راز خوشمزگی سوفله شکلاتی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سوفله شکلاتی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز یک سوفله شکلاتی خوشمزه
راز طعم سوفله پنکه شکلاتی و پا، سوفله شکلاتی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
سوفله شکلاتی یک دسر خوشمزه با ریشه فرانسوی است که از قرن هفدهم طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. این شیرینی دوست داشتنی با ترکیبی ساده از تخم مرغ، کره و شکلات درست می شود و به دلیل بافت سبکی که دارد به عنوان یک دسر محبوب شناخته می شود. می توانید با افزودن اسانس های مورد علاقه خود به سوفله خود شخصیت منحصر به فردی بدهید. جالب اینجاست که با افزودن کمی آرد به این مخلوط ساده می توانید یک کیک شکلاتی ساده اما خوشمزه را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه سوفله شکلاتی
یک فنجان شیر
2 عدد زرده تخم مرغ
3 پروتئین
یک و نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
75 گرم شکر و کمی برای کناره های قالب
شکلات 200 گرم
2 قاشق غذاخوری کره در دمای اتاق
نمک 1 پنس
طرز تهیه سوفله شکلاتی
سینی فر را در پایین ترین طبقه قرار دهید و فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید تا دمای مناسب به دست آید.
برای تهیه سوفله، کف و کناره ها را به دقت با کره نرم شده بمالید.
داخل هر رامکین کمی شکر بریزید و آن را با دست بچرخانید تا مطمئن شوید که شکر خوب پوشیده شده است.
شکر اضافی را با برعکس کردن رامکین ها از بین ببرید.
بعد از اینکه همه رامکین ها را آماده کردید، آنها را در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.
در ظرفی شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و شیر را اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید تا حل شود.
مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا شروع به جوشیدن و غلیظ شدن کند.
حرارت را خاموش کنید، شکلات خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب و یکدست شود.
بلافاصله زرده تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و سریع هم بزنید تا مخلوط شود.
در ظرفی جداگانه سفیده تخم مرغ و کمی نمک را با همزن برقی بزنید تا کف کند.
سپس سفیده های زده شده را به مخلوط سوفله اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شده و سفیده ها پف کنند.
مخلوط را داخل رامکین های آماده شده بریزید و به مدت 15 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا سوفله خوب ور بیاید.
پس از پخت، سوفله را از فر خارج کرده و بلافاصله سرو کنید.
برای تزیین، شکر یا پودر کاکائو را روی سوفله های گرم الک کنید.
راز یک سوفله شکلاتی خوشمزه
یک اصل اساسی هنگام تهیه سوفله شکلاتی این است که نمی توان آن را از قبل آماده کرد. سوفله را باید همیشه گرم سرو کنید چون پف دسر بعد از حدود ده دقیقه شروع به ته نشین شدن می کند. اگر برای بار اول سوفله درست میکنید و بعد از بیرون آوردن از فر متوجه میشوید که پف دسر کم کم کم میشود، نگران نباشید. این ویژگی طبیعی سوفله است و به این معنی نیست که دسر شما خراب می شود.
برای اطمینان از بلند شدن و درست شدن سفیده تخم مرغ، مهم است که کاسه و ابزار استفاده شده کاملا تمیز، خشک و بدون چربی باشند. توصیه می شود برای شکل دادن به سفیده از ظروف شیشه ای یا فلزی استفاده کنید، زیرا ظروف پلاستیکی می توانند چربی را جذب کرده و از تشکیل و سفت شدن سفیده تخم مرغ جلوگیری کنند.
پخت سوفله فقط باید در ظروف سرامیکی یا پیرکس انجام شود و از استفاده از ظروف ساخته شده از مواد دیگر خودداری کنید. بهترین گزینه برای تهیه این دسر استفاده از ظروف یک نفره سرامیکی است که به آن رامکین می گویند.
اگر رامکین ندارید می توانید سوفله را در لیوان های سرامیکی یا بشقاب های پیرکس درست کنید. چرب کردن دقیق ظرف سوفله برای اطمینان از نچسبیدن مواد به ظرف بسیار مهم است. ابتدا کف و کناره ها را با یک لایه نازک کره بپوشانید، سپس ظروف را در فریزر قرار دهید تا کره سفت شود. بعد از اینکه از فریزر خارج شدند با یک لایه دیگر کره می مالند و در آخر شکر می پاشند.