آشپزی

راز خوشمزگی شربت ریحان + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی شربت ریحان را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز شربت ریحان خوشمزه

راز طعم شربت ریحان و هنر تهیه شربت ریحان خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

شربت ریحان یک نوشیدنی سنتی بسیار خوش طعم و مطبوع است که از قدیم الایام در ایران تولید می شده و تا به امروز خانم های خانه دار این سنت زیبا را ادامه می دهند. این شربت خواص زیادی دارد و در رنگ های مختلف سبز، قرمز و بنفش قابل تولید است.

مواد لازم برای تهیه شربت ریحان بنفش

1/2 دسته ریحان بنفش

شکر 1 لیوان

2 فنجان آب فرانسوی

نصف فنجان تکه های یخ

طرز تهیه شربت ریحان بنفش

اولین قدم در تهیه شربت ریحان این است که برگ های ریحان را با دقت بشویید و در قابلمه بریزید. توصیه می شود از ظرف استیل استفاده کنید. در یک کاسه آب و شکر را با هم مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید سپس این مخلوط را به برگ های ریحان داخل قابلمه اضافه کنید و کنار بگذارید.

قابلمه را به مدت 30 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا در آب حل شود و عصاره ریحان به خوبی با شربت مخلوط شود.

بعد از 30 دقیقه حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید شربت به آرامی خنک شود.

در آخر شربت را در لیوان ها بریزید و تکه های یخ را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا خوب خنک شود سپس میل کنید.

مواد لازم برای تهیه شربت ریحان

2 قاشق غذاخوری دانه یا دانه ریحان

گلاب 1/4 پیمانه

1 فنجان آب

شکر 2 لیوان

طرز تهیه شربت دانه ریحان

بذر ریحان را به روشی شبیه شستن زعفران بشویید که به آن ماسه شویی می گویند. سپس دانه ها را در آب خیس کنید و یک تا دو ساعت کنار بگذارید تا دانه ها خیس بخورند و پف کنند.

در قابلمه ای آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا در آب حل شود و مخلوط به قوام و غلظت دلخواه برسد.

پس از اینکه مخلوط آب و شکر به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید تا شربت به دمای محیط برسد.

حالا گلاب را به شربت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سپس دانه های ریحان را که از قبل خیس کرده اید به مخلوط اضافه کنید.

همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. سپس به سلیقه خود چند قاشق از این شربت را در آب سرد و یخ ریخته و هم بزنید.

صبر کنید تا شربت خوب خنک شود و با لذت بنوشید.

مواد لازم برای تهیه شربت ریحان قرمز

1 فنجان آب جوش

پودر ژله با طعم زعفران یک بسته

دو مشت برگ ریحان

شکر 4 قاشق غذاخوری

زعفران آب پز به مقدار لازم

طرز تهیه شربت ریحان قرمز

یک قاشق غذاخوری پودر ژله را در یک فنجان آب داغ حل کنید و سپس این محلول را در ظرفی بریزید و در یخچال قرار دهید تا نیمه جامد شود و مراقب باشید کاملا سفت نشود.

سپس شکر، یک لیوان آب و برگ های ریحان را که قبلا شسته اید مخلوط کرده و روی آتش بگذارید تا شکر کاملا در آب حل شود.

وقتی شکر کاملا حل شد، در لحظات آخر زعفرانی که زودتر جوشیدید را به مخلوط اضافه کنید و بعد از یک دقیقه حرارت را خاموش کنید و عصاره نعنا را اضافه کنید و مخلوط کنید.

حالا این مخلوط را به پودر ژله نیمه جامد اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید.

شربت شما اکنون آماده است. آن را در لیوان های مورد نظر بریزید و با لذت بنوشید.

مواد لازم برای تهیه شربت ریحان سبز

2 لیتر آب

هل 10 گرم

نیم کیلو عسل

گل رز 20 گرم

ریحان سبز خشک ۷۵ گرم

ریحان بنفش خشک 35 گرم

طرز تهیه شربت ریحان سبز

ریحان بنفش، ریحان سبز، گل های قرمز و هل خرد شده را به آب اضافه کنید و بگذارید یک ساعت بماند. بعد از یک ساعت این مخلوط را به مدت 5 دقیقه روی آتش بگذارید تا بجوشد.

حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مایع کمی خنک شود سپس محتویات آن را از صافی صاف کرده و عسل را به آن اضافه کنید.

شربت را خوب مخلوط کنید.

حالا 3 تا 4 قاشق غذاخوری از شربت را در یک لیوان بریزید و لیوان را پر از آب کنید.

چند تکه یخ به آن اضافه کنید و صبر کنید تا نوشیدنی خنک شود سپس آن را بنوشید.

باقیمانده شربت را در ظرف شیشه ای محکمی بریزید و در یخچال نگهداری کنید تا در روزهای گرم تابستان نوشیدنی خنک و آماده داشته باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا