راز خوشمزگی رب پلو + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی رب پلو را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم ماکارونی پلو
راز طعم ماکارونی پلو خوشمزه و خانگی و پنکه پاستیل و ماکارونی پلو سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
رب برنج به عنوان یک غذای اصیل ایرانی شناخته می شود که به روش های مختلف با طعمی بی نظیر و لذیذ تهیه می شود. رب انار و رب گوجه فرنگی دو نوع ادویه اصلی در این دستور هستند، یکی از انار خوشمزه و دیگری از گوجه فرنگی. هر دو ماده طعم و رنگ بی نظیری به غذا می دهند و کیفیت آن را بهبود می بخشند.
مواد لازم برای تهیه ماکارونی پلو
4 فنجان برنج
سینه مرغ 500 گرم
رب انار 2 تا 3 قاشق غذاخوری
200 گرم گردو
100 گرم کشمش برای پلو
3 عدد پیاز متوسط
شکر 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه کافی
1 چوب دارچین
زردچوبه و روغن کافی
طرز تهیه ماکارونی برنج
برای تهیه رب برنج شیرازی ابتدا باید برنج را به مدت 30 دقیقه تا دو ساعت بسته به نوع برنج خیس کنید تا آماده بپزد. سپس مرغ را به همراه زردچوبه، پیاز و چوب دارچین به قابلمه اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا مرغ خوب بپزد. سپس مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و کنار بگذارید. سپس پیاز باقی مانده را به صورت خلال یا نگینی خرد کنید.
پیازهای خرد شده را در تابه با روغن تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس ادویه ها را اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا خوب با پیاز مخلوط شوند. گردوهای خرد شده را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم سپس رب انار را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ آن خوب شود. کشمش و شکر را اضافه کنید و تفت دهید تا کشمش براق شود.
ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و تا نیمه آن را با آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب به سرعت بجوشد. یک قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق غذاخوری نمک را به آب در حال جوش اضافه کنید.
برنج خیس شده را به آب در حال جوش اضافه کنید و حدود 5 تا 10 دقیقه برای پخت اولیه برنج صبر کنید تا برنج نرم شود اما دانه های آن کمی سفت شود.
برای تهیه رب برنج ظرف مناسبی را انتخاب کرده و روی آتش بگذارید. دو قاشق غذاخوری کره مایع به قابلمه اضافه کنید و می توانید از نان پیتا یا گرد سیب زمینی به عنوان کف قابلمه استفاده کنید.
کف قابلمه را با مقداری برنج بپوشانید و مقداری مرغ و رب انار رنده شده به آن اضافه کنید و این لایه ها را تکرار کنید تا مواد در قابلمه لایه لایه شوند. در نهایت دو قاشق غذاخوری روغن مایع روی برنج بریزید.
در قابلمه را ببندید و روی حرارت قرار دهید. پس از تشکیل بخار در قابلمه، حرارت را کم کنید. باید یک ساعت زمان بدهید تا برنج کاملا پخته شود. پس از پخت رب برنج را در قابلمه هم می زنند تا هنگام سرو در ظرف یکدست و زیبا به نظر برسد. برای تزیین می توانید از مقداری گوشت مرغ رنده شده و برنج زعفرانی استفاده کنید.