راز خوشمزگی شیرینی پای آناناس + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی شیرینی پای آناناس را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم پای آناناس
راز طعم پای آناناس و نکاتی برای تهیه پای آناناسی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
کیک آناناس یکی از محبوب ترین شیرینی های ایرانی است که اغلب آن را در مجالس و مجالس مختلف می بینیم. یکی از ویژگی های جذاب این شیرینی طعم لذیذ آن است که به لطف وجود آناناس در ترکیب به آن اضافه شده است. می توانید از کیک آناناسی به عنوان یک گزینه خوشمزه برای سرو در مراسم مختلف استفاده کنید. این شیرینی به دلیل طعم و ظاهر شیک برای هر نوع پذیرایی بسیار مناسب است.
نکته مهم در تهیه این کیک، قرار گرفتن صحیح تکه های آناناس روی کیک است. اگر آناناس به درستی در کنار خمیر قرار نگیرد، آب آن به داخل خمیر نفوذ کرده و ظاهر آن را تغییر می دهد. به همین دلیل بسیار مهم است که آناناس را به درستی روی کیک قرار دهید.
عناصر
2 لیوان آرد سفید
شکر 1 لیوان
4 عدد تخم مرغ
کره مایع 1 فنجان سر خالی
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
یک سوم کمپوت آب آناناس
یک سوم فنجان پودر نارگیل
وانیل 1 قاشق چایخوری
کمپوت آناناس به اندازه کافی
نحوه تهیه آن
ابتدا تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر در یک کاسه بزرگ بریزید و حدود 5 دقیقه با همزن کاملاً مخلوط کنید تا سفید و کشدار شوند. سپس کره مایع را به این مخلوط اضافه کنید و بقیه مواد را به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
سپس آب کمپوت را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را کاملا مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس آرد را دوبار الک کرده و با بکینگ پودر مخلوط کنید.
حالا نصف مقدار آرد را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
بعد از این مرحله بقیه آرد را به مخلوط اضافه کنید و دوباره با لیسک مواد را هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
فر را با دمای 180 درجه گرم می کنیم و روشن می کنیم تا گرم شود. سپس قالب های کاغذی مخصوص مافین را در قالب های مافین قرار می دهیم.
سپس نیمی از قالب ها را با خمیر پر کنید. در این مرحله آناناس ها را از کمپوت به سه قسمت تقسیم کرده و در هر قالب یک تکه از آن ها را قرار می دهیم.
دقت کنید که اگر تابه ها را بیش از نیمه پر کنید، احتمالاً کوکی ها پف کرده و بعد از پخت از قالب می افتند. به همین دلیل توجه به این موضوع بسیار مهم است.
حالا کیک ها را به مدت 25 الی 30 دقیقه در فر داغ خود می پزیم سپس از فر خارج کرده و در دمای محیط خنک می کنیم تا پخت کامل شود.
این نوع آب نبات بافت بسیار نرمی دارد. به همین دلیل باید بگذاریم کاملا خنک شود و سپس شیرینی ها را جمع کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهیم. برای براق کردن شیرینی ها می توانیم از برس شربت یا عسل رقیق استفاده کنیم.
راز یک پای آناناس خوشمزه
آناناس ها را با احتیاط روی کیک قرار دهید تا به داخل کیک نفوذ نکنند.
لایه ای از موادی را که در قالب ریخته اید در مقایسه با آناناس ها به اندازه کیک نازک نگه دارید تا آناناس ها خود به خود در ته کیک فرو نروند.
قرار گرفتن آناناس ها بعد از پخت در اعماق مختلف کیک باعث می شود که سیب ها هنگام برش کیک به چشم بیایند و در هر برش، هر مخاطبی این فرصت را دارد که طعم آناناس و کیک را با هم بچشد.