آشپزی

راز خوشمزگی سس پستو + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سس پستو را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه سس پستو

راز طعم سس پستو و نکاتی برای یک سس پستو خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

سس پستو یک سس معروف ایتالیایی است که نام آن از فعل ایتالیایی “pestare” به معنی “له کردن” گرفته شده است. برای صدها سال، سس پستو اصلی با خرد کردن دست مواد در هاون ساخته می شد، روشی که ریشه در سنت های آشپزی روم باستان دارد. با گذشت زمان و معرفی میکسر، فرآیند تهیه سس پستو بسیار راحت شد.

سس پستو که یکی از معروف ترین سس های آشپزی ایتالیایی است، در جنوا محبوبیت خاصی دارد. این سس عمدتاً برای پاستا و پاستا استفاده می شود، اما مصارف دیگری مانند سبزیجات کبابی، ماهی، گوشت، سالاد، تخم مرغ، نان، پیتزا و ساندویچ دارد. در آینده انواع دستور العمل هایی که از سس پستو استفاده می کنند را معرفی خواهیم کرد.

مواد تشکیل دهنده پستو ساده و محدود هستند، اما مواد با کیفیت بالا کلید ساخت پستوی عالی هستند. همچنین می توانید سس پستو را به دلخواه یا با موادی که در خانه وجود دارد با تغییر مواد اولیه درست کنید. ابتدا روش اصلی تهیه سس پستو را معرفی کرده و سپس به انواع مختلف آن می پردازیم.

مواد لازم برای تهیه سس پستو ایتالیایی

برگ ریحان تازه: 3 فنجان فرانسوی

گردو خرد شده: 1/5 فنجان سیب زمینی سرخ کرده

سیر: 4 حبه

پارمزان رنده شده: 1/4 فنجان سیب زمینی سرخ کرده

روغن زیتون: 1 فنجان فرانسوی دسته دار

نمک و فلفل: به میزان لازم

آبلیموی تازه: 1 قاشق چایخوری

نحوه تهیه آن سس پستو ایتالیایی

در تهیه سس پستوی اصیل ایتالیایی عمدتاً از برگ های تازه ریحان استفاده می شود تا عطر و طعم خاصی به سس بدهد. اگرچه گاهی از اسفناج نیز برای تهیه سس پستو استفاده می شود، اما نسخه اصلی این سس با ریحان درست می شود. همچنین هنگام تهیه سس پستو معمولا از مغز کاج استفاده می شود که اگر به آن دسترسی ندارید می توانید به جای آن از گردو استفاده کنید. شما می توانید به راحتی در چند دقیقه سس پستوی اصیل ایتالیایی را در خانه تهیه کنید.

برای تهیه سس پستوی خوشمزه استفاده از ریحان تازه بسیار مهم است. ابتدا برگ های ریحان را از ساقه جدا کرده و بشویید سپس در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.

در دستور تهیه سس پستو ایتالیایی، برگ ریحان، گردو، سیر و پارمزان رنده شده را در غذاساز یا همزن بریزید و خوب مخلوط کنید.

در مرحله بعد روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید. وقتی همه مواد خوب مخلوط شدند، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه کنید. مواد را با قاشق خوب مخلوط کنید و در آخر مقداری نمک و فلفل به سس اضافه کنید تا طعم آن کامل شود.

مواد لازم برای تهیه سس پستو قرمز با گوجه فرنگی

گوجه فرنگی خشک شده: 1 فنجان سیب زمینی سرخ کرده

گردو آسیاب شده: 3 قاشق غذاخوری

بادام زمینی: 3 قاشق غذاخوری

ادویه پونه کوهی: 1 قاشق غذاخوری

ریحان خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

سس فلفل تند: نصف قاشق چایخوری

آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری

سیر: 3 حبه سیر

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس پستو گوجه فرنگی قرمز

برای تهیه سس پستو قرمز ابتدا گوجه فرنگی های خشک شده را در مخلوط کن بریزید و آن ها را خرد کنید تا پودر و یکدست شوند.

در مرحله بعد برای تهیه این نوع سس پستو موادی مانند گردو، پنیر پارمزان، چاشنی پونه کوهی، جعفری خرد شده، ریحان خرد شده، پوره گوجه فرنگی، سس تند، آبلیمو و سیر را به مخلوط کن اضافه کرده و مخلوط کنید. خوب با یکدیگر مخلوط کنید.

پس از مخلوط شدن همه مواد، در این مرحله از تهیه سس پستو گوجه فرنگی مخصوص آفتابگردان، روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. می توانید مقدار روغن زیتون را با توجه به غلظت دلخواه سس تنظیم کنید. در آخر سس را میل کنید و در صورت نیاز مقدار آبلیمو و ادویه را زیاد کنید.

انواع مختلف سس پستو

برای تهیه سس سبزیجات به جای استفاده از ریحان می توانید از سبزیجاتی مانند نعناع، ​​جعفری، اسفناج و یا ترکیبی از این سبزی ها استفاده کنید.

همچنین برای انتخاب مغزهای مورد استفاده در سس، تخمه آفتابگردان، گردو، فندق، بادام یا پسته جایگزین مناسبی هستند.

برای ایجاد تنوع در سس می توانید از سبزیجاتی مانند کدو تنبل، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی تازه یا گوجه فرنگی خشک شده استفاده کنید. از طرف دیگر، می توانید به سادگی از گوجه فرنگی خشک شده استفاده کنید و یک سس پستو قرمز خوشمزه درست کنید.

راز خوشمزه سس پستو

در دستور سس پستو، می توان گردو را با بادام هندی، بادام زمینی یا پسته جایگزین کرد. همچنین هنگام تهیه پستو با بادام، تفت دادن بادام در تابه می تواند طعم آن را افزایش دهد. برای این کار می توانید بادام ها را به مدت 5 تا 8 دقیقه در فر با دمای 175 درجه گرم شده قرار دهید.

هنگام تهیه سس پستو اسفناج، توصیه می شود از ترکیب یکنواخت اسفناج و ریحان برای خوش طعم شدن سس استفاده کنید. برای تهیه سس پستو سبز مناسب مرغ یا پاستا، افزودن ادویه های مختلف می تواند طعم سس را بهتر کند.

ترکیب ریحان و روغن زیتون در همزن می تواند باعث چسبیدن روغن به کناره های دستگاه شود، پس پس از مخلوط شدن مواد، آنها را در ظرفی بریزید و سپس روغن زیتون را اضافه کنید. آجیل کاج در دستور پخت سس پستو ریحان اصلی استفاده می شود.

می توانید از سس پستو با انواع غذاها مانند مرغ، استیک، سالاد، پاستا، رشته فرنگی، ساندویچ، پیتزا و حتی غذاهای گیاهی سویا استفاده کنید. بعد از آماده شدن می توانید سس پستو را به مدت 10 روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کنید.

برای تهیه سس پستو سفید، سس را بدون افزودن سبزیجات یا گوجه فرنگی خشک شده آماده کنید و مقداری سس مایونز برای رنگ سفید به آن اضافه کنید. برخی افراد پستو را برای صبحانه با نان تست و تخم مرغ می خورند.

اگر قصد دارید سس پستو را در فریزر نگهداری کنید، پنیر را بردارید و آن را در قالب های یخ یا ظرف های کوچک زیپ دار بریزید و در فریزر قرار دهید. همچنین هرگز از ریحان خشک به جای تازه برای تهیه سس پستوی خوشمزه استفاده نکنید. هنگام تهیه سس پستو قرمز، می توان گوجه فرنگی خشک را با گوجه فرنگی تازه پوره شده و برشته جایگزین کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا