راز خوشمزگی رولت مرغ + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی رولت مرغ را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز خوشمزه رول مرغ
راز طعم رولت مرغ و هنر رولت مرغ خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
رولت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و مناسب مراسم است که در لیست غذاهای بین المللی جای دارد. این غذا با طعم جذاب و دلنشینی که دارد برای سرو در جشن ها و مهمانی های مختلف بسیار مناسب است. رول مرغ هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان یک پیش غذای شیک استفاده می شود. رول مرغ با وجود نام پیچیده ای که دارد به روشی بسیار ساده تهیه می شود. در نتیجه، در این مقاله به طرز تهیه رول مرغ ساده نگاه خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه رول مرغ
فیله و پای مرغ، نسبت پا به سینه بدون استخوان 2:1 بهتر است. یعنی 2 ران و یک سینه.
برای جلوگیری از خشک شدن رول، 50 گرم.
1 تا 2 عدد پیاز بسته به اندازه پیاز.
سیر، 3 حبه.
بربری، 3 قاشق غذاخوری.
جعفری، 3 قاشق غذاخوری.
پودر سوخاری یا پودر نان 3 قاشق غذاخوری.
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه، زنجبیل، پودر زیره به میزان لازم.
زعفران آب پز به میزان لازم.
هویج آب پز 1-2 عدد.
تخم مرغ، یک عدد
آجیل به میزان دلخواه.
پودر فلفل سیاه و گوجه فرنگی به میزان دلخواه.
مواد لازم برای سس رول مرغ
1 عدد پیاز
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری.
در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ.
2 فنجان آب جوش.
ادویه (نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه) به میزان لازم.
زعفران آب پز به مقدار کافی و مطلوب.
طرز تهیه رول مرغ
برای تهیه رول مرغ ابتدا ترکیبی از سینه مرغ و گوشت ران مرغ را به قطعات کوچک برش دهید. این مخلوط را به همراه دم کرده در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و دو بار چرخ کنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
پیاز و سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید.
ادویه و زعفران پخته شده و آرد سوخاری را به همراه سیر و پیاز رنده شده به گوشت اضافه کرده و با دست مخلوط را ورز دهید.
روی میز کار یک نایلون پهن کنید و آن را چرب کنید سپس خمیر رول را روی پلاستیک قرار دهید و با دست چرب آن را به شکل ورقه در آورید.
زرشک و جعفری خرد شده را روی پایه رول پخش کنید و در صورت تمایل گردوی آسیاب شده را اضافه کنید.
هویج پخته شده را در مرکز مخلوط قرار دهید و مخلوط را با پلاستیک دور هویج بپیچید. رول را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد خود را بگیرد.
در حالی که رول در یخچال استراحت می کند، سس را آماده کنید. پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کرده یا رنده می کنیم و در تابه با پوشش نچسب سرخ می کنیم.
وقتی پیازها شفاف و نرم شدند، ادویه، رب گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب گوجه فرنگی تغییر کند.
سپس آب جوش را به سس اضافه کنید و اجازه دهید سس یکدست شود. سپس رول را از یخچال خارج کرده و در تابه دیگری سرخ کنید.
در آخر سس آماده شده را روی رول بریزید و آبلیمو و چوب دارچین و زعفران را اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و رول را بگذارید تا خوب بپزد.
طرز تهیه رول مرغ در فر
اگر می خواهید رول را در فر بپزید، کافی است آن را به مدت دو ساعت در فر 180 درجه قرار دهید.
پس از آماده شدن رول مرغ، آن را در ظرف سرو منتقل کرده و با تزیینات دلخواه تزیین کنید.