راز خوشمزگی سوپ ماست + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سوپ ماست را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم سوپ ما
راز سوپ خوشمزه ماست و هنر سوپ ماست خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
آش ماست یکی از سوپ های مورد علاقه و محبوب ایرانی هاست که طعم بی نظیری به سفره می دهد. تهیه این سوپ با استفاده از روش ها و مواد مختلف انجام می شود و در این مطلب دستور پخت آسان و مناسب برای مهمانی ها را مرحله به مرحله توضیح می دهیم. لازم است بدانید که طرز تهیه این سوپ شبیه به دستور آش ماست مراجی است و هیچ تفاوتی با آن ندارد.
مواد لازم برای تهیه سوپ ماست
جو پوست کنده 2 فنجان
ماست نصف پیمانه
2 عدد قارچ
2 عدد هویج
250 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد پیاز
زرده تخم مرغ 1 عدد
کره 1 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
گشنیز 100 گرم
سینه مرغ 1 عدد
4 فنجان آب مرغ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه سوپ ماست
برای شروع درست کردن سوپ ماست، ابتدا یک قابلمه را انتخاب کنید و تا نیمه آن را با آب پر کنید. پیاز را دو نیم کرده و به همراه تکه های مرغ در آب قرار دهید تا مرغ کاملا بپزد. استفاده از پیاز در این مرحله برای رفع بوی مدفوع مرغ است.
سپس مرحله پخت فرا می رسد. دو فنجان جو پوسته شده را به قابلمه آب اضافه کنید و بگذارید کاملا بپزد و لعاب دهید. در این مدت هویج ها را نگینی یا خلال کنید و به بلغور جو دوسر پخته شده اضافه کنید.
مرغ پخته شده را خرد کرده و به همراه آب مرغ به مخلوط جو و هویج اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
قارچ ها را شسته، برش داده و در روغن تفت می دهیم تا سرخ شوند. برای جلوگیری از تغییر رنگ قارچ ها، کمی آبلیمو به آنها اضافه کنید. سپس قارچ های سرخ شده را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. اگر می خواهید از قارچ بیشتری استفاده کنید، می توانید مقدار قارچ را در سوپ افزایش دهید.
در مرحله بعد سیر را رنده کرده، گشنیز را خرد کرده و به قابلمه سوپ اضافه کنید. صبر کنید تا آب سوپ تا حدی تبخیر شود و سوپ غلیظ شود. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و ادویه ها ورز دهید و به شکل توپ در بیاورید. استفاده از کمی آرد می تواند به حفظ شکل کوفته ها در سوپ کمک کند. سپس این گوشت ها را سرخ کنید و کنار بگذارید.
ماست را با زرده تخم مرغ مخلوط کرده، حرارت دهید تا کف کند، سپس به آرامی به قابلمه سوپ اضافه کنید و 15 دقیقه بجوشانید.
پس از جوشاندن آش، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و کوفته های سرخ شده را روی سوپ بچینید. برای تزیین سوپ خوشمزه می توانید از پیاز کاراملی شده استفاده کنید.
طرز تهیه سوپ ماست ترکی
دستور تهیه سوپ ماست ترکی به طور کلی از روش فوق پیروی می کند، با این تفاوت که در سوپ ماست ترکی از برنج و جوجن خشک نیز به عنوان بخشی از مواد اولیه استفاده می شود. برای پخت این سوپ خوشمزه ابتدا باید برنج را بجوشانید و سپس به مخلوط ماست و تخم مرغ اضافه کنید و به همین ترتیب این مخلوط را به مواد سوپ اضافه کنید و بگذارید سوپ بپزد. برای طعم دادن، نعناع خشک را می توان یک دقیقه در روغن داغ سرخ کرد و در نهایت سوپ را با آن تزیین کرد.
طرز تهیه سوپ ماست تبریزی
طرز تهیه سوپ ماست تبریزی دقیقاً مشابه دستور اولیه است و هیچ تفاوتی ندارد. تنها نکته در این دستورالعمل تاکید بر استفاده از ماست برای تهیه آن است. اگر ماست ترش نبود می توانید در پایان پخت کمی آبلیموی تازه اضافه کنید تا طعم ترش دلخواه به سوپ اضافه شود.