آشپزی

راز خوشمزگی لازانیا + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی لازانیا را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز لازانیا خوشمزه

راز طعم لازانیا و تکنیک لازانیا و اینکه وقتی لازانیا به من نمی چسبد چه کار کنم سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

لازانیا از آن دسته خوراکی هایی است که نمی توانید آن را خوشمزه درست کنید! با استفاده از خمیری که برای تهیه لازانیا استفاده می شود، می توانید با هر ماده میانی ترکیب کنید. برای بدست آوردن لازانیا کاملا برشته و ترد، می توانید آن را در فر بپزید. می توانید لازانیا را روی شعله گاز هم بپزید و حتی اگر خودتان قصد دارید لازانیا درست کنید، می توانید به سرعت دو عدد رول لازانیا را در فر یا روی شعله گاز بپزید.

آشنایی با انواع لازانیا

دو نوع لازانیا در بازار موجود است: خشک و از پیش پخته شده. لازانیا نوع دوم نیازی به پختن در آب جوش ندارد، به عبارتی کافی است کمی خیس بخورد و سپس مواد میانی را آماده کرده و داخل آن بریزید. هنگام پخت لازانیا خوب است ابتدا آب را بجوشانید و سپس کمی نمک و چند قطره روغن به آب در حال جوش اضافه کنید. در آخر ورقه های لازانیا را با دقت داخل آب در حال جوش قرار دهید. استفاده از روغن از چسبیدن پوسته لازانیا به هم جلوگیری می کند.

محلول رنگ آمیزی لازانیا

اگر می خواهید لازانیا رنگی باشد، می توانید مقداری زردچوبه یا رنگ خوراکی را در آب در حال جوش بریزید. بنابراین، لازانیا رنگ زرد بسیار زیبایی پیدا می کند. البته اگر می خواهید رنگ آن شفاف تر شود می توانید مقداری زعفران را بجوشانید و به آب در حال جوش اضافه کنید.

برندهای مختلف را بشناسید

همیشه بهتر است دو نوع مختلف لازانیا را با هم نپزید، زیرا ممکن است برندهای مختلف زمان پخت متفاوتی داشته باشند. به همین دلیل اگر قصد دارید لازانیا زیاد درست کنید، حتما سعی کنید از همان مارک پوسته لازانیا استفاده کنید.

لازانیا به هم نمی چسبد

یکی دیگر از مشکلاتی که برخی از خانم های خانه دار هنگام پخت لازانیا دارند، چسبیدن پوسته های لازانیا به هم است. برای جلوگیری از این اتفاق بهتر است کمی روغن به آب در حال جوش اضافه کنید و همچنین با استفاده از یک قاشق چوبی تمیز، پوسته های لازانیا را با دقت در آب در حال جوش هم بزنید تا به هم نچسبند.

از خمیر شدن لازانیا جلوگیری کنید

پختن بیش از حد پوسته های لازانیا باعث خمیری شدن آن ها می شود. اگر می خواهید لازانیا را با سس های بسیار آبکی تهیه کنید، خوب است ورقه های لازانیا کمی سفت شوند. چون اگر زود بجوشد خمیری می شود و ظاهر آن را خراب می کند.

لازانیا را آبکشی کنید

بعد از پختن لازانیا بلافاصله پوسته های لازانیا را در یک آبکش بزرگ بریزید و روی آنها آب سرد بریزید تا کاملا خنک شوند. با این کار ورقه های لازانیا به شکل اصلی خود باقی می مانند و بعد از پختن له نمی شوند. در نتیجه غذا زیبا به نظر می رسد.

محلول خشک کردن لازانیا

اگر زمان کافی دارید، پس از آبکشی ورقه های لازانیا، آنها را روی حوله پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. این روش مانند مرحله آبکشی در حفظ زیبایی و حالت اولیه پوسته های لازانیا موثر است.

برای تهیه لازانیا می توانید از هر محصول واسطه ای استفاده کنید، اما توجه داشته باشید که تکه های گوشت یا کالباس باید اندازه مناسبی داشته باشند.

اکثر بسته های لازانیا حاوی یک بسته ادویه مخصوص هستند. استفاده از این عطر را فراموش نکنید.

پیاز داخل لازانیا نباید به چشم بیاید. می توانید پیاز را خیلی ریز خرد کنید یا با رنده درشت رنده کنید.

لازانیا را با حداقل روغن آماده کنید. لازانیا چرب ظاهر خوبی ندارد.

طرز تهیه لازانیا، طرز پخت لازانیا، چرا لایه های لازانیا جدا می شوند، مواد تشکیل دهنده لازانیا، چرا لازانیا از بین می رود، طرز تهیه لازانیا ساده، چرا لازانیا در فر خشک می شود.

می توانید مواد میانی را با سس های مختلف طعم دار کنید.

اگر قصد استفاده از رب گوجه فرنگی را در مواد میانی لازانیا دارید، حتما آن را سرخ کنید و از مقدار کمی رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

برای اینکه قارچ داخل لازانیا آبکی نباشد آن را با حرارت زیاد تفت دهید.

لازانیا را در ظرفی با روکش نچسب آماده کنید و قبل از ریختن محصولات فراموش نکنید که کف و کناره ظرف را کمی چرب کنید.

معمولا در هر لایه مقداری گوشت و سپس پنیر روی خمیر قرار می دهند. پنیر را فقط در آخرین لایه لازانیا رژیمی می توانید قرار دهید.

مطمئن شوید اولین لایه (ته ظرف) که داخل ظرف می ریزید مقداری سس سفید باشد و سپس یک لایه لازانیا روی آن قرار دهید.

برای تهیه لازانیا می توانید از پنیر پارمزان و گودا استفاده کنید.

هنگام تهیه سس حتما از کره تازه و شیر پاستوریزه استفاده کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا نچسبد.

برای جلوگیری از خشک شدن لازانیا در فر می توانید ظرفی پر از آب در فر قرار دهید.

برای کباب کردن لازانیا کافیست شعله بالایی را برای 3 دقیقه آخر روشن کنید.

اگر نمی‌خواهید لازانیا خیلی خشک شود، کناره‌های تابه را با سس بمالید.

برای ایجاد حالت چسبندگی و بافت بهتر در پنیر می توانید به مقدار مساوی پنیر پارمزان و موزارلا را با یک تخم مرغ و کمی نمک مخلوط کرده و در هر لایه استفاده کنید.

برای اینکه مواد از لازانیا خارج نشود خمیر را به صورت حصیر پهن می کنیم.

بعد از اینکه لازانیا را از فر خارج کردید، حتما بگذارید چند دقیقه خنک شود. در غیر این صورت ممکن است از بین برود.

می توانید لازانیا را به صورت لقمه یا رول تهیه کنید. این روش برای پخت دستی و همچنین پخت لازانیا گازی بسیار مفید است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا