راز خوشمزگی شیر بادام + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی شیر بادام را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز شیر بادام خوشمزه
راز شیر بادام خوشمزه و هنر شیر بادام خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
شیر بادام به عنوان یکی از جدیدترین و محبوب ترین گزینه ها در میان شیر گاو برای سالمندان، وگان ها و مصرف کنندگان غیر لبنی شناخته شده است. این نوشیدنی که از آسیاب کردن بادام و مخلوط کردن آن با آب درست میشود، نه تنها طعم فوقالعادهای دارد، بلکه فواید زیادی برای سلامتی دارد. شیر بادام که مدتها در بسیاری از فرهنگها به عنوان یک غذای مغذی شناخته میشود، اخیراً توجه بسیاری از افرادی را به خود جلب کرده است که به دنبال گزینههای بدون گلوتن، لاکتوز و بدون کلسترول هستند. در این مطلب به بررسی دقیق و علمی فواید بادام و شیر به دست آمده از آن می پردازیم و طرز تهیه شیر بادام را توضیح می دهیم پس با ما همراه باشید.
شیر بادام که از مخلوط کردن پودر بادام با آب و سپس صاف کردن آن برای جدا کردن مواد جامد به دست میآید، خواص زیادی دارد. این نوشیدنی غلیظ طعمی مطبوع و آجیلی دارد و با بافت خامه ای خود مورد توجه افراد در هر گروه سنی قرار گرفته است. شیر بادام خانگی یکی از محبوب ترین انتخاب ها برای افرادی است که رژیم گیاهخواری دارند یا به محصولات لبنی حساسیت دارند.
خواص شیر بادام
در طب سنتی ماهیت شیر بادام را «گرم و مرطوب» میدانند و خواص آن را به شرح زیر میخوانند:
شیر بادام سرشار از ویتامین E است که به سلامت پوست، مو و ناخن کمک می کند و منجر به جوانسازی طبیعی بدن می شود.
این نوشیدنی منبع عالی کلسیم است که به حفظ سلامت استخوان ها، دندان ها و ماهیچه ها کمک می کند، عملکرد قلب را بهبود می بخشد و به تنظیم فشار خون کمک می کند.
شیر بادام حاوی پروتئین گیاهی است که برای رشد و ترمیم بافت های بدن مفید است.
این نوشیدنی حاوی فیبر است و به بهبود عملکرد روده، جلوگیری از یبوست و کاهش قند خون و کلسترول خون کمک می کند.
شیر بادام همچنین به دلیل داشتن چربی های سالم به تقویت سلامت قلب، مغز و چشم کمک می کند.
طرز تهیه شیر بادام
تهیه شیر بادام فرآیند پیچیده ای نیست. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:
ابتدا بادام ها را یک شب در آب سرد خیس کنید.
صبح آب بادام ها را خالی کرده و بدون افزودن مواد افزودنی در مخلوط کن با آب تازه بریزید.
پس از 1 تا 2 دقیقه مخلوط کردن، محتویات را در ظرفی ریخته و قاشق را فشار دهید تا آب بادام کاملا گرفته شود.
شیر بادام به دست آمده از این روش برای تمامی سنین از نوزادان گرفته تا نوجوانان و بزرگسالان مناسب و مغذی است.
طرز تهیه شیر بادام برای کودکان
طرز تهیه شیر بادام برای نوزادان مشابه روش قبلی است، اما نیاز به دقت بیشتری در تهیه دارد.
بادام ها را به مدت 8 تا 12 ساعت در آب خیس کنید تا خواص تغذیه ای آنها بهبود یابد.
بعد از این مدت پوست قهوه ای بادام را جدا کنید.
بادام های بلانچ شده را در مخلوط کن بریزید.
4 فنجان آب به آنها اضافه کنید.
همزن را روشن کنید و خمیر به دست آمده را با دقت مخلوط کنید.
خمیر را در یک پارچه توری قرار دهید و شیر را جدا کنید تا برای کودکتان استفاده کنید.
می توانید از خمیر باقی مانده به عنوان آرد بادام در تهیه سایر غذاها استفاده کنید.
طرز تهیه شیر بادام برای درمان سرفه
یک فنجان بادام خام
4 لیوان آب
2 تا 3 قاشق غذاخوری عسل طبیعی (اختیاری)
ابتدا بادام ها را در ظرفی بریزید و روی آن ها را با آب بپوشانید. اگر شیر بادام خود را شیرینتر ترجیح میدهید، بادامها را چند ساعت قبل از این کار در آب خیس کنید، سپس آب قبلی را دور بریزید و دوباره بادامها را در آب تازه خیس کنید. برای آشنایی بیشتر با تاثیر خیساندن بادام می توانید مقالات مرتبط را مطالعه کنید.
اجازه دهید بادام ها حداقل 8 و حداکثر 12 ساعت در آب بمانند که به نرم شدن بادام کمک می کند و راحت تر آسیاب می شود.
پس از اتمام زمان خیساندن، بادام ها را از آب خارج کرده و همراه با 4 فنجان آب در مخلوط کن بریزید.
همزن را روشن کنید و ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا بادام کاملا مخلوط شده و شبیه شیر شود.
اگر می خواهید شیر بادام شیرین شود، مقداری عسل طبیعی اضافه کنید و دوباره همزن را روشن کنید تا خواص شیر بادام با عسل بیشتر شود.
سپس شیر بادام را از همزن خارج کرده و در یک بطری تمیز بریزید.
برای تسکین سرفه روزانه یک یا دو قاشق غذاخوری از این نوشیدنی میل کنید.