آشپزی

راز خوشمزگی ساندویچ رست بیف + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی ساندویچ رست بیف را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه ساندویچ رست بیف

راز طعم ساندویچ رست بیف و لگ و طرفدار ساندویچ رست بیف خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

ساندویچ رست بیف با طعم فوق العاده ای که دارد در منوی بسیاری از رستوران ها وجود دارد و ریشه در فرهنگ آشپزی انگلستان دارد که در فر تهیه می شود. این ساندویچ با تکه‌های گوشت گاو درست می‌شود و یکی از معروف‌ترین نمونه‌های آن در ساحل شمالی ماساچوست یافت شد، جایی که مردم معتقدند ساندویچ در سال 1951 توسط ساکنان محلی اختراع شد. ساندویچ رست بیف بر روی نان گرد و ساده سرو می شود و اغلب با سس مایونز یا پنیر آمریکایی سرو می شود. این ساندویچ را می توان هم گرم و هم سرد میل کرد.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ رست بیف

350 گرم گوشت گاو

1 عدد پیاز

قارچ 250 گرم

پنیر ورقه ای به میزان لازم

کاهو خرد شده به میزان لازم

سس فرانسوی 2 قاشق غذاخوری

نان ساندویچ به میزان لازم

نمک و فلفل، پودر سیر، کاری، رزماری، آویشن به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ رست بیف

برای تهیه ساندویچ رست بیف ابتدا گوشت گاو را به قطعات کوچک برش دهید و در تابه ای با کمی روغن و بدون افزودن مواد دیگر تفت دهید تا تکه های گوشت خوب بپزند. بعد از اینکه گوشت به جوش آمد پیاز خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. سپس ادویه هایی شامل پودر پیاز، رزماری، آویشن، فلفل سیاه، پودر کاری و پودر سیر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس مقداری آب جوش به گوشت اضافه کنید و بگذارید کاملا بپزد و با گوشت های پخته سس غلیظی خواهید داشت. گوشت را از سس خارج کرده، ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

قارچ ها را بشویید، برش دهید و با آب لیموی تازه مزه دار کنید تا تیره نشوند. سپس قارچ ها را در تابه ای روی حرارت زیاد تفت دهید و بعد از چند دقیقه گوشت رنده شده را به قارچ ها اضافه کنید و تفت دهید تا مخلوط شوند. سرخ کردن بیش از حد گوشت باعث خشک شدن گوشت و از دست دادن آب آن می شود. در آخر سس را از آب گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا سس حالت ژلاتینی خود را از دست بدهد و کمی نمک اضافه کنید. سپس رست بیف را از روی حرارت بردارید.

نان ساندویچ را آماده کنید و سس فرانسوی را روی آن بمالید و روی آن مقداری کاهو خرد شده و برش های پنیر ریخته و مخلوط رست بیف را داخل نان قرار دهید. ساندویچ را برای مدت کوتاهی در فر قرار دهید تا پنیر آب شود و سپس سرو کنید.

راز خوشمزه ساندویچ رست بیف

برای افزودن به مواد داخل ساندویچ می توانید از حلقه های گوجه فرنگی یا چیپس دلخواه استفاده کنید. برای اینکه طعم بی نظیری به رست بیف بدهید، توصیه می شود مقداری گشنیز و ریحان خشک به مخلوط گوشت اضافه کنید که طعم ایتالیایی به آن می دهد. مراقب باشید ساندویچ را زیاد در فر نگه ندارید زیرا ممکن است خشک شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا