آشپزی

راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز سالاد سیب زمینی خوشمزه

راز طعم سالاد سیب زمینی و نکاتی برای تهیه سالاد سیب زمینی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

سالاد سیب زمینی و پیاز یک غذای ساده و پرطرفدار است که هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا سرو می شود. این سالاد را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد.

این سالاد به عنوان یک غذای سبک، آسان و سریع شناخته می شود و بسیار خوشمزه است. شبیه سالاد الوه است و به دلیل خواص مفید فراوان، انتخابی سالم محسوب می شود.

عناصر

دو عدد سیب زمینی بزرگ

10-15 شاخه جعفری تازه

10-15 شاخه شوید تازه

یک سر پیاز بنفش (قرمز).

ترشی 5 تا 6 عدد

مواد لازم برای سس

نمک به میزان لازم

پودر فلفل (فلفل قرمز) به مقدار لازم

سماق به مقدار لازم

روغن زیتون به میزان لازم

یک قاشق چای خوری فلفل سیاه

نحوه تهیه آن

ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و مکعبی می کنیم و با کمی نمک و آب می جوشانیم تا سریعتر آماده شوند. مواظب باشید سیب زمینی ها نرم نشوند. جوشانده ها را آبکشی و خنک می کنیم.

در این مدت پیاز، جعفری، شوید و ترشی را خرد کنید. پیاز را به صورت مکعبی برش دهید تا سالاد زیباتر به نظر برسد. سپس وقتی سیب زمینی ها خنک شدند بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.

برای تهیه سس، نمک، سماق، فلفل سیاه و فلفل سیاه را به همراه روغن زیتون در ظرف کوچکی بریزید و درب آن را ببندید و خوب تکان دهید تا ادویه ها با کره مخلوط شوند.

پس از مخلوط شدن کامل روغن و ادویه ها سس را روی مواد اصلی بریزید و آرام آرام مخلوط کنید تا سیب زمینی ها له نشوند و سس به خوبی با مواد مخلوط شود. حالا سالاد آماده سرو است.

راز سالاد سیب زمینی خوشمزه

این سالاد سیب زمینی و پیاز انتخابی سالم و رژیمی است که تهیه آن زمان زیادی نمی برد و گران نیست. این سالاد را می توان به راحتی در مهمانی ها با سالاد الوه جایگزین کرد و به عنوان یک پیش غذای تازه و جدید استفاده کرد.

این سالاد به دلیل اینکه گوشت ندارد برای گیاهخواران نیز مناسب است. اگر به دنبال یک سالاد خوشمزه و متفاوت هستید، سالاد سیب زمینی و پیاز یکی از بهترین گزینه هاست.

رازیانه با خواص بی شماری از جمله غنی بودن از ویتامین ها و مواد معدنی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و در کاهش کلسترول موثر است. ترکیب رازیانه و جعفری تازه طعم خاص و دلپذیری به غذا می دهد.

نکته مهم در زمان جوشاندن سیب زمینی استفاده از آب سرد است. پختن سیب زمینی در آب سرد باعث می شود که در مرکز شروع به پختن کنند، در حالی که جوشاندن آنها در آب داغ می تواند هسته را خام بماند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا