آشپزی

راز خوشمزگی سرکه سیب + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سرکه سیب را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه سرکه سیب

راز طعم سرکه سیب و هنر درست کردن سرکه سیب خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

سرکه سیب یک اسید سالم با فواید بسیاری است که دارای خواصی مانند تصفیه خون، ضد باکتری، ضد ویروسی و اثرات مثبت بر کبد و کیسه صفرا است. سرکه سیب از طریق فرآیند تخمیر و اسیدی شدن آب سیب به دست می آید. این اسید سالم فواید زیادی دارد اما مهم ترین اثر آن نقش آن در بهبود سلامت و پاکسازی اندام های مختلف بدن از جمله دستگاه گوارش است. بدن سموم زیادی دارد که به روش های مختلف دفع می شوند مانند پوست، کلیه ها و روده ها و سرکه سیب به دفع بیشتر سموم به این اندام ها کمک می کند.

عناصر

درخت سیب (هر نوع سیبی مهم نیست)

به ازای هر 10 کیلوگرم سیب نیم کیلوگرم شکر

آب بدون کلر و تصفیه شده، جوشانده و خنک شده (آب معدنی)

طرز تهیه سرکه سیب

ابتدا سیب ها را ببرید فقط دم سیب را دور بریزید، بقیه قسمت ها خوب است.

سیب های ورقه شده را در قابلمه ای بریزید و شکر را اضافه کنید و به اندازه ای آب بریزید که سطح سیب ها را بپوشاند.

درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا هوا وارد آن شود، این کار از کپک زدن مواد جلوگیری می کند.

ظرف را در جای گرم با دمای بین 25 تا 30 درجه قرار دهید. قرار گرفتن در معرض نور خورشید باعث می‌شود سرکه سریع‌تر ترش شود و از منجمد شدن آن جلوگیری کند.

در عرض 3 تا 7 روز، مگس های میوه جذب بوی میوه می شوند و در سرکه تخم می گذارند، فرآیندی که به اسیدی و ترش شدن سرکه کمک می کند.

وجود مگس میوه در فرآیند تهیه سرکه مفید است، همچنین خالی بودن یک چهارم مخزن ضروری است.

بعد از 40 تا 50 روز محتویات ظرف را صاف کرده و سرکه را خارج کنید.

راز خوشمزه سرکه سیب

انتخاب سیب با کیفیت بسیار مهم است زیرا این امر بر طعم سرکه تأثیر می گذارد.

از ترکیبی از چندین نوع مختلف سیب استفاده کنید.

سیب های رسیده و شیرین تر، سرکه با کیفیت بهتری تولید می کنند.

قبل از برش سیب ها، حتما آنها را با آب سرد بشویید.

توصیه می شود برای شروع سرکه را با 3 عدد سیب تهیه کنید، اما بدانید که هر چه بیشتر از سیب استفاده کنید، سرکه بیشتری خواهید داشت.

اگر از سیب های ارگانیک استفاده می کنید، نیازی به برداشتن هسته و دم آن نیست.

سیب ها را به مکعب های کوچک برش دهید تا تخمیر تسریع شود.

برای تهیه سرکه از ظروف غیر فلزی استفاده کنید، ظروف شیشه ای تمیز و استریل بهترین گزینه هستند.

مقدار آب اضافه شده باید به اندازه ای باشد که سطح سیب ها را کاملا بپوشاند.

مقدار آب را دقیقاً کنترل کنید تا از ترشیدگی و رقیق شدن سرکه جلوگیری شود.

برای هر سیب یک قاشق چایخوری (حدود 4 گرم) شکر کافی است.

درب شیشه را با یک پارچه نخی تمیز بپوشانید.

مخلوط را با قاشق چوبی یک یا دو بار در روز هم بزنید تا فرآیند تخمیر بهتر پیش برود.

وقتی همه سیب‌ها به ته شیشه فرو رفتند، به این معنی است که فرآیند تخمیر کامل شده است، که معمولاً ظرف یک یا دو هفته اتفاق می‌افتد.

محتویات را از یک صافی پارچه ای تمیز صاف کنید و در شیشه دیگری بریزید و با حوله بپوشانید.

سرکه را برای تخمیر نهایی به مدت 3 تا 6 هفته بگذارید و هر چند روز یکبار هم بزنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا