راز خوشمزگی سوپ گشنیز و فوت و فن سوپ گشنیز خوشمزه و خانگی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سوپ گشنیز و فوت و فن سوپ گشنیز خوشمزه و خانگی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم سوپ گشنیز
راز طعم سوپ گشنیز و کراک و طرفدار سوپ گشنیز خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
آش گشنیز یکی از غذاهای پرطرفدار و سنتی ایرانی است که نه تنها طعم بسیار خوبی دارد، بلکه بسیار سالم است. این آش که در برخی شهرها مانند تبریز به عنوان سوپ مخصوص مناسبت های مهم استفاده می شود، طعم بسیار خوبی دارد و شبیه آش دوغ است. استفاده از گشنیز تازه برای داشتن طعم فوق العاده توصیه می شود. آش گشنیز به راحتی با استفاده از ژوپرک تهیه می شود و برای صبحانه در ماه مبارک رمضان گزینه بسیار خوبی به حساب می آید.
مواد لازم برای تهیه سوپ گشنیز
سیر 2 حبه
1 هویج
2 فنجان آب مرغ
گشنیز 100 گرم
ماست 500 گرم
1 قاشق غذاخوری آرد
عصاره مرغ 1 عدد
جو 150 گرم
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سوپ گشنیز
برای تهیه این سوپ میتوانید از جو دو سر پوستدار یا جو دو سر حلقهشده استفاده کنید، اگرچه جو دوسر رنگ شده طعم خوبی به سوپ میدهد. ابتدا جوهای رول شده را در مقداری آب سرد بریزید و بگذارید 30 دقیقه خیس بخورد.
جو خیس شده را با آب مرغ خیس خورده در آب ولرم در قابلمه می ریزند و روی حرارت می گذارند تا بجوشد سپس حرارت را کم می کنند تا جو خوب پخته و لعاب دار شود. هویج را پوست گرفته، شسته، رنده کرده و به جو پخته، نمک و فلفل اضافه می کنند.
سپس درب قابلمه را بگذارید تا مواد بپزند. بعد از جوش آمدن مواد سیر رنده شده را اضافه کنید. گشنیز را بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود سپس آن را روی تخته برش ریز خرد کرده و کنار بگذارید. پس از پخت کامل جو و هویج، گشنیز خرد شده را اضافه کنید.
(استفاده از ماست برای این سوپ توصیه می شود در غیر این صورت آب لیمو ترش را در حین پخت اضافه کنید.) ماست را در ظرفی بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا یکدست شود.
سپس ماست را کم کم به قابلمه سوپ اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ماست کم کم داغ شود. مواد را خوب مخلوط کنید. حرارت را کم کنید و سوپ را مدام هم بزنید تا به آرامی شروع به جوشیدن کند. نیازی به جوشاندن سوپ نیست. حرارت باید کم باشد. بعد از 5 دقیقه سوپ گشنیز آماده است. در آخر نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید و سوپ را در ظرف سوپ خوری بریزید.
راز طعم سوپ گشنیز
ماست این سوپ باید ترش باشد و خوب مخلوط شود.
گشنیز را کمی بجوشانید تا رنگ خود را حفظ کند و تغییر رنگ ندهد.
برای افزایش غلظت سوپ می توانید یک قاشق غذاخوری آرد کمی سرخ شده به آن اضافه کنید.
این سوپ نباید خیلی رقیق باشد پس با احتیاط آب اضافه کنید.
اگر آب مرغ دارید می توانید به جای آب معمولی از آن استفاده کنید.
اگر از آب مرغ استفاده می کنید به دلیل وجود نمک در سوپ دقت کنید که نمک را به سوپ اضافه کنید.
اگر ماست شما ترش نیست، می توانید آن را چند ساعت در دمای اتاق بگذارید تا ترش شود.