راز خوشمزگی ساندویچ رست بیف + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی ساندویچ رست بیف را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز خوشمزه ساندویچ رست بیف
راز طعم ساندویچ رست بیف و لگ و طرفدار ساندویچ رست بیف خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
ساندویچ رست بیف با طعم فوق العاده ای که دارد در منوی بسیاری از رستوران ها وجود دارد و ریشه در فرهنگ آشپزی انگلستان دارد که در فر تهیه می شود. این ساندویچ با تکههای گوشت گاو درست میشود و یکی از معروفترین نمونههای آن در ساحل شمالی ماساچوست یافت شد، جایی که مردم معتقدند ساندویچ در سال 1951 توسط ساکنان محلی اختراع شد. ساندویچ رست بیف بر روی نان گرد و ساده سرو می شود و اغلب با سس مایونز یا پنیر آمریکایی سرو می شود. این ساندویچ را می توان هم گرم و هم سرد میل کرد.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ رست بیف
350 گرم گوشت گاو
1 عدد پیاز
قارچ 250 گرم
پنیر ورقه ای به میزان لازم
کاهو خرد شده به میزان لازم
سس فرانسوی 2 قاشق غذاخوری
نان ساندویچ به میزان لازم
نمک و فلفل، پودر سیر، کاری، رزماری، آویشن به میزان لازم
طرز تهیه ساندویچ رست بیف
راز خوشمزه ساندویچ رست بیف
برای افزودن به مواد داخل ساندویچ می توانید از حلقه های گوجه فرنگی یا چیپس دلخواه استفاده کنید. برای اینکه طعم بی نظیری به رست بیف بدهید، توصیه می شود مقداری گشنیز و ریحان خشک به مخلوط گوشت اضافه کنید که طعم ایتالیایی به آن می دهد. مراقب باشید ساندویچ را زیاد در فر نگه ندارید زیرا ممکن است خشک شود.