راز خوشمزگی سالاد خیار + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سالاد خیار را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز خوشمزه سالاد خیار
راز یک سالاد خوشمزه خیار و سالاد فوت و فن خیار آلمانی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
زمان لازم برای تهیه سالاد خیار آلمانی حدود 10 دقیقه است و برای دو نفر کافی خواهد بود.
در دستور اصلی سالاد خیار آلمانی، مرسوم است که از خامه ترش استفاده کنید. البته برای افزودن پروتئین به سالاد می توانید به جای خامه ترش از ماست استفاده کنید. این سالاد همچنین از پیاز خام تشکیل شده است، اگر نمی خواهید از آن استفاده کنید، می توانید به سادگی پیاز را از دستور غذای خود حذف کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد خیار آلمانی
1/2 فنجان خامه ترش یا ماست پر چرب
1 عدد خیار
1 عدد گوجه فرنگی بزرگ
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
1/2 قاشق چایخوری رازیانه خشک
نمک به میزان لازم
طرز تهیه سالاد خیار آلمانی
ابتدا خیارها را پوست بگیرید و سپس خیار، گوجه فرنگی و پیاز را به صورت دایره ای خرد کنید.
رازیانه آسیاب شده و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و هم بزنید.
آب لیموترش تازه و خامه ترش یا ماست را به مخلوط و نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست و یکدستی به دست آید.
سس آماده شده را روی مواد خرد شده بریزید و خوب هم بزنید تا تمام قطعات با سس آغشته شود.
آشنایی با خامه ترش
خامه ترش محصولی است که از تخمیر شیر توسط باکتری های مفید تولید می شود که باعث ترش شدن شیر به صورت کنترل شده می شود. این اسیدیته نشانه فساد نیست، بلکه فرآیندی است که قوام نرم و طعم مطبوعی را در کرم ایجاد می کند. از نظر مواد مغذی خامه ترش و خامه معمولی تفاوت معنی داری با هم ندارند و انتخاب بین آنها بر اساس سلیقه شخصی است.
فرآیند تخمیر نه تنها ارزش غذایی غذا را افزایش می دهد، بلکه به تولید مواد مغذی جدید مانند ویتامین ها، پپتیدها و بهبود جذب اسیدهای آمینه کمک می کند. همچنین جذب کلسیم و سایر مواد معدنی را در بدن بهبود می بخشد. خامه ترش که در تمام دنیا استفاده می شود در تهیه انواع دسر، کیک، ساندویچ و غذا استفاده می شود و برای افرادی که دچار دیر هضم هستند مفید است.
طرز تهیه خامه
ماست 500 گرم
خامه 500 گرم
برای تولید خامه ترش در خانه به نسبت مساوی ماست و خامه نیاز است. با ترکیب مناسب ماست و خامه شروع می شود. سپس مخلوط تا 60 درجه سانتیگراد گرم شد بدون اینکه اجازه دهیم به نقطه جوش برسد. پس از برداشتن مخلوط از روی اجاق، آن را به مدت 7-8 ساعت روی محیط آشپزخانه می گذاریم تا فرآیند تخمیر کامل شود. در نهایت محتویات را در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال قرار دهید.
اگر نیاز فوری به خامه ترش دارید، می توانید یک نسخه سریع آن را با مخلوط کردن ماست و خامه بدون نیاز به حرارت یا تخمیر طولانی درست کنید.