آشپزی

راز خوشمزگی مرغ بریان + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی مرغ بریان را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز مرغ بریان خوشمزه

راز مرغ خوشمزه برایان و مهارت های مرغ بریانی خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

مرغ سوخاری مرغی است که با ادویه های مختلف چاشنی می شود و بدون روغن اضافی پخته می شود، بنابراین روغن پوست مرغ باعث می شود سطح آن به خوبی سرخ شده و ترد شود.

پخت مرغ سوخاری گزینه بسیار مناسبی برای دعوت و مهمانی است زیرا با چاشنی و پختن مرغ می توانید آن را به زیبایی و لذیذ سرو کنید. بنابراین، اگر به دنبال روش جدیدی برای تهیه مرغ هستید، پیشنهاد می شود مرغ سوخاری را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری

مرغ کامل 1 عدد

1 عدد پیاز

فلفل سیاه 1 عدد

2 عدد سیب زمینی

کره 2 قاشق غذاخوری

آب لیمو به میزان لازم

زعفران پخته شده به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه مرغ سوخاری

برای تهیه این غذا به یک مرغ کامل نیاز داریم. ابتدا سنگدان مرغ را کاملاً آبکش کرده و کاملاً بشویید سپس اجازه دهید آب اضافی آن کاملاً کشیده شود.

پیاز و فلفل را در خرد کن بریزید تا کاملاً خرد شوند سپس مخلوط به دست آمده را در ظرفی بریزید و آبلیمو و نمک و فلفل سیاه و کره و زعفران را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

با مخلوط آماده شده، تمام قسمت های مرغ را از داخل شکم تا زیر پوست بپوشانید تا مرغ خوب مزه دار شود.

در این مرحله سیب زمینی های پوست کنده و خرد شده را در سینی فر چیده و مرغ ها را روی آن ها می چینیم سپس روی پوست مرغ کمی روغن می مالیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 2 تا می گذاریم. 3 ساعت تا پخت کامل.

بعد از این مدت مرغ سوخاری را امتحان می کنیم و اگر کاملا پخته شد از فر خارج می کنیم و با مخلفات سیب زمینی طعم دار و سبزیجات خورشتی سرو می کنیم.

راز مرغ بریان خوشمزه

جوجه ای با وزن بین 1.5 تا 2 کیلوگرم برای تهیه این غذا مناسب است.

از چاشنی های دلخواه می توان برای طعم دادن به مرغ استفاده کرد.

توصیه می شود مرغ را از شب قبل در مخلوط ادویه مزه دار کرده و روز بعد بپزید.

اطمینان حاصل کنید که آب لیمویی که استفاده می کنید تلخ نباشد تا طعم مرغ را تحت تاثیر قرار ندهد.

توصیه می شود در ساعت اول پخت روی ظرف مرغ از فویل استفاده کنید و سپس فویل را بردارید تا مایع اضافی تبخیر شده و مرغ بپزد.

برای کسانی که رژیم غذایی خاصی دارند، می توان روغن را حذف کرد تا مرغ فقط با روغن طبیعی و عصاره آن پخته شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا