تهیه رب انار در طب اسلامی، طرز تهیه رب انار، ملس , طرز تهیه رب انار ترش شمال, طرز تهیه رب انار, وبسایت طرز تهیه رب انار

از یک قابلمه بزرگ برای درست کردن رب انار استفاده کنید تا رب انار شما خوش رنگ تر شود.

برای مصارف خانگی بهتر است رب انار را به مقدار کمتر تهیه کنید، به ازای هر کیلوگرم انار، حدود 8 کیلوگرم انار، می توانید 1 کیلوگرم رب انار تهیه کنید.

برای جلوگیری از سرریز شدن ماکارونی، می توانید یک نعلبکی را داخل کاسه ماکارونی انار قرار دهید.

لازم به ذکر است که رب غلیظ تر خراب می شود و رنگ آن تیره تر می شود. اما باید مراقب باشید که رب خیلی غلیظ نباشد و ته نگیرد زیرا در این صورت زحمات و پول شما هدر می رود.

معمولاً برای صرفه جویی در هزینه از انارهای له شده و ریز برای تهیه رب استفاده می کنند که ظاهر زیبایی ندارند و ارزانتر هستند. اما این تاثیری در کیفیت ماکارونی ندارد و مهم این است که انار آبدار و قرمز است. بنابراین دانه های انار نباید کهنه، پوسیده و خشک باشند.

بهترین رنگ برای رب انار قهوه ای روشن تا قهوه ای تیره و قرمز تیره است. اگر رنگ ماکارونی سیاه شد، نشانه سوخته شدن ماکارونی است یا ممکن است مواد دیگری مانند آلو به آن اضافه شده باشد.

پس از تهیه رب انار، آن را در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. برای هر بار استفاده از یک قاشق خشک و تمیز استفاده کنید و پس از هر بار استفاده درب شیشه یا ظرف را محکم ببندید تا از کپک زدن رب جلوگیری شود.

توصیه می شود رب انار را در یخچال نگهداری کنید و اگر خارج از یخچال بود نمک بیشتری اضافه کنید تا قالب ماکارونی خراب نشود.

برای صرفه جویی در مواد در برخی از رب های انار موجود در بازار علاوه بر انار از آلو یا آلو استفاده می شود که باعث ترش شدن طعم رب و تغییر بافت رب انار می شود و در این موارد دانه های سیاه ریز مشاهده شده پوست آلو هستند. پالپ

برای تهیه رب انار از یک قابلمه بزرگ استفاده کنید تا به رب انار شما بهترین رنگ و طعم را بدهد.

در مورد اسیدی یا شیرینی رب انار، چیزی که تاثیرگذار است طعم دانه های انار است، اگر رب انار ترش می خواهید از انار ترش و اگر شیرین تر می خواهید از انار شیرین استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا